neznan kako jos mozete ici na public trackere jest da se nade pokoja dobra stvar ali meni to nije to
nabavi sebi par bolji privantih i vise ti nis netrebe(ipt,zamunda,tvtorrent,com/ro,td,tl,i thr )
neznan kako jos mozete ici na public trackere jest da se nade pokoja dobra stvar ali meni to nije to
nabavi sebi par bolji privantih i vise ti nis netrebe(ipt,zamunda,tvtorrent,com/ro,td,tl,i thr )
Extreme-Zone
Bittorrents
Mojblink
bila je mininova ali je osla sad mi je najbolji iso hunt i to samo koristim
Partis.si
koristite privatne trackere, puno su bolji npr. brzine su uvijek veće od onih na public, mala ili gotovo nemoguća šansa da se dobije malware il fake torrent, zabavna ekipa itd
moja preporuka je partis.si
Torrentleech bez konkurencije
isohunt, tpb, bitenova
torrenthr.org
najbolje su one na kojima ja seedam sa gigabitnim seedboxom
Ja koristim samo partis koji je inače jako dobar, imam acc i na torrenthr ali tracker je smeće, nema seeda ništa.
imam acc i na torrenthr ali tracker je smeće, nema seeda ništa.
thr ima 10 do 14 "boxera" i jedan sam od njih.
pričaš gluposti.
postavljeni torrent se ne miče s boxa 7-10 dana.
to što ti skidaš torrent star nekoliko mjeseci ,sa 3-4 tcom seedera je tvoj problem.
također neznam što vidite na partis toliko famozno.
sve kopirano sa torrentleecha i sličnih.
eventualno bojan i par njih rade dvd sa cro-slo subsima.
pričaš gluposti.
to što ti skidaš torrent star nekoliko mjeseci ,sa 3-4 tcom seedera je tvoj problem.
partis je jako sličan torrentleecu, al torrentleech nije za početnike, obični useri nemogu skidat nove torrente u 48 sati, dok se na partisu može. na torrentleech je jako teško, gotovo nemoguće upast, dok je na partisu otvorena registracija. ja šta god skidam na partisu mi je speed 400-500kbs a i ima stvarno svega, tak da je za neke partis.si bolji
Partis.si
Jel ima da se promeni jezik? ... dobro vi Hrvati znate komsijski jezik (), ali ja sam slab sa slovenskim.
ma meni je najbolji thepiratebay jest da se malo duže ćeka da skineš ali sve ima
Tako je!!!
pričaš gluposti.
partis je jako sličan torrentleecu, al torrentleech nije za početnike, obični useri nemogu skidat nove torrente u 48 sati, dok se na partisu može. na torrentleech je jako teško, gotovo nemoguće upast, dok je na partisu otvorena registracija. ja šta god skidam na partisu mi je speed 400-500kbs a i ima stvarno svega, tak da je za neke partis.si bolji
Ma nebi na taj slovenski da me plačaju, Torrent.hr rules !!!
ipt, piratebay, crnaberza premda imaju problema zadnjih mjesec dana...
THR,Last Torrents,HDME i RevTT.
TPB, Partis, Demonoid
Ako na ta tri nema nešto onda stvarno...
IPTorrents, TPB i TorrentHR.org (na njega inače nisam registriram, baš tražim invite, domaći je pa mora biti najbolji)
partis.si
mojblink.com
lasttorrents.org
torrent2crazy.com
torrentsdownload.net
te ja koristim...sve uvijek nadjem
partis king of the king........najbolji ovdje nema hit and run......ovdje se seedaaa..........
Partis je broj jedan u mojoj biljeznici:)
Netko je vec gore naveo Revolutiontt.. Najbolja str.. Bio je za Bozic invite..
TorrentHR
Demonoid, IP torrents, Torrent HR
cudi me kako niko ne spominje TL
znaci: TL, RevTT, IPT, TvT i bitHDTV
Meni su ExtremeShare i RevolutionTT ;)