Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.388.782
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Lockerz

ima nekih novosti kad ćemo dobit redeem ako pobjedimo? :) mislim u noći ili :D

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Full Metal Jacket - Black skullcandy

dali su to slusalice za iphone i ipod ili su za mp3, mp4 mislim normalan ulaz 3,5mm

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

Mislim da su sve za ipod i iphone, a za adapter ne znam da li se dobija uz njih, ali vjerojatno ima da se kupi

15 godina
protjeran
Lockerz

@MarioVk Evo ti nešto o njima piše da je 3.5mm ulaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi može neko poslat invite za lockerz na pm?

Zahvaljujem

15 godina
protjeran

Ja iz biologije imam dve jedinice a iz fizike pet jedinica i pet dvojki   

xd

15 godina

Ja si moram redeemat Skullcandyse SkullCrush Abel Money,prehebene su slušalice! :O

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
16 godina
Deja Vuu kaže...

aj nadam seeee :D pre lude su a ako nije 3.5mm sta cu onda dali ima nes da se kupi sta cu prelude su sluske cito sam da su odlicne i glasne. a meni trebaju ko moje prosle slicne jako ali od cryptona imaju basseve ma sve.. :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina
protjeran
Lockerz

Imate konkurencije za te slušalice i ja si ih mislim uzetiSmijeh.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deja Vuu kaže...

Imate konkurencije za te slušalice i ja si ih mislim uzetiSmijeh.

aj pazi kaj govoris da nebudes bit u skoli

btw. jel to normalno da je meni drugaciji lockerz nego drugim ljudima dok gledam neke videe na youtubu a addani su ovaj mjesec kao neka tema lockerza je drukcija i ja nemam one igrice na pocetku koju sam vidio da ljudi igraju

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
protjeran

aj pazi kaj govoris da nebudes bit u skoli

Budemo vidli Iznenađen...

16 godina
MarioVk kaže...
Deja Vuu kaže...

aj nadam seeee :D pre lude su a ako nije 3.5mm sta cu onda dali ima nes da se kupi sta cu prelude su sluske cito sam da su odlicne i glasne. a meni trebaju ko moje prosle slicne jako ali od cryptona imaju basseve ma sve.. :D

dal zna neko sta da radim ako nije 3.5mm ulaz?! ako treba nes kupit recite di ima i koliko

15 godina
neaktivan
Lockerz

o mater in njihovu jebe#!

kad san tek napravia acc nagrade su tražile manje ptz-a(ipod 325) a sad više(ipod 1300) !

a kad buden ima 1300 onda ću vjerovatno tribat 2000!

ma nemoš na ovon prevaratnskom sr#nju dobit ništa!

Chuck Norris uspia prije nego je pokuša!
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

o mater in njihovu jebe#!

kad san tek napravia acc nagrade su tražile manje ptz-a(ipod 325) a sad više(ipod 1300) !

a kad buden ima 1300 onda ću vjerovatno tribat 2000!

ma nemoš na ovon prevaratnskom sr#nju dobit ništa!

SMIRI se.. sta ti je ako je to sto ti kazes onda sta si se rego nemoj dolazit vise na temu.. Mrzim take ljude kad nes nije po njihovom odmah nes govore lose!! I de jel zna neko odgovor na moje pitanje iznad

15 godina
protjeran
MarioVk kaže...

dal zna neko sta da radim ako nije 3.5mm ulaz?! ako treba nes kupit recite di ima i koliko

neš ovakvog, a sad di.. ne bih znao :)

http://www.tomtop.com/images/l/2008/972.jpg

16 godina
FI4 kaže...
MarioVk kaže...

neš ovakvog, a sad di.. ne bih znao :)

http://www.tomtop.com/images/l/2008/972.jpg

ne ne koliko sam shavtio ulaz je drugaciji nije 2,5 vec je ko za samsung onako plosnat nez kako se zove :D

15 godina
neaktivan
Lockerz

cek a to samo jedan moze uzet jednu nagardu ili ima neogranicen/ogranicen broj nagrada??

Mlin_95

0 0 hvala 0
16 godina
Mlin_95 kaže...

cek a to samo jedan moze uzet jednu nagardu ili ima neogranicen/ogranicen broj nagrada??

