Paypal kreiranje accounta

poruka: 11
|
čitano: 6.518
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kada napravim acc na paypalu trazi mi kreditnu karticu a ja je nemam jer sam maloljetan i mogu li normalno koristiti paypal bez kreditne kartice i kako da namjestim da mi stalno ne prikazuje da trebam unijet kreditnu karticu?Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Paypal kreiranje accounta
Intelovac123 kaže...

Kada napravim acc na paypalu trazi mi kreditnu karticu a ja je nemam jer sam maloljetan i mogu li normalno koristiti paypal bez kreditne kartice i kako da namjestim da mi stalno ne prikazuje da trebam unijet kreditnu karticu?Hvala unaprijed.

Ako nemaš kreditnu karticu, onda nemaš šta raditi na paypalu. Mi hrvati ne možemo primati nove na paypal, a ko ne možeš niti slati, šta će ti onda?

trailerlog.blogspot.com
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Intelovac123 kaže...

Ako nemaš kreditnu karticu, onda nemaš šta raditi na paypalu. Mi hrvati ne možemo primati nove na paypal, a ko ne možeš niti slati, šta će ti onda?

Pa jel mogu preko one zarade sa neta da prebacim na paypal i da iskoristim  na igricama na fejsu.

15 godina
neaktivan

U Hrvatskoj ne možeš na PayPal račun primati uplate, jedino ako ti napravi račun netko puzdan iz druge države (npr. ako imaš nekog bratića u Njemačkoj, Australiji, SAD-u i sl.). Neki su forumaši davali krive podatke prilikom ispunjavanja pristupnice (stavili bi da su iz SAD-a), ali ti to ne preporučujem jer ako PayPal-ovci skuže da imaš nevažeće podatke mogao bi ostati bez svih novaca na računu.

16 godina
protjeran

heh steta to za paypal jer bi bas htio primat donacije {#}

uglavnom moram si ga napravit da ne gnjavim neke ljude 

pa da pitam kakva kreditna treba za paypal account ?

NekoChan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš tu još nekih caka, pogledaj si sticky temu za PayPal i pročitaj tamo na str. kolike su naplate za transakcije i sl.

17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx

Sve imas ovdje. Nemoj otvarati novu temu bezveze.

:)
16 godina
protjeran
logic kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx

Sve imas ovdje. Nemoj otvarati novu temu bezveze.

sam problem je u tome sta je tema na pocetku zaspammana i prica se o svemu samo ne o tome kak napravit paypal account,a nemam bas vremena vrtit 40 stranica teme

bas bi trebalo nest napravit da se istaknu kvalitetni postovi u temama 

npr da poreda postove sa najvise hvala i tako bi 90% slucajeva dobio post koji trazim

NekoChan
17 godina
neaktivan

Bez podcjenjivanja ikoga ali napraviti paypal nalog i nije rocket science.

Ako znas napraviti nalog za bug forum i FB znas i to.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 21:08 (logic).
16 godina
protjeran
logic kaže...

Bez podcjenjivanja ikoga ali napraviti paypal nalog i nije rocket science.

Ako znas napraviti nalog za bug forum i FB znas i to.

ma znam takav account vec imam tamo

zanima me kako sta sa kreditnim karticama jer nemam jos niti jednu i nov sam sa bankama 

NekoChan
17 godina
neaktivan

U principu svaka kreditna ili revolving kartica prolazi ako ima trocifren kod pozadi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice