Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.877
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
imaticx kaže...

Ne prodaje se, ostaje kod mene :)

hehe

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
16 godina
imaticx kaže...

Stigao mi iPod Touch na carinu. Za koji dan ce biti rijeseno, a stavim slike cim stigne :)

reci kad budes morao placat koliko si platio bas me zanima cjena :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
17 godina
neaktivan
Lockerz

probajte gledati one dailiese stisano uz neku glazbu. full smjesno.

npr:

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

jel mi moze netko reci cemu sluzi taj lockerz.

Danas sam dobio invite od frenda i registrirao se na to.

Jel mi može netko malo objasnit tu stranicu ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

jel mi moze netko reci cemu sluzi taj lockerz.

Danas sam dobio invite od frenda i registrirao se na to.

Jel mi može netko malo objasnit tu stranicu ??

Na prvoj strani ove teme ti sve piše...

15 godina
neaktivan
Lockerz

blago se vama kad mozete gledati na Play-u  meni nikako nece da pokrene video kaze servis unavabile ili vec kako se pise,dosad samo skupio 86 bodova (regan  sa ev jos malo pa tri sedmice),ovo sam skupio samo sa dailesom i login PTZ ,a video samo mogu sanjati xD

plus imam samo 4  frenda pozvana Plač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

blago se vama kad mozete gledati na Play-u  meni nikako nece da pokrene video kaze servis unavabile ili vec kako se pise,dosad samo skupio 86 bodova (regan  sa ev jos malo pa tri sedmice),ovo sam skupio samo sa dailesom i login PTZ ,a video samo mogu sanjati xD

pristaje ti nik,...nemozes sve nabrzaka...ja imam lockerz skoro 5 mjeseci pa sam tek sad skupio 1000 bodova..i to danas jutros sam imo 600 ptz a posto sam izfejko puno mailova posto z lister i danas odgledo tonu videa zato smireno i stalozeno skupljajte...nemoze se sve "nabrzaka" ;)

15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

joj morađ još puno griza jesti =D

15 godina
neaktivan
Lockerz

ko hoce pokanu za lockerz neka salji poruku na kitan_i@live.com

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 19:28 (igork).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

s onim programom ultra surf , kada mi završi video neizađe mi ono za ptz -.- u čemu je problem ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Pozdrav,

Jel netko dobio conformation email s ovog redemptationa?

Ja još nisam..

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igork kaže...

poslano

15 godina
neaktivan
SysRq7 kaže...
igork kaže...

poslano

pitao sam dal neko hoce ja da mu pratim druze pogresno smo se razumeli

15 godina
neaktivan
Lockerz
Tko ima problema s videima neka napravi ovo,meni je to pomoglo!

Go to ControlPanel >> Network Connections >> Local Area connections (right click) >> Properties >>scrool down make sure the Internet Protocol(TCP/IP) is checked and double click on it ...check the Use the following DNS server adresses and type in:
Preffered DNS server: 208.67.220.220
Alternate DNS server: 208.67.222.222

0 0 hvala 0
15 godina
Nikolas0501 kaže...
Nabrzaka?? kaže...

pristaje ti nik,...nemozes sve nabrzaka...ja imam lockerz skoro 5 mjeseci pa sam tek sad skupio 1000 bodova..i to danas jutros sam imo 600 ptz a posto sam izfejko puno mailova posto z lister i danas odgledo tonu videa zato smireno i stalozeno skupljajte...nemoze se sve "nabrzaka" ;)

I ja isto imam 1050PTZa,a na Lockerzu sam 6 mjeseci,ali ja sam redeemao majicu vrijednu 250PTZa i pozadinu od 60PTZa... :)

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
16 godina
igork kaže...
SysRq7 kaže...
igork kaže...

poslano

Onda budi malo jasniji u pisanju.Pokanu ? Neka salji ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
igork kaže...
SysRq7 kaže...
igork kaže...

poslano

Onda budi malo jasniji u pisanju.Pokanu ? Neka salji ?

lik je iz makedonije pusti ga.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan
Lockerz

moze li mi tko reci kako mogu pogledati one zeceve i jos par onih videa koji se nemogu pokrenuti?? plzz neka netko kaze Neodlučan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ašqm kaže...

moze li mi tko reci kako mogu pogledati one zeceve i jos par onih videa koji se nemogu pokrenuti?? plzz neka netko kaze Neodlučan

ne moze tie se samo za amerikanci, osven ako smenis ip adresa

16 godina
neaktivan
Marin444 kaže...
Tko ima problema s videima neka napravi ovo,meni je to pomoglo!

Go to ControlPanel >> Network Connections >> Local Area connections (right click) >> Properties >>scrool down make sure the Internet Protocol(TCP/IP) is checked and double click on it ...check the Use the following DNS server adresses and type in:
Preffered DNS server: 208.67.220.220
Alternate DNS server: 208.67.222.222

kako to sredit na win 7?

15 godina
neaktivan
Lockerz

de ljudi stvarno trazilica postoji i malo mozga....evo kako ja...skino sam addon za firefox [zove se "Foxy Proxy" ]--i sad odete desni klik->options->add new proxy->upisete[evo ovaj ja koristim-to je kanadski-kanada-: 174.142.104.57:3128 i ok kliknete i onda desni klik->odaberes taj proxy i odes na lockerz i gledate te zeceve i ima jos ono nesto japansko crtic sta li ja znam...

|btw razlika podne 13h- imo sam 600 ptz a sad 1200 :D....pogledo preko 70 videa- z list - 8 ptz po videu wuuuuhuu :D

edit: napomena....da bi skupili ptz radi samo na ovaj princip[barem kod mene] gledate video sa proxyjem ukljucenim i desni klik kad dodu zadnjih par sekundi i kad dode na 1.[prvu sekundu] onda vazno je kliknuti "completely disable foxy proxy" !!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:06 (Nikolas0501).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
e to cu sad probat :D pa cemo vidit
Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
Lockerz

ja sam uspio pogledat one zeke ali na kraju mi neda ona iskrivljena slova znaci nema ni ptz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sad im videi ne rade, a ovi dupli bodovi vrijede samo danas... fino

15 godina
neaktivan
Lockerz

eto da nemislite da lazem[slika dolje]....||ja sve to ljepo danas pogledo sakupio taman da kad bude reedem za 15-20 dana da skupim za iPodTouch8GB ..jos bi mogo 5-10 videa pogledat preko proxy-ja oni sta su ostali al vise nemam zivaca danas sam pogledo preko 70 videa tako da...eto to vam je strpljenje !....i da editiro sam onaj post str prije [napomena jedna ima]....ajd necem vise spamat evo vam slike...

u 13h popodne-kreno gledat video po video u 13h popodne-kreno gledat video po video
sad vecer-puno ptz i videa odgledanih i gledanje preko proxy-ja sad vecer-puno ptz i videa odgledanih i gledanje preko proxy-ja
zavrsio video proxy ugasen -pise u napomeni na prosloj str zavrsio video proxy ugasen -pise u napomeni na prosloj str
kraj-dobivanje ptz kraj-dobivanje ptz
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Izgleda da su blokali proxy nece vise da otvaraju barem meni

usput kome treba pozivnica gslamaj@gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 0:31 (ocajnik).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je to lijepo i krasno, petica za trud... Al odredit si: skupit cu tolko i tolko bodova, uzet cu si ovu stvar i smatrat da je to sigurno i racunat na to, e to je jako jako glupo... Kod lockerza nista nije onakvo kakvo se cini ni kakvo bi trebalo bit... To je vise kao nekakva lutrija s redeemom, a u zadnje vrijeme i izmisljanje tople vode oko sudjelovanja u redeemu. Nikad ne mozes racunat na nesto kod njih, evo ja npr. Jos od 11. mj cekam na 50$ koje su mi obecali storniravsi moju narudzbu, poslao sam im nekoliko mailova, al mi svaki put stigne nekakav mutavi auto response...
16 godina
Lockerz

jel mi moze netko rec kad je ovaj posebni reedem

jer sam samo danas skupio 800 ptz pa me zanima

i salje li se sto umjesto majce novim z-listerima

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ako niste stigli jucer pogledati sve videe i dobiti duple bodove i za to imam nacin.To traje samo do podne.

1.Odite u My account.

2.Promjenite vremensku zonu u -12.

3.Pogledajte video i dobiti ce te duple bodove.PROVJERENO RADI.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 7:31 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Kak se uključi taj proxy pa da i ja pogledam te videje

EDIT: Potrudio sam se i bio dobar pa sam ošao koju stranu unazad i pronašao

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 9:08 (M0by).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice