Partis.si [problem] zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 12.816
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Partis.si [problem]

Naime dobio sam upozorenje od administratora ali je na slovenskom jeziku pa baš ne kužim:

"Administrator vam je dodelil opozorilo zaradi nizkega ratia. Ce si razmerja ne boste v kratkem popravili, bo vas racun v nekaj dneh izbrisan iz sistema."

Evo i slike o čemu se radi.. pa bih molio pomoć pomoć od nekoga ko je regan na partisu i ko je ovo dobio,i kako da riješim ovaj problem prije nego što dobijem Ban.

zaokruženo je markerom zaokruženo je markerom
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 8:54 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Partis.si [problem]
To znaci da si vise skinuo nego uploadao. Raiting ti mora biti iznad 1.0 inače ćeš dobiti ban.
Sooner or later, though, you always have to wake up.
15 godina
protjeran
Partis.si [problem]
Ration ti mora biti uvijek iznad 1.0. Dobit ces nekoliko takvih poruka unutar 2 tjedna(ako se nevaram),moras uploadat brzo jel vidim da imas 7 gb za upload
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Naime dobio sam upozorenje od administratora ali je na slovenskom jeziku pa baš ne kužim:

"Administrator vam je dodelil opozorilo zaradi nizkega ratia. Ce si razmerja ne boste v kratkem popravili, bo vas racun v nekaj dneh izbrisan iz sistema."

Evo i slike o čemu se radi.. pa bih molio pomoć pomoć od nekoga ko je regan na partisu i ko je ovo dobio,i kako da riješim ovaj problem prije nego što dobijem Ban.

Administrator vam dodjeljuje upozorenje zbog niskog ratia. Ukoliko ratio u kratkom roku nećete popravit, vaš račun će za nekoliko dana biti izbrisan iz sistema..

17 godina
Partis.si [problem]

moja ti je preporuka da "kupiš" tu na forumu, imaš dečka koji se bavi tim podizanjem, vrlo jeftino...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Partis.si [problem]

Pa ako dobijem ban,samo se regan s drugim acc..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da uvijek ti preostaje ta opcija xD

15 godina
Partis.si [problem]

Moja preporuka ti je da samo napraviš novi acc...

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Partis.si [problem]

a gle to je dobra stranica i šteta je dobiti ban imaš tu lika koji ti za 20 kuna digne ratio u nebesa i miran si pola godine nemoraš imati upaljen komp a ni utorrent 

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-dizanje-ratia-trackerima/88169.aspx

po meni to se isplati 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Partis.si [problem]

Kako da to dignem taj upload,nekuzim se ja bas u to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Kako da to dignem taj upload,nekuzim se ja bas u to...

plati liku da 20 kuna i on ti uploud digne za 50 gb

ili drži upaljen komp sve dok ti omjer ratija ne bude 1.0

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 9:50 (CANABIS).
15 godina
neaktivan
Partis.si [problem]

Mozete mi na pp poslat onda ime toga koji bi to napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Partis.si [problem]
Dao ti je link teme na forumu
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Partis.si [problem]

Pa to sam napravi sa ratio-masterom. Tak sam si i ja dizao(malo previše odjednom) pa su mi resetirali sve na 0 jer sada mogu detektirat korištenje tog alata.

Dok na recimo demonoidu i drugdje možeš bez problema dizat, ali nesmiješ previše nego po malo svaki dan.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa to sam napravi sa ratio-masterom. Tak sam si i ja dizao(malo previše odjednom) pa su mi resetirali sve na 0 jer sada mogu detektirat korištenje tog alata.

Dok na recimo demonoidu i drugdje možeš bez problema dizat, ali nesmiješ previše nego po malo svaki dan.

jesi ti uopće pročitao kako ovaj lik diže ratio

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-dizanje-ratia-trackerima/88169.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice