Ne mogu uci na Facebook?

poruka: 9
|
čitano: 32.566
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne mogu uci na Facebook?

Pozdrav svima zasto kada zelim uci preko kompijutera na Facebook pise mi da je nemoguce a kada ulazim preko laptopa odmah mi udje i obrisao sam mozillu i instalirao je opet i probao preko internet explorera i idalje mi ne zeli sve stranice hoce ali facebook mi nece??? Zasto?

0 0 hvala 0
14 godina
RE: Ne mogu uci na Facebook?
deklok kaže...

Pozdrav svima zasto kada zelim uci preko kompijutera na Facebook pise mi da je nemoguce a kada ulazim preko laptopa odmah mi udje i obrisao sam mozillu i instalirao je opet i probao preko internet explorera i idalje mi ne zeli sve stranice hoce ali facebook mi nece??? Zasto?

probaj skinuti drugi web preglednik npr google chrome

15 godina
RE: Ne mogu uci na Facebook?
deklok kaže...

Očisti cache, cookies, history i temporary files pa probaj ponovno.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Ne mogu uci na Facebook?

Ako koristis trenutno mozilu odi na alati>opcije>sigurnost>iznimke ako je tamo facebook ukloni stranicu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ne mogu uci na Facebook?

ja imam mozzilu firefox i kad hoću na facebook piše mi

Povezivanje nije moguće

Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja s www.facebook.com.

Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
    trenutaka.
  Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
    vašeg računala.
  Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
    Firefox dozvolu pristupiti Internetu.

sve drugo radi ali facebook ne i tako već 2 tjedna

17 godina
neaktivan
FacebookBoy kaže...

ja imam mozzilu firefox i kad hoću na facebook piše mi

Povezivanje nije moguće

Veza je odbijena pri pokušaju povezivanja s www.facebook.com.

Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
    trenutaka.
  Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
    vašeg računala.
  Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
    Firefox dozvolu pristupiti Internetu.

sve drugo radi ali facebook ne i tako već 2 tjedna

uradi ovako kako piše u postu, imaš tzv.facebook virus i zato ne možeš na fejs, isto tako ti je i antivirus onemogućen zbog istog virusa

12 godina
neaktivan
Ne mogu uci na Facebook?

pozdrav zanima me  sta bih trebao uciniti da mogu preko mozile biti na facebook kada god  hocu upsiati email i pasvord  vrati me na google  inace na cromu i ostalim pretrazivacima sve je ok

BojanS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne koristim facebook, ali zato koristim firefox. Probaj izbrisati sav cache (ctrl + shift + del), ako ne pomogne izbriši i profil i pusti firefox da napravi novi. To bi ga trebalo u potpunosti resetirati (firefox, jel). Ako ni to ne pomogne... tough luck (nešto ti sa operacijskim sustavom nije u redu).

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:52 (rustweaver).
9 godina
neaktivan
Ne mogu uci na Facebook?

Kod prijave na facebook javlja mi se ova poruka ali samo na racunalu na poslu. Formatirao sam hd, podigao novi sustav i opet isto , pokusao cisnjenje svim predlozenim antivirusnim aplikacijama i ne pomaze.

Pokusao sam na isto racunalu ulogirati se na tudju stranicu, i sve je ok, bez problema sve radi ali na svoju ne mogu. Nakon upisivanja usernama i passworda dovijem slijedecu poruku:

Your Computer Needs to Be Cleaned
Čini se da vam je računalo napao zlonamjerni softver. Pomoći ćemo vam da riješite problem kako bi vaš korisnički račun ostao siguran i spriječio širenje zlonamjernog softvera na vaše prijatelje.Zlonamjerni softver pokušava ukrasti osobne podatke i stvara probleme dok se služite Facebookom. Zlonamjerni softver može napasti vaše računalo ako kliknete ili podijelite poveznice s neželjenim sadržajem.
Vise neznam sto da radim..Kod kuce na laptopu sve radi savrseno, na mobitelu, tabletu isto..samo na ovom compu nece ???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice