Maxadsl problem

poruka: 9
|
čitano: 1.656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Pozz da kazem ono razdoblje u 10 mjesecu kada je t-com davao 3 mj. fleta za 1 kn stara je rekla da ce mi uzet maxadsl poslala je mene u t- com da se raspitam o tome meni je lik iz t-coma dao papir pounio je i rekao da odnesem mami da potpise moja je stara potpisala posto se nekuzi jako puno u tu tehnologiju i to sve ona je potpisala i menei dala da odnesem.Lik me je pitao sta ce ici nakon 3 mjeseca fleta maxadsl start,flet,ili 10 gb ja sam rekao flet on je stavio paket 1 gb to nismo znali dok nije stigao racun 12.2 od 1900 kn stara je otisla u t-com i rekla na cemu je u stvar da sam ja prevaren maloljetnik da sam ja rekao flet a on je stavio 1gb u 4 papira koja su stigla postom ima samo potpis prodavaca neki potpis nakaradan ako hocete mogu vam stavit i screenshoot dje nije bilo ni pecata ni od stare potpisa moja je stara slala zalbu u zagreb za to da se ponisti racun ak je bilo receno flet oni su stavili 1 gb sad me zanima mozete li mi  vi rec jel ce se ponisiti ili nece.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maxadsl problem

UREDNIJE PIŠIViče ovo je na granici nerazumljivog

I nitko ti ne može točno reći. Mislim da će ti poništit račun, ali ćeš ih morat malo zivkat i naganjat da se "pokrenu".

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Gle i frendu mi se to isto desilo samo sto je on dobio racun od 4.500 kn

zasto ne gledate sto ste dobili imate korisnicke stranice pogledaj lijepo koji paket imas

nevjerujem da ces ista postici sa zalbom ali svejedni probaj

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Ja se ispricavam na rukopisu nisam imo zivaca el si morao platit ili?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Maxadsl problem
Z1t3 kaže...

Gle i frendu mi se to isto desilo samo sto je on dobio racun od 4.500 kn

zasto ne gledate sto ste dobili imate korisnicke stranice pogledaj lijepo koji paket imas

nevjerujem da ces ista postici sa zalbom ali svejedni probaj

Kao što kažu ostale kolege, jako teška misija , gotovo nemoguća ,teško da se može što napravit  da bi ti ''oprostili '' račun!
Preveliki su to igrači u igri, nažalost
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Nekuzim mene su prevarili ak sam ja rekao jedno oni su stavili drugo i 4 papira koja su stigla postom su bez pecata i bez potpisa moje stare.Ako nece ici milom icmo na sud pa nek se dokaze da sam prevaren da je prevario maloljetno dijete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Koliko znam prvi mjesec je uvijek start paket(1 gb) logicno je zakljuciti po samom nazivu ali opet mozda i ima koja iznimka da je netko odma prvi mjesec dobio flat to se jos nisam uvjerio

ti si imao 3 mjeseca flat sto je promotivna ponuda i odma sljedeci mjesec kad si poceo kad su ti istekla ta 3 mjeseca poceo je 1. mjesec koji se placa tako da ja mislin da ni nisi mogo dobiti flat taj mjesec

neznam mozda i grijesim ali nekakvom logikom to ide tako

ubuduce CITAJTE ugovore i korisnicke stranice od svog operatera

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Maxadsl problem

a čuj, ako imaš primjerak ugovora bez potpisa tvoje mame onda bi morali i oni imati taj primjerak bez potpisa, ugovor bez potpisa nebi smio vrijedit, tako da onda imaš neke šanseNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Maxadsl problem

Stara je napisal zalbu evo sad cekamo odgovor ajd mi reci sta mozes s 1 gb nemozes otic na intent posteno 2 sata ti si youtube skine 1 gb s pol gasa jos sam rekao ljepo flet a neznam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice