- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam kod t-coma imam flat ,i to mi nije preskupo,skuplje je telefoniranje mobitelom,par poziva,par sms-a i dođe te skuplje nego da si skinuja cili internet
al oni za te iste pare dobiju duplo .. troduplo ili kolko vec duplo brzi internet od nas XD
i ja sam kod T-com-a, na flat-u.
Primjer cijena:
kolega u Austriji za 20 € mjesečno također ima flat sa brzinama up 8 / dow 30 Mbit/s !!!
pa kod njih je sve jeftinije a ne samo internet,popiješ 5 piva u najobičnijoj rupi od kafića i potrošio si flat
eto vidis .. oni za 140kn dobiju Upload 8Mb/S sto je za duplo vise od naseg Downloada ....
-.-'
sramota,užas nemam kaj drugo za reči!!!
al bar par tjedana u godini osjetim 30-32 mbit/sec vezu kod sestre u njemačkoj
Star Trek !!! za naše brzine
Blago tebi, uživaj
kad smo mi krava muzara stranim kompanijama,pogledaj kolike su samo kamate vani ,a koje su tu,govorim radi primjera,t-com vjerovatno minimalno ulaže u mrežu,sve što zarade vuku van,ne samo oni a što je sa trgovačkim centrima itd,ali doći će jednog dana i prava konkurencija
ja sam kod t-coma imam flat ,i to mi nije preskupo,skuplje je telefoniranje mobitelom,par poziva,par sms-a i dođe te skuplje nego da si skinuja cili internet
Cili internet hm?
Da da definitivno skuplje, a gdje ćeš ga skinut, na Seagate-a 640 Gb, Mora bit hebena kompresija.
Šalu na stranu, istina je da je vani sve debelo brže jefinije i tako to, meni je samo žao što se kod nas upload potpuno zapostavlja.
Imam 20 Mb/s dowload a ni 1Mb/s upload, to je kriminal, barem kod t-com-a
Metro net ima pravi DSL koliko sam vidio i čuo, 5/5 Mb/s, to je za pohvalu
ja bi na metronet, ali nažalost kod mene nema, a što se tiče t-mobila brzina downloada meni je dovoljna samo up bezobrazno nizak, mogu ga povečati samo nemaju konkurencije u ruralnim područijima pa ništa nerade
"Novinar" je pomješao megabajte i megabite...
Znači prosječna brzina konekcije u Japanu je nešto niža od pola gigabita
dok se Hrvati moraju zadovoljiti sa samo 16 megabita po sekundi :)
Sramota kako nas svugdje deru.Baš zbog ovakvih sra*a u državi čovjeku dođe da ode živjet u drugu državu.
Imam vrlo loš internet, sve je to loša svaka tvrtka priča ovo ono, obećanja u prazno godine prolaze... i mi opet smo jako jako daleko od svijeta. Svime time kad nas koče onda ne može niti tehnologija napredovati, znanje, posao itd. sve to se usporava ako ti ne daju onaj standard ni približno ostatku Europe a kamoli Japana.
na tome mi gradimo društvo znanja, e-hrvatsku, samo naprijed.
neće doći strana konkurencija. baš zbog jednog od onih gore-post koji kaže da za te novce popiješ par piva...takab smo narod,takvo predsjednika budemo dobili-takvog smo i prošlog izabrali-na osnovu viceva. cijeli ovaj narod je karikatura....
Pozdrav. Zelio bih da kazem da u nas u bosni mozes cak dobiti besplatno internet naravno u probnom periodu cjene se krecu od 1 € DO 15 € internet je zara. Sve to je razlog da BH Telecom pocinje spustati cjene zbog neki mali privatni firmi. Ja iskreno koristim isti taki i njegova brzina me je iznenadila pa tako u nas za 7€ mozes dobiti odlicnu konekciju uz to 1 mjesec besplatan, bez limita neogranicen upload i download. Stavrno se nisam nado da u vas u Hrvackoj je skup internet.