Prijatelj mi se nemože spojiti na internet, rušio je windowse, a nikako nemože naći pomoč na internetu jer se nikako nemože spojiti na njega.... Pa je mene nazvo da ja pitam vas... Prije je išo na internet kada uđe u komp da mu odma bude uključen internet...Ne mora se uopče spajati, pa jel može neko reći pa da ja to njemu diktiram kako se to naređuje..?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako se spaja wajerles ili žično?
Žično...
Žično...
Jel pogledao u Divajs menađeru jesu instalirani drajveri za ethernet?
Žično...
Jel pogledao u Divajs menađeru jesu instalirani drajveri za ethernet?
Kaže da ima 3 upitnika PCI Modem, Raid controller
Desni klik na to i Properties. Napiši error code.
Elite Spammer
Koji router ima? Koje su lampice uključene? Da li može pristupiti routeru preko ip adrese?
Prijatelj mi se nemože spojiti na internet, rušio je windowse, a nikako nemože naći pomoč na internetu jer se nikako nemože spojiti na njega.... Pa je mene nazvo da ja pitam vas... Prije je išo na internet kada uđe u komp da mu odma bude uključen internet...Ne mora se uopče spajati, pa jel može neko reći pa da ja to njemu diktiram kako se to naređuje..?
kako mislis prije kad je uso u komp je odma bio na internetu...jel posalje toga mjenjo providera ili? meni je tak bilo t-comu al na iskonu se moram rucno spajat ....
Tko zna koju je verziju windowsa instaliro sigurno neka tiny ili sl koja neukljucuje drivere za internet....
Nek proba sam skinut drivere i instalirat ih
A je li prijatelj možda konfigurirao postavke i instalirao drivere za mrežnu karticu ?