Max adsl ispis spajanja

poruka: 53
|
čitano: 45.074
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Max adsl ispis spajanja
Kobe24 kaže...

Išli popravljat savršeno funkcionalnu stvar pa su glupost napravili

Pa trebalo je zaposliti Mudrinicevu dalju rodbinu...

A da je, ocaj je... Ionako se skoro selim - pa da ne spominjem koliko komplikacija imam kao podstanar sto se ovoga tice (hvala Bogu pa sam na flatu, pa ne trebam nista mijenjati trenutno), a na drugoj lokaciji me t-com sigurno nece vise vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 16:31 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

ja dobio aktivacijski kod na mob u roku 10 sekundi od potvrđivanja broja mobitela...

Da ,098 i 099 prihvaća ,mi ostali moramo čekati da pošalju poštom ko da ne postoji e-mail!!

Evo ,kad smo već kod registracije i logiranja na Moj T-Com ,ja dobil kod ,i uspjel završit registraciju ,ali ... to sam napravil u Sedmici. Znači ,imam username i password ,u Sedmici mi uredno prihvaća i pušta me.

Restartam PC ,odem u XP ,također na Firefoxu ,a pošto imam X-marks addon ,već ima username i pass za to ,međutim ,greška ,opet se moram nanovo registrirati. Hoću se registrirati sa istim e-mailom ,usernameom i passwordom i ne može - taj username je u upotrebi!!

I kaj sad ,da idem zvat službu za korisnike ,gdi ko da pričaš s idiotima (bez uvrede bilo kome ,molim) ,ili ko kaj je već neko napisal sami vele da ne znaju radit na tome?!

Ja isto imam flat pa me nije briga za količinu prometa ,ali tu je sad i telefon i sve drugo ,a ja ne mogu ući u svoj account!!

Stvarno su se usrali s novim stranicama!!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
malo zaigrano dijete kaže...

ja dobio aktivacijski kod na mob u roku 10 sekundi od potvrđivanja broja mobitela...

Da ,098 i 099 prihvaća ,mi ostali moramo čekati da pošalju poštom ko da ne postoji e-mail!!

ja sam na tele2

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

Ma dobro ,nema veze na kojoj si ti mreži ,poanta nije u tome i to je napisano "usput".

Poanta je da su usrali potpuno funkcionalne stranice i stavili poluproizvod koji lijepo izgleda ,ali s kojim puno ljudi ima problema ,a ni njihovi zaposlenici se očito u njemu ne snalaze!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 18:53 (kizo2703).
17 godina
kran kaže...
Hyperion kaže...

https://user.t-com.hr/

upišeš postavke i odeš na ispis spajanja.

Samo ovo nije program...

Meni ne radi na toj stranici više ispis spajanja,šalje me na "Moj T-com"-

A tamo ne mogu vidjeti,traži me kod,a nisam ga dobio od njih na e-mail.

U vrijeme pisanja tog posta je ono još radilo, dan poslje toga su promijenili.

Ionako imam flat pa me zaboli za ispis spajanja... Nije im ovo kompliciranje trebalo!Viče

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje. Slucajno sam upisao krivu emali adresu u Moj T-Korisnicki podaci.

Sad kod kontaktnih podataka pise e-mail adresa i napisem onu pravu adresu stisnem promjeni ali nista (pise mi da se javila greska i da pokusam ponovno kasnije)

Ja sad ne znam na koju se adresu dobiva aktivaciski kod jer sam upisal krivu email adresu?

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan
uljez kaže...

Imam jedno pitanje. Slucajno sam upisao krivu emali adresu u Moj T-Korisnicki podaci.

probaj varijantu da ti kod pošalju na mobitel,koliko se sjećam u tom slučaju ne treba ispuniti mail adresu..
ili ih nazovi..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
uljez kaže...

probaj varijantu da ti kod pošalju na mobitel,koliko se sjećam u tom slučaju ne treba ispuniti mail adresu..
ili ih nazovi..

pokusavam im dati broj ali isto javlja gresku

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

ma zovi ih,ja sam imao sreću,išao sam na opciju s mobitelom..nisam upisivao mail..i prošlo je..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Max adsl ispis spajanja

Dal mi netko može objasniti, ZAŠTO su oni sad to sve sjedinili???

Sad je kraj mjeseca i ne mogu si pogledati koliko sam potrošio zbog njih, a imam paket 10GB pa me brine :@

T-SCUM! stranica je savršeno radila i bila pregledna i sve 5, i ovak zaseru, kolki idiot moraš bit da to radiš...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Zero Chance kaže...

Dal mi netko može objasniti, ZAŠTO su oni sad to sve sjedinili???

Sad je kraj mjeseca i ne mogu si pogledati koliko sam potrošio zbog njih, a imam paket 10GB pa me brine :@

T-SCUM! stranica je savršeno radila i bila pregledna i sve 5, i ovak zaseru, kolki idiot moraš bit da to radiš...

Ne možeš ili neznaš?

1. ulogiraj se
  2. klikni na moji računi
  3. klikni na internet
  4. odaberi račun (onaj sa tvojim korisničkim imenom, ne što piše broj telefona, bar je tako kod mene)i onda će ti u redu gdje piše Postavke računa|Uvid u račun|Pregled ADSL spajanja|Pregled Hotspot spajanja biti ružičasto Pregled ADSL spajanja, pa  klikni na to i to je cijela mudrost
  5. uživajSmijeh

edit: uživaj -> prati promet i uživaj u ostatku surfanja i možda konačnom rješavanju problema snalaženja na stranicama.

Meni je u roku od 5-10 sekundi stigla poruka na mobitel. Problema uopće nisam imao (a obično sam takve sreće da ih imam)

Tak da ne shvaćam tvoj prst dolje, pošto sam lijepo napisao postupak dolaženja do ispisa spajanja, tj. pokušavao sam pomoći, a bolje nemogu, pošto pitatelj (hm... zanimljiva riječ) nije točno definirao u kojem dijelu ima problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:13 (denix).
17 godina
neaktivan

u čemu da uživa? njemu se vjerojatno događa ito kao i 90% ljudi da mu ili kod nije došao ili ne prihvaća mail/broj, a oni debili u službi za korisnike u nesposobni. Da kod nas zakon nije mrtvo slovo na papiru, tražio bi raskid ugovora... ali ovo je hrvatska.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 21:03 (r420r).
15 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

"odaberi račun (onaj sa tvojim korisničkim imenom, ne što piše broj telefona, bar je tako kod mene)" omg kakav racun....ne kuzim sta mislis... meni je taj :Pregled ADSL spajanja|Pregled Hotspot spajanja- sivom bojom. OMG aj molim vas pomozite kako da mi bude "rozno", pa da mogu pritisnut na to... hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina

moras stisnut na kruzic do login imena i onda ce ti bit rozo

RAZER :From gamers to gamers....CSS,COD4
15 godina

Ja sam ga napokon dobio, ali nakon tjedan dana kada sam nazvao službu za korisnike. I samo da kažem : sa tim što su ujedinili telefon, internet i televiziju napravili su totalnu glupost, jer svako malo šteka na stranicama t-coma.

15 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

Katastrofa... opet ne radi... usluga trenutno nedostupna.

A inace zakomplicirali su da je milina... Jel' tko pokusao promijenti promet? Nekada si se čak mogao predomisliti do kraja mjeseca...

robiu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

Tj. poruka glasi "Greška u sustavu, molimo pokušajte kasnije."

robiu

0 0 hvala 0
16 godina

meni je sve u redu,iako su zakomplicirali stvar bez ikakvog cilja...

RAZER :From gamers to gamers....CSS,COD4
15 godina
neaktivan

kruzic mi je vec oznacen a ako pritisnem na njega nista se ne dogodi.

15 godina
neaktivan

koji mrtvi kod?  meni radi normalno.upisem user i pw i normalno funkcioniše :D.iako mi piše to da me šalju na moj t-com al mi je ispod tog otvoreno sa user i pw

sdg
16 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

Vratili su nazad u funciju staru stranicu i sada se sve može tamo napraviti dok potpuno ne riješe probleme s novim MojT stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 10:36 (DAXY011).

0 0 hvala 0
16 godina
Max adsl ispis spajanja

Ovako je puno bolje jer sad radi onaj program Max ADSL provjera prometa. Trebali bi tako i ostaviti, a na Moj T-com da se ide samo kad se hoce promjeniti paket interneta, Max TV-a i telefonskih usluga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max adsl ispis spajanja

Sreća što su stavili stranicu opet onako kako je bilo.Ono sa Moj T-com samo su previše zakomplicirali....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice