Od danas t-com ima novo sucelje i sad me zanima dal će ovaj program raditi u buducnosti ? Postoji li neki drugi program koji radi gdje mogu pogledati stanje interneta ?
Max adsl ispis spajanja
- poruka: 53
- |
- čitano: 45.052
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Od danas t-com ima novo sucelje i sad me zanima dal će ovaj program raditi u buducnosti ? Postoji li neki drugi program koji radi gdje mogu pogledati stanje interneta ?
nadam se da hoče ali če trebat nova verzija programa
Joj pa znam to velim da je novo sucelje...XD trebam dolje na traci vidjeti stanje da neidem svaki put na stranicu =(
Kaže Relja da neće raditi dok on ne promjeni nešto. Nažalost
Ja jedino ne kužim zašto je meni na tom izvješću za račun nemoguće vidjeti ispis spajanja
Meni ne radi na toj stranici više ispis spajanja,šalje me na "Moj T-com"-
A tamo ne mogu vidjeti,traži me kod,a nisam ga dobio od njih na e-mail.
I kod mene isto!
Zvao sam u Službu za korisnike,kažu da ću aktivacijski kod dobiti poštom s računom.Račun vjerojatno dolazi ovaj tjedan!
I kod mene isto!
Zvao sam u Službu za korisnike,kažu da ću aktivacijski kod dobiti poštom s računom.Račun vjerojatno dolazi ovaj tjedan!
Onda dobro,valjda će ga poslati sa računom,pa ćemo moći vidjeti ispis spajanja.
Napravili su neke promjene na stranicama i sjedinili su T-Com i T-Mobile račune sve u jedno tj. Moj T!
Tamo se trebate registrirati i onda ćete dobiti ili na mobitel ili na mail kod koji trebate ukucati i moći ćete pregledavati ispis spajanja i još dosta korisnih informacija i stvari!
Napravili su neke promjene na stranicama i sjedinili su T-Com i T-Mobile račune sve u jedno tj. Moj T!
Tamo se trebate registrirati i onda ćete dobiti ili na mobitel ili na mail kod koji trebate ukucati i moći ćete pregledavati ispis spajanja i još dosta korisnih informacija i stvari!
Kako da ne. Upišem broj od vipa da dobijem aktivacijski kod - ne prihvaća. Utipkam T-mobile broj od poslovnog mobitela - obratite se administratoru firme u kojoj radite. Ma neka mi ga lijepo popuše. Šta moraju sve tako zakomplicirat?
Kako da ne. Upišem broj od vipa da dobijem aktivacijski kod - ne prihvaća. Utipkam T-mobile broj od poslovnog mobitela - obratite se administratoru firme u kojoj radite. Ma neka mi ga lijepo popuše. Šta moraju sve tako zakomplicirat?
Ma idioti munjeni, nek se yebu više svi od reda tamo.
Sva sreća imam flat pa nemoram pratit promet inace bi bilo grdo.
Oprostite digli su mi tlak.
ma to šta taj THT radi to nije normalno, koliko im palčamo trebali bi nas tretirati sa poštovanjem. sad sam neki dan zvao službu za korisnike baš vezano uz taj novi sustav, javi se operater, objasnim sve, operater kaže da se ne zna koristit sa time i poklopi... majku im... da nije žalosno bilo bi...
Išli popravljat savršeno funkcionalnu stvar pa su glupost napravili
Takva nebuloza od novog sucelja im nije nikako trebala
ja vec imam svoj id i kaze da upisem postojeci, upise postojeci i onda kaze da ne postoji, zanima me ako se vec moram registrirat da li se to plaća
Imam mobitel na pretplatu i registrirao sam se na stranici moj.t-mobile.hr tj. Moj T! i dobio poruku na mobitel sa aktivacijskim kodom.
Imam mobitel na pretplatu i registrirao sam se na stranici moj.t-mobile.hr tj. Moj T! i dobio poruku na mobitel sa aktivacijskim kodom.
da li sei morao platit
ako se vec moram registrirati pati me to da li se mora platiti
da li sei morao platit
jel imas novo korisnicko ime i lozinku ili ti je ona stara ako se imao
Ništa se ne plaća!
Ne mogu vjerovati kakav sam ja srečković. Ovo mi je proradilo od prve (za razliku od nekih ). Ju-hu!!!
Mozda znate kak da ja za b net vidim ispis spajanja? Mislim da sam davnih dana dobio neki kod il nes al nisam siguran pa neznam vise..
Registracija je potpuno besplatna, trenutno ovaj program za maxadsl (relja), ne radi, onaj tko ga je napravio trebat će ga prilagodit novim stranicama i BTW meni sad ove nove moj t-com stranica ne radi, svako malo kaže "could not establish connection to server at moj t-com", tako da ne mogu vidit koliko sam potrošio. u p**ku materinu stvarno mi idu na k**ac, svako malo nešto mijenjaju i niko ne obavještavaju o tome. F**K T-SCUM
EDIT: korisničko ime se upisuje po želji, dakle bilo koje koje želite.
Mozda znate kak da ja za b net vidim ispis spajanja? Mislim da sam davnih dana dobio neki kod il nes al nisam siguran pa neznam vise..
Kontaktiraj helpdesk (službu za korisnike)
Tamo ćeš najbrže dobiti odgovor
Registracija je potpuno besplatna, trenutno ovaj program za maxadsl (relja), ne radi, onaj tko ga je napravio trebat će ga prilagodit novim stranicama i BTW meni sad ove nove moj t-com stranica ne radi, svako malo kaže "could not establish connection to server at moj t-com", tako da ne mogu vidit koliko sam potrošio. u p**ku materinu stvarno mi idu na k**ac, svako malo nešto mijenjaju i niko ne obavještavaju o tome. F**K T-SCUM
EDIT: korisničko ime se upisuje po želji, dakle bilo koje koje želite.
Kako ne? Mene su uredno obavijestili mailom. Vjerojatno su i tebe, ali nisi vidio
jel imas novo korisnicko ime i lozinku ili ti je ona stara ako se imao
Ostaje ti stara koju si imao.
Ma taj T-com je živo njesra, ja imam mob. na preplatu ,max tv, max adsl i fiksni. U dvanajestom mjesecu mi ističe ugovor za max adsl ,a u prvom sljedeće godine za max tv. Sve ću im vratiti jer samo kompliciraju i grabu lovu. Bilo što je bolje nego t-com (monopolisti). A što se tiče pregleda ispisa spajanja na internet to me je još više spi++lo..
Ma i ja imam problema.............šta moraju komplicirati,traze kod kojeg nisam ni dobio..
i ja cekam kod... nisam ga dobila na mail... a broj mobitela ne prihvaca.. ccc
ja dobio aktivacijski kod na mob u roku 10 sekundi od potvrđivanja broja mobitela...