ovako....dns sam primjetio da je tim iz Facebooka redizajnirao face,ali kod mojih frendova je još stari facebook na snazi...zanim me ima li netko komu se isto pojavljuje redizajnirani Face...???
Novi Facebook??
- poruka: 18
- |
- čitano: 13.648
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da će u utorak svima bit primjenjen novi dizajn. Negdje sam to pročitao na netu. Ja koristim novi dizajn, i dobar je. :)
Moras otici na link www.new.facebook.com kako bi "aktivirao" novi prikaz, nikome se jos ne mijenja automatski.
Mislim da će u utorak svima bit primjenjen novi dizajn. Negdje sam to pročitao na netu. Ja koristim novi dizajn, i dobar je. :)
meni su ga još jučer uvalili..
al sam vratio stari (bila je opcija pri vrhu).
ne znam.. nije baš nešto.. inače volim minimalizam, al onaj gore toolbar je premali
ej NIXASS......... evo i meni su jučer uvalili ovaj ka novi, ali mi ne odgovara nikako... a ti si reka da si uspija vratit starog, daaj reci mi kako plizzzzzzzz????????? eto unaprijed hvala
Meni su ga uvalili automatski.
Bolji mi je nekako stari.
Moras otici na link www.new.facebook.com kako bi "aktivirao" novi prikaz, nikome se jos ne mijenja automatski.
kaka da vratim na stari stil facebooka ,jel se moze.... ako moze pomoc
A vi ne gledate datume? Tema je od prošle godine kad je bio prvi redizajn facebooka, onda je postojala mogućnost vraćanja. Sad su ponovo promijenili i bar zasad nema mogućnosti vraćanja starog izgleda... Meni je novi na neki način bolji...
A vi ne gledate datume? Tema je od prošle godine kad je bio prvi redizajn facebooka, onda je postojala mogućnost vraćanja. Sad su ponovo promijenili i bar zasad nema mogućnosti vraćanja starog izgleda... Meni je novi na neki način bolji...
Baš, tema je još od prošle godine, kako to da ljudi ne gledaju???
meni je isto novo... ljudi kazu da im se ne svida.. ovaj novi... i delaju grupe da oceju stari :D
a meni je svejedno cak mi je noviji bolji
Meni se novi Face ne sviđa, bolji mi je prošli...
Meni se jos nije prebacio i vidim da svaki dan sve vise i vise stvari ne radi...znaci blizu sam promjene...a sto se tice izgleda tak mi je svejedno...navikao sam se i prosli put na novi izgled pa cu i sad
Meni se jos nije prebacio i vidim da svaki dan sve vise i vise stvari ne radi...znaci blizu sam promjene...a sto se tice izgleda tak mi je svejedno...navikao sam se i prosli put na novi izgled pa cu i sad
Čitati datume zadnjih postova...!