Najskupjli brzi internet

poruka: 19
|
čitano: 2.294
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najskuplji brzi internet

Hrvatski rekord!!!

Cijene brzog interneta u svijetu i kod nas.

Slažem sa sa ovim člankom.

Znam da su cijene u Austriji i Italiji bitno niže nego kod nas, a tek brzine...

Vijest

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 16:26 (mci).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Najskupjli brzi internet

ja sam kod t-coma imam flat ,i to mi nije preskupo,skuplje je telefoniranje mobitelom,par poziva,par sms-a i dođe te skuplje nego da si skinuja cili internet

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

al oni za te iste pare dobiju duplo .. troduplo ili kolko vec duplo brzi internet od nas XD

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 16:42 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Najskupjli brzi internet

i ja sam kod T-com-a, na flat-u.

Primjer cijena:

kolega u Austriji za 20 € mjesečno također ima flat sa brzinama up 8 / dow 30 Mbit/s !!!

15 godina
Najskupjli brzi internet

pa kod njih je sve jeftinije a ne samo internet,popiješ 5 piva u najobičnijoj rupi od kafića i potrošio si flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

eto vidis .. oni za 140kn dobiju Upload 8Mb/S sto je za duplo vise od naseg Downloada ....

-.-'

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 16:44 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

sramota,užas nemam kaj drugo za reči!!! Viče

al bar par tjedana u godini osjetim 30-32 mbit/sec vezu kod sestre u njemačkoj Cool

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Star Trek !!! Osmijeh za naše brzine

Blago tebi, uživaj

15 godina
Najskupjli brzi internet

kad smo mi krava muzara stranim kompanijama,pogledaj kolike su samo kamate vani ,a koje su tu,govorim radi primjera,t-com vjerovatno minimalno ulaže u mrežu,sve što zarade vuku van,ne samo oni a što je sa trgovačkim centrima itd,ali doći će jednog dana i prava konkurencija

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

ja sam kod t-coma imam flat ,i to mi nije preskupo,skuplje je telefoniranje mobitelom,par poziva,par sms-a i dođe te skuplje nego da si skinuja cili internet

Cili internet hm?

Da da definitivno skuplje, a gdje ćeš ga skinut, na Seagate-a 640 Gb, Mora bit hebena kompresija.

Šalu na stranu, istina je da je vani sve debelo brže jefinije i tako to, meni je samo žao što se kod nas upload potpuno zapostavlja.

Imam 20 Mb/s dowload a ni 1Mb/s upload, to je kriminal, barem kod t-com-a

Metro net ima pravi DSL koliko sam vidio i čuo, 5/5 Mb/s, to je za pohvalu

16 godina
Metronet je odlican optika 5/5 kud ces bolje, jedini je problem sto je nedostupan velikoj vecini.
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
Metronet je odlican optika 5/5 kud ces bolje, jedini je problem sto je nedostupan velikoj vecini.

ja bi na metronet, ali nažalost kod mene nema, a što se tiče t-mobila brzina downloada meni je dovoljna samo up bezobrazno nizak, mogu ga povečati samo nemaju konkurencije u ruralnim područijima pa ništa neVičerade

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

"Novinar" je pomješao megabajte i megabite...

Znači prosječna brzina konekcije u Japanu je nešto niža od pola gigabita

dok se Hrvati moraju zadovoljiti sa samo 16 megabita po sekundi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

Sramota kako nas svugdje deru.Baš zbog ovakvih sra*a u državi čovjeku dođe da ode živjet u drugu državu.

alrighty then

1 0 hvala 0
17 godina

Imam vrlo loš internet, sve je to loša svaka tvrtka priča ovo ono, obećanja u prazno godine prolaze... i mi opet smo jako jako daleko od svijeta. Svime time kad nas koče onda ne može niti tehnologija napredovati, znanje, posao itd. sve to se usporava ako ti ne daju onaj standard ni približno ostatku Europe a kamoli Japana.

15 godina
neaktivan
A koji je kod nas najjeftiniji?
17 godina
Najskupjli brzi internet

na tome mi gradimo društvo znanja, e-hrvatsku, samo naprijed.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

neće doći strana konkurencija. baš zbog jednog od onih gore-post koji kaže da za te novce popiješ  par piva...takab smo narod,takvo predsjednika budemo dobili-takvog smo i prošlog izabrali-na osnovu viceva. cijeli ovaj narod je karikatura....

Z
15 godina
neaktivan
Najskupjli brzi internet

Pozdrav. Zelio bih da kazem da u nas u bosni mozes cak dobiti besplatno internet naravno u probnom periodu cjene se krecu od 1 € DO 15 € internet je zara. Sve to je razlog da BH Telecom pocinje spustati cjene zbog neki mali privatni firmi. Ja iskreno koristim isti taki i njegova brzina me je iznenadila pa tako u nas za 7€ mozes dobiti odlicnu konekciju uz to 1  mjesec besplatan, bez limita neogranicen upload i download. Stavrno se nisam nado da u vas u Hrvackoj je skup internet.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice