Novi Facebook?? zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 13.643
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi Facebook??

ovako....dns sam primjetio da je tim iz Facebooka redizajnirao face,ali kod mojih frendova je još stari facebook na snazi...zanim me ima li netko komu se isto pojavljuje redizajnirani Face...???

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi Facebook??

Mislim da će u utorak svima bit primjenjen novi dizajn. Negdje sam to pročitao na netu. Ja koristim novi dizajn, i dobar je. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina

Moras otici na link www.new.facebook.com kako bi "aktivirao" novi prikaz, nikome se jos ne mijenja automatski.

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Mislim da će u utorak svima bit primjenjen novi dizajn. Negdje sam to pročitao na netu. Ja koristim novi dizajn, i dobar je. :)

tnx...primjettio sam da se pokazuje novi face kod firefoxa ali ne i kod IE....
...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

meni su ga još jučer uvalili..

al sam vratio stari (bila je opcija pri vrhu).

ne znam.. nije baš nešto.. inače volim minimalizam, al onaj gore toolbar je premali Neodlučan

16 godina
neaktivan

ej NIXASS......... evo i meni su jučer uvalili ovaj ka novi, ali mi ne odgovara nikako... a ti si reka da si uspija vratit starog, daaj reci mi kako plizzzzzzzz????????? eto unaprijed hvala

16 godina
protjeran
Novi Facebook??

Meni su ga uvalili automatski.

Bolji mi je nekako stari.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Moras otici na link www.new.facebook.com kako bi "aktivirao" novi prikaz, nikome se jos ne mijenja automatski.

ti si maher :D

nemoras ic na strucnjakov savjet...
bit je kad ce doc do tebe :D
promjenit ce ti se sigurno a o cemu ovisi zasto su oni prije tebe to neznam ali me zanima

BTW nove stvari tjeraju ljude da kazu da su stare bolje, ali meni je onaj stari bio pregledniji, ali opet je prvi bio najbolji...
bit je kako se naviknes, kad i kako se snalazis sa novim stvarima, jer meni je ovaj novi dosta snalazljiv ali nepregledan, za sad
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 20:56 (Hacker-ri).
16 godina
neaktivan

kaka da vratim na stari stil facebooka ,jel se moze.... ako   moze pomoc

16 godina
neaktivan
Novi Facebook??

i meni su uvalili taj-novi facebook i vec mi se nekoliko puta pojavilo na slici...

Da li netko zna cemu to?

... ...
««««☻
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 22:55 (MaxyBoy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Facebook??

A vi ne gledate datume? Tema je od prošle godine kad je bio prvi redizajn facebooka, onda je postojala mogućnost vraćanja. Sad su ponovo promijenili i bar zasad nema mogućnosti vraćanja starog izgleda... Meni je novi na neki način bolji...

... cijene u Italiji su europske... -U Eurima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 18:51 (M4r10).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

A vi ne gledate datume? Tema je od prošle godine kad je bio prvi redizajn facebooka, onda je postojala mogućnost vraćanja. Sad su ponovo promijenili i bar zasad nema mogućnosti vraćanja starog izgleda... Meni je novi na neki način bolji...

Pa bolji je, ali mi neprestano javlja gresku....
««««☻
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 18:55 (MaxyBoy).
16 godina
neaktivan
Novi Facebook??

Baš, tema je još od prošle godine, kako to da ljudi ne gledaju???

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je isto novo... ljudi kazu da im se ne svida.. ovaj novi... i delaju grupe da oceju stari :D
a meni je svejedno cak mi je noviji bolji

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
Novi Facebook??

Meni se novi Face ne sviđa, bolji mi je prošli...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šime kaže...

Meni se jos jucer aktivirao - automatski.

Joj, opet navikavanje na novi dizajn. :/

EDIT:
Eh, zeznuli ste me :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 19:49 (kompotko).
15 godina
neaktivan
Novi Facebook??

Meni se jos nije prebacio i vidim da svaki dan sve vise i vise stvari ne radi...znaci blizu sam promjene...a sto se tice izgleda tak mi je svejedno...navikao sam se i prosli put na novi izgled pa cu i sad Belji se

1 0 hvala 0
15 godina
kile55 kaže...

Meni se jos nije prebacio i vidim da svaki dan sve vise i vise stvari ne radi...znaci blizu sam promjene...a sto se tice izgleda tak mi je svejedno...navikao sam se i prosli put na novi izgled pa cu i sad Belji se

Čitati datume zadnjih postova...!

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice