Koje su posljedice neplaćanja pretplate interneta? Imam usb stick od vipa uz ugovor od 24 mjeseca? pa me zanima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pročitaj ugovor koji si potpisao.
-ma tko još čita ugovore ... ili 'sitna slova'.
-Dakle, dobio si 'stick'? Za stick, sigurno nema nikakvog ugovora, osim ako si ugovor radio sa Sonyjem. USB je pak samo standardizirani priključak... ti si od VIPa dobio nešto drugo. To druge ćeš (želio ili ne) morati platiti. Kao što se svaka škola plaća.
Ma piše u ugovoru da će bez upozorenja prekinuti ugovor. Ali mene zanima još neke posljedice koje možda ne pišu. Pretplata mi je 110 kn mjesečno, a imam još skoro 2god ugovora, a takav internet mi više ne treba, pa sad gledam kako bi prekinuo ugovor, a da najmanje platim.
Ma piše u ugovoru da će bez upozorenja prekinuti ugovor. Ali mene zanima još neke posljedice koje možda ne pišu. Pretplata mi je 110 kn mjesečno, a imam još skoro 2god ugovora, a takav internet mi više ne treba, pa sad gledam kako bi prekinuo ugovor, a da najmanje platim.
moračeš platit ugovorenu preplatu jer si je ti potpisa bez prisile znači 110kn × 24 mjeseca bijaš to prije zbrojit a ako baš nečeš platit računaj da se kamate gomilaju plus sucki troškovi sori
moračeš platit ugovorenu preplatu jer si je ti potpisa bez prisile znači 110kn × 24 mjeseca bijaš to prije zbrojit a ako baš nečeš platit računaj da se kamate gomilaju plus sucki troškovi sori
Tako neću sigurno. Ma ništa. Ko ga jebe.