1 nagrada :D sta bi ti sad sve uzo.. :DCool

15 godina
neaktivan
Lockerz

a u kolko sati to pocne...pa mislim onda je nemoguce skoro dobit :S

Mlin_95

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja planiram uzeti ipod touch 8 gb ak ne onda il one slušalice ili onu majcu s onim medom =D

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bodo kaže...

ja planiram uzeti ipod touch 8 gb ak ne onda il one slušalice ili onu majcu s onim medom =D

Pa kolko imas bodova?

Ja imam 1200.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
15 godina
neaktivan
Lockerz

daj kad ce vise reedem....lud sam...moram si nes ugrabit....one sluske FMJ od skullcandy su premocne....mozda si to uzmem :)

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerzboy kaže...

daj kad ce vise reedem....lud sam...moram si nes ugrabit....one sluske FMJ od skullcandy su premocne....mozda si to uzmem :)

pff svi oce sluske.. nece ih na kraju niko uzett. i sta ako su sluske za ipod onako plosnate kako sam cito ako nisu za ipod plosnate su koliko sam skuzio sta cu onda dali ima nes za kupit da mi budu 3,5 ako ima di ima i cijena

16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Lockerzboy kaže...

pff svi oce sluske.. nece ih na kraju niko uzett. i sta ako su sluske za ipod onako plosnate kako sam cito ako nisu za ipod plosnate su koliko sam skuzio sta cu onda dali ima nes za kupit da mi budu 3,5 ako ima di ima i cijena

Dečec, mislim da si se malo zabunio.. Ako te zanima di ima kaj za kupit i cijena, otvori temu ili pronađi neku takvu temu. Ovo je tema o Lockerzu a ne neki info point o cijenama slušalica.

www.BornaFilic.com
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja isto imam 1200 bodova...hvatam gta4 :D

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
16 godina
Piroman007 kaže...
MarioVk kaže...
Lockerzboy kaže...

Dečec, mislim da si se malo zabunio.. Ako te zanima di ima kaj za kupit i cijena, otvori temu ili pronađi neku takvu temu. Ovo je tema o Lockerzu a ne neki info point o cijenama slušalica.

LoL Dečec.. Sta si ti sebi umislio :D.. ja to pitam ovako.. nijevazna cijena slusalica vec kakav izlaz imaju dali je onaj plosnati ili 3,5 ili 2,5 to me zanima i ako je plosnati dali postoji neki nastavak da imam 3,5 onda.. a ovo je vezano uz lockerz jer se to dobije na lockerzu i necu to reedemat ako neznam koji je nastavak jel sta ce mi slusalice za ipod i iphone ili nes slicno kad ja nemam nist tako da ih spojim..ZATO OLADII!!Bez Uvrede :D

15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Lockerzboy kaže...

cek kako plosnate?? ipod ima 3,5 ja imam 2 ipoda i iphone i svi imaju 3,5 slusalice kakve polosnate sad spominjes??' imaju jedino plosnati punjac ali slusalice su 3,5 i dok se spoje na zvucnik (dock) onda se isto na to spaja a slusalice su ko i za svaki mp3player mozda jedino starije generacije ipoda za koje neznam ali sve nove imaju 3,5mm

15 godina
Lockerz

ocekujem uskoro iPod touch 8 GB koji su mi napokon odobrili (rekli su da sam varao, pa sam 10 dana cekao da mi provjere acc. i sad veceras dobio mail da ga salju sljedeci ili onaj drugi tjedan)

Koliko mogu ocekivati carinu i pdv?  U Apple USA je cijena 199$

thx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

oko 300kn bi mogo platit carinu i pdv ( na koji mail si im slao da ti provjere acc?? ), dajte nek netko pita laba kad bi se mogo ocekivati redeem, koji dan, petak subota ili nedjelja

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 23:11 (Jari).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"March Radness Update: Team International - you are in the lead at 28.9 million PTZ. Team US - you are trailing behind at 25.9 million PTZ. With only 30 hours left in this competition - can US pull out all the stops and win this redemption? To be continued..."

e ak sad ameri skupe 3 milje za 30 sati onda odustajem od lockerza XD jer nemoguce ako ne varaju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice