Logiranje na Gmail sa drugog računala

poruka: 6
|
čitano: 1.929
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Logiranje na Gmail sa drugog računala

Postoji li varijanta kad se logira na Gmail sa drugog računala, da ne šalje poruku na mobitel "Did you just sign in?".

Postoji opcija da se isključi, ali ne mogu do računala. Postoji li neki program koji to omogučuje ili je Google račun toliko zaštićen?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logiranje na Gmail sa drugog računala
stipicageek kaže...

Postoji li varijanta kad se logira na Gmail sa drugog računala, da ne šalje poruku na mobitel "Did you just sign in?".

Postoji opcija da se isključi, ali ne mogu do računala. Postoji li neki program koji to omogučuje ili je Google račun toliko zaštićen?

U prijevodu, želiš nekom ući u mail bez da on/ona to sazna?

8 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
stipicageek kaže...

U prijevodu, želiš nekom ući u mail bez da on/ona to sazna?

Recimo to tako....

15 godina
neaktivan
stipicageek kaže...

Recimo to tako....

Hm... A jesi probao razgovarati s dotičnom osobom o tome što te zanima prije nego si se odlučio za kriminalne radnje?

I te mjere sigurnosti su tamo upravo zbog takvih stvari (i dobro da jesu), tako da sumnjam da ćeš naći puno sreće vezano za to.

8 godina
neaktivan

Hm... A jesi probao razgovarati s dotičnom osobom o tome što te zanima prije nego si se odlučio za kriminalne radnje?

I te mjere sigurnosti su tamo upravo zbog takvih stvari (i dobro da jesu), tako da sumnjam da ćeš naći puno sreće vezano za to.

Dugo bi mi trebalo da objasnim koja je poanta svega napisanog, tako da ne bih rekao da se to meže povezati sa kriminalom. Samo me zanima mišljenje iskusnih da li je to moguće ili ne....

17 godina
stipicageek kaže...

Dugo bi mi trebalo da objasnim koja je poanta svega napisanog, tako da ne bih rekao da se to meže povezati sa kriminalom. Samo me zanima mišljenje iskusnih da li je to moguće ili ne....

Formalno, ovo o čemu pričaš je kažnjivo po kaznenom zakonu kaznom do dvije godine zatvora.

Ovisno o vlasniku podataka, razlogu ulaska i slično i više. Stoga će ti rijetko ovako javno tko pomoći.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice