Objasnite Rapidshare Premium jednostavno

poruka: 4
|
čitano: 1.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kako stvari stoje danas nakon onih promjena prošle jeseni? Koliko dnevno vraćaju prometa nakon limita?

Prije je bio limit 25 GB u pet dana, potom šesti dan vrate onoliko koliko je skinuto prvi dan (iz ciklusa od pet), i tako dalje. Ako se ne skida duže vrijeme opet je limit 25 GB. Danas vidim da mi vrate dnevno po 2 GB i kad mi dođe do 12 GB ne povećava se više.

Koliko dnevno mogu skinuti, a koliko sutra vrate? Koliko mjesečno?

Jel može netko jednostavno objasniti njihov sustav? Njihov FAQ je prilično siromašan i ne sagledava cijeli sustav, ovako kako mene zanima, a svi "googlani" blogovi samo opisuju kako haknuti Free da bude Premium.

Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dnevno imaš na raspolaganju 2.66 GB za download. S time da nakon downloadanja te količine možeš koristiti Traffic Share.

To je download koji opet dodatno kupiš. 100 GB je primjerice 9.99 €. Taj Traffic Share je tu dok god ga ne potrošiš, bez obzira na vrijeme, a troši se samo i isključivo nakon što potrošiš tih 2.66 GB taj dan, a drugi dan sve iz ponova.

To ti je najjednostavnije što se može reći.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Objasnite Rapidshare Premium jednostavno

Ovo za TS sad kužim, ali jel to znači da dnevno ograničenje od 2.66 GB možeš ipak pregaziti? I to samo uz pomoć doplate na TS? Mislim, nema dnevnog limita ako imaš TS?

Baš su krvopije. Samo da počnu gubiti korisnike, možda se opamete. Ali je nezgodno što još uvijek ima puno više linkova na RS nego na konkurentne firme, pa ovi mogu biti bahati.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
17 godina
neaktivan

Tak je.

Dnevni limit možeš preći samo uz TS, a na TS nema nikakvog limita osim tvojih financija.

Iako, meni osobno TS od 100 GB traje već 2 mj.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice