dobio novu malo redizajniranu majicu
evo sličica
KAKO moj brat je dobio več drugu majcu a ja još ni prvu kako me to živcira...
dobio novu malo redizajniranu majicu
evo sličica
KAKO moj brat je dobio več drugu majcu a ja još ni prvu kako me to živcira...
Imam 850 bodova,a mislio uzet iPod Nano i sad jbg.Nije mi jasno kak je iPod Nano 425 ptz-a,a iPod Touch 325 ptz-a.
evo slika novog i starog loga s majice
Xbox360 Modder
nano je nova generacija 16gb a i pod tač stara s 8gb
ja isto imam obadvije majce :D
Imam 850 bodova,a mislio uzet iPod Nano i sad jbg.Nije mi jasno kak je iPod Nano 425 ptz-a,a iPod Touch 325 ptz-a.
Koliko ja znam da če se bodovu učetvorostručiti tj. npr. psp je sad 200 a bit če 800 ptz-a tako da ništa od toga.
Koliko ja znam da če se bodovu učetvorostručiti tj. npr. psp je sad 200 a bit če 800 ptz-a tako da ništa od toga.
ali kad ?
i oče li nagrade biti sigurne
Zakaj svi zanemarivate moje poruke molim vas da mi odgovorite:
kak si zagarantirat nagradu
Kako zamijeniti bodove za poklon?
ali kad ?
i oče li nagrade biti sigurne
Zakaj svi zanemarivate moje poruke molim vas da mi odgovorite:
kak si zagarantirat nagradu
Kako zamijeniti bodove za poklon?
OVAKO OVO JE ZADNJI PUT KAD OVO GOVORIM!!!
Nagrade se uzimaju kada je redeem
redeem je na kraju svakog mjeseca
Ovaj mjesec je posebni igramo igru mi vs. ameri
Ko skupi više bodova u ovom mejsecu.
KO dobije ima svoj privatni redeem.
DAn i vrijeme su iznenađenje.
Nagradu možete zagarntirati tako da na redeem-u
Uzme Garenty your prize
i tako se za sljedeći reedeem zagarntira nagrade
AKO JOŠ JEDNOM ITKO POSTAVI PITANJE A NIJE PROČITAO TEMU I TD I PRIJAVA MODU
Dosadni ste sa Lockerzom i prijavama u ovoj temi!
Nek netko napiše kratki FAQ (učestalo postavljana pitanja) a ja ću ga ubacit u prvi post u ovoj temi. Jel može?
Ovdje ga napišite a nakon što ga cp u prvi post obrisat ću ga.
Pa zato sam i napiso jbg.Briem da neću nikaj ulovit na ovom reedemu i meni rade svi videi osim onih zečeva.
Nek netko napiše kratki FAQ (učestalo postavljana pitanja) a ja ću ga ubacit u prvi post u ovoj temi. Jel može?
Bezveze FAQ kad ga opet nitko neće čitati. Ima FAQ i na njihovoj stranici ( na lockerz) pa opet ništa.
Lijepsa je ova druga generacija majce Za Zlistera.....ja sam dobio samo jendu za sada...stariju generaciju...mozda se zabune i sada sa februrayi majcom koju sam reedmao poslaju jos i ovu noviju az Za
Kako si ti dasadan! Čitaj prijašnje postove, guglaj malo majku mu. Ne smaraj ljude - za Tinća
Ej da, da vam javim javio mi se drug iz Srbije, uspio je redeemovati iPod Shuffle, dobio ga je danas i platio carinu 10eura. Dok drug iz Hrvatske kad je redeemovo isto platio 180 kn carine :(
Pa zato sam i napiso jbg.Briem da neću nikaj ulovit na ovom reedemu i meni rade svi videi osim onih zečeva.
Taj video se može pogledati ako koristite US proxy ja sam uspio i dobio bodove naravno
Taj video se može pogledati ako koristite US proxy ja sam uspio i dobio bodove naravno
hah...kako se toga nisan sitia....idem ih odma sve pogledat
Uzme Garenty your prize
ti si neki nadrkani... padnes tu ko s kruske i maltretiras ljude... ak te zivciraju, ignoriraj ih... malo se skuliraj
hah...kako se toga nisan sitia....idem ih odma sve pogledat
isto će se pojaviti epizode od prom queen koje nedostaju pa se i one mogu pogledati
a kako stavit taj proxy na internet explorer ja stavim neki i kad pokusam otvorit neku stranicu nece se otvorit?
onda ti ne valja proxy. ideš na internet options/connections/LAN settings i probaj staviti ovaj 209.107.217.164 port 80
radi ali treba barem 5 minuta da otvori stranicu hvala :D
nemoj koristit proxy onda ameri dobivaju bodove a ne mi!
radi ali treba barem 5 minuta da otvori stranicu hvala :D
ponekad radi dosta sporo, a pogotovo preok IE, ali isplati se biti malo uporan, ionako nema puno clipova
Uzme Garenty your prize
ti si neki nadrkani... padnes tu ko s kruske i maltretiras ljude... ak te zivciraju, ignoriraj ih... malo se skuliraj
ja bi isto bio takav jer 10 ljudi pita jedna teista pitanja a da vrate 2-3 stranice unatrag sve bi im bilo jasnije ... da admini tu rade svoj posao i da banaju debile koji bezveze spemaju bilo bi jendo 50 stranica ive teme a ne 250
Ja sam rekao da cu napisati samo mi recite pitanja.
I koji je na kraju najbolji autofill za ukucat podatke pri redeemu?
I koji je na kraju najbolji autofill za ukucat podatke pri redeemu?
Ma kaj će ti to?! Budeš malo strpljiv skupiš bodove za neku bolju nagradu i zamjeniš ih kad uvedu 24/7 redeem =)
haha, danas mi je došla još jedna majica od lockerza!!! wtf!?
haha, danas mi je došla još jedna majica od lockerza!!! wtf!?
LAŽEŠ ?! :D