Neplaćanje pretplate

poruka: 6
|
čitano: 2.161
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neplaćanje pretplate

Koje su posljedice neplaćanja pretplate interneta? Imam usb stick od vipa uz ugovor od 24 mjeseca? pa me zanima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neplaćanje pretplate

Pročitaj ugovor koji si potpisao.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

2 0 hvala 0
16 godina
Neplaćanje pretplate

-ma tko još čita ugovore ... ili 'sitna slova'.

-Dakle, dobio si 'stick'? Za stick, sigurno nema nikakvog ugovora, osim ako si ugovor radio sa Sonyjem. USB je pak samo standardizirani priključak... ti si od VIPa dobio nešto drugo. To druge ćeš (želio ili ne) morati platiti. Kao što se svaka škola plaća.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neplaćanje pretplate

Ma piše u ugovoru da će bez upozorenja prekinuti ugovor. Ali mene zanima još neke posljedice koje možda ne pišu. Pretplata mi je 110 kn mjesečno, a imam još skoro 2god ugovora, a takav internet mi više ne treba, pa sad gledam kako bi prekinuo ugovor, a da najmanje platim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Neplaćanje pretplate
kruno_vk kaže...

Ma piše u ugovoru da će bez upozorenja prekinuti ugovor. Ali mene zanima još neke posljedice koje možda ne pišu. Pretplata mi je 110 kn mjesečno, a imam još skoro 2god ugovora, a takav internet mi više ne treba, pa sad gledam kako bi prekinuo ugovor, a da najmanje platim.

moračeš platit ugovorenu preplatu jer si je ti potpisa bez prisile znači 110kn × 24 mjeseca bijaš to prije zbrojit a ako baš nečeš platit računaj da se kamate gomilaju plus sucki troškovi sori

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 21:04 (giga).
15 godina
neaktivan
RE: Neplaćanje pretplate
giga kaže...
kruno_vk kaže...

moračeš platit ugovorenu preplatu jer si je ti potpisa bez prisile znači 110kn × 24 mjeseca bijaš to prije zbrojit a ako baš nečeš platit računaj da se kamate gomilaju plus sucki troškovi sori

Tako neću sigurno. Ma ništa. Ko ga jebe.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice