Neuspjeh otvaranja sigurne veze

poruka: 5
|
čitano: 7.361
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Imam problem sa Mozilla firefox 31.0, koji mi je od nedavno počeo blokirati otvaranje nekih stranica i napiše mi:                                  "Neuspjeh otvaranja sigurne veze

Došlo je do greške prilikom povezivanja na www.bug.hr. OCSP odgovor sadrži zastarjele informacije. (Kod greške: sec_error_ocsp_old_response)

Stranica koju pokušavate otvoriti ne može biti prikazana jer autentičnost primljenih podataka ne može biti potvrđena.
    Molim kontaktirajte vlasnike stranice i obavijestite ih o ovom problemu. Također, možete koristiti i izbornik pomoći kako biste prijavili neispravnu stranicu.

Dok sam ovo bez problema otborio sa Internet expolorerom,pokušavao sam i reinstalirati Mozillu,i iskljućivati vatrozid i antivirusni program,ali ništa ne pomaže.Molim pomoć!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Provjeri jesu li vrijeme i datum dobro namješteni na računalu. Ako nisu, namjesti ih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 11:35 (Marko :D).

1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Re: Neuspjeh otvaranja sigurne veze

Izgleda da je to bio problem,sad je sve ok.

8 godina
neaktivan

Imam problem sa Mozilla firefox 48.0, koji mi je od nedavno počeo blokirati otvaranje nekih stranica i napiše mi:                                  "Neuspjeh otvaranja sigurne veze

Stranica koju pokušavate otvoriti ne može biti prikazana jer autentičnost primljenih podataka ne može biti potvrđena.
    Molim kontaktirajte vlasnike stranice i obavijestite ih o ovom problemu. Također, možete koristiti i izbornik pomoći kako biste prijavili neispravnu stranicu.

Dok sam ovo bez problema otborio sa Internet expolorerom,pokušavao sam i reinstalirati Mozillu,i iskljućivati vatrozid i antivirusni program,ali ništa ne pomaže.nemam niti neki drugi program koji bi ga kočio, ne radi mi niti prijava e zabe ništa zapravo opće me ne prepoznaje obrisao sam sve i kolačiće i instalirao nove verzije i stare i ništa ne pomaže, Molim pomoć!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Neuspjeh otvaranja sigurne veze
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 10:47 (Papilon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice