Nemoze se spojit na internet

poruka: 4
|
čitano: 766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo upravo sam bio kod frenda koji je tek dobio net.

Problem je taj sto mu wlan s laptopom radi savrseno a kod stolnog racunala mu se ne zeli spojit na net(Limited conectivity). Browsver mu cak nece ni otvoriti 192.168.1.1.Kablovi su dobro spoojeni sad smo neznam da li je do windowsa ili firewala (zone alarm + eset).

Molim pomoc hvala

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 13:58 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Nemoze se spojit na internet

Probaj provjerit jel sve spojeno, svi kablovi, onda probaj s firefoxom ili operom. Obično kablovi znaju bit loši.

B-)
16 godina
protjeran

Kad vam kazem sve je dobro spojeno a wirles radi sa laptopom a sa stolnim kompom nece.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemoze se spojit na internet

Mozes li pingati router? Jesi li siguran da je adresa routera bas ta? Jesu li na lapu mozda rucno podesene ip adrese i iskljucen dhcp na routeru? Koje su adrese na lapu pa pokusas ukucuati rucno na kompu te adrese osim IP adrese ok kompa koju povecas za 1. IMas masu stvari koje mogu biti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice