Ne prodaje se, ostaje kod mene :)
hehe
Ne prodaje se, ostaje kod mene :)
hehe
Stigao mi iPod Touch na carinu. Za koji dan ce biti rijeseno, a stavim slike cim stigne :)
reci kad budes morao placat koliko si platio bas me zanima cjena :D
jel mi moze netko reci cemu sluzi taj lockerz.
Danas sam dobio invite od frenda i registrirao se na to.
Jel mi može netko malo objasnit tu stranicu ??
jel mi moze netko reci cemu sluzi taj lockerz.
Danas sam dobio invite od frenda i registrirao se na to.
Jel mi može netko malo objasnit tu stranicu ??
Na prvoj strani ove teme ti sve piše...
blago se vama kad mozete gledati na Play-u meni nikako nece da pokrene video kaze servis unavabile ili vec kako se pise,dosad samo skupio 86 bodova (regan sa ev jos malo pa tri sedmice),ovo sam skupio samo sa dailesom i login PTZ ,a video samo mogu sanjati xD
plus imam samo 4 frenda pozvana
blago se vama kad mozete gledati na Play-u meni nikako nece da pokrene video kaze servis unavabile ili vec kako se pise,dosad samo skupio 86 bodova (regan sa ev jos malo pa tri sedmice),ovo sam skupio samo sa dailesom i login PTZ ,a video samo mogu sanjati xD
pristaje ti nik,...nemozes sve nabrzaka...ja imam lockerz skoro 5 mjeseci pa sam tek sad skupio 1000 bodova..i to danas jutros sam imo 600 ptz a posto sam izfejko puno mailova posto z lister i danas odgledo tonu videa zato smireno i stalozeno skupljajte...nemoze se sve "nabrzaka" ;)
joj morađ još puno griza jesti =D
ko hoce pokanu za lockerz neka salji poruku na kitan_i@live.com
s onim programom ultra surf , kada mi završi video neizađe mi ono za ptz -.- u čemu je problem ?
Pozdrav,
Jel netko dobio conformation email s ovog redemptationa?
Ja još nisam..
poslano
poslano
pitao sam dal neko hoce ja da mu pratim druze pogresno smo se razumeli
pristaje ti nik,...nemozes sve nabrzaka...ja imam lockerz skoro 5 mjeseci pa sam tek sad skupio 1000 bodova..i to danas jutros sam imo 600 ptz a posto sam izfejko puno mailova posto z lister i danas odgledo tonu videa zato smireno i stalozeno skupljajte...nemoze se sve "nabrzaka" ;)
I ja isto imam 1050PTZa,a na Lockerzu sam 6 mjeseci,ali ja sam redeemao majicu vrijednu 250PTZa i pozadinu od 60PTZa... :)
poslano
Onda budi malo jasniji u pisanju.Pokanu ? Neka salji ?
poslano
Onda budi malo jasniji u pisanju.Pokanu ? Neka salji ?
lik je iz makedonije pusti ga.
moze li mi tko reci kako mogu pogledati one zeceve i jos par onih videa koji se nemogu pokrenuti?? plzz neka netko kaze
moze li mi tko reci kako mogu pogledati one zeceve i jos par onih videa koji se nemogu pokrenuti?? plzz neka netko kaze
ne moze tie se samo za amerikanci, osven ako smenis ip adresa
kako to sredit na win 7?
de ljudi stvarno trazilica postoji i malo mozga....evo kako ja...skino sam addon za firefox [zove se "Foxy Proxy" ]--i sad odete desni klik->options->add new proxy->upisete[evo ovaj ja koristim-to je kanadski-kanada-: 174.142.104.57:3128 i ok kliknete i onda desni klik->odaberes taj proxy i odes na lockerz i gledate te zeceve i ima jos ono nesto japansko crtic sta li ja znam...
|btw razlika podne 13h- imo sam 600 ptz a sad 1200 :D....pogledo preko 70 videa- z list - 8 ptz po videu wuuuuhuu :D
edit: napomena....da bi skupili ptz radi samo na ovaj princip[barem kod mene] gledate video sa proxyjem ukljucenim i desni klik kad dodu zadnjih par sekundi i kad dode na 1.[prvu sekundu] onda vazno je kliknuti "completely disable foxy proxy" !!
ja sam uspio pogledat one zeke ali na kraju mi neda ona iskrivljena slova znaci nema ni ptz
sad im videi ne rade, a ovi dupli bodovi vrijede samo danas... fino
eto da nemislite da lazem[slika dolje]....||ja sve to ljepo danas pogledo sakupio taman da kad bude reedem za 15-20 dana da skupim za iPodTouch8GB ..jos bi mogo 5-10 videa pogledat preko proxy-ja oni sta su ostali al vise nemam zivaca danas sam pogledo preko 70 videa tako da...eto to vam je strpljenje !....i da editiro sam onaj post str prije [napomena jedna ima]....ajd necem vise spamat evo vam slike...
Izgleda da su blokali proxy nece vise da otvaraju barem meni
usput kome treba pozivnica gslamaj@gmail.com
jel mi moze netko rec kad je ovaj posebni reedem
jer sam samo danas skupio 800 ptz pa me zanima
i salje li se sto umjesto majce novim z-listerima
hvala
Ako niste stigli jucer pogledati sve videe i dobiti duple bodove i za to imam nacin.To traje samo do podne.
1.Odite u My account.
2.Promjenite vremensku zonu u -12.
3.Pogledajte video i dobiti ce te duple bodove.PROVJERENO RADI.
Kak se uključi taj proxy pa da i ja pogledam te videje
EDIT: Potrudio sam se i bio dobar pa sam ošao koju stranu unazad i pronašao