Sve ti pise u hallwayu. Ali ugl. natjce se svijet protiv amera ko ce skupiti vise PTZ do 25.3 Tko skupi dobiva private redeem.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.531
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ti pise u hallwayu. Ali ugl. natjce se svijet protiv amera ko ce skupiti vise PTZ do 25.3 Tko skupi dobiva private redeem.
Da.Jbg ovo ce biti jedini redeem u ovom mjesecu.Znaci nema General redeema.
Da.Jbg ovo ce biti jedini redeem u ovom mjesecu.Znaci nema General redeema.
a ne nema lol, isto kad su bili oni valovi pa je bio general redeem
edit: uhh sad sam procito tek ''The winning team -- and only the winning team -- will participate in March's redemption.'' uzas
Daj sta das.Neka bude jedan ali vrijedan reedem
ma neka je samo ovaj reedem ajmo ga zato dobit idemo ja sam skoro sve videje pogledo :P
tu ameri po meni nemaju šanse al najvjerojatnije će oni dobiti jer im se to više isplati !
Neshvaćam kada će onda bit redeem i kada će oni sve to objavit?
ne kuzim ovo ...kako se mogu natjecati jedn drzava i ostatak svijeta....logicno je da ce ostatak svijeta pobjedit kad ima (bubnutcu) 15 puta vise stanovnika u ostatku svijeta...mozda sam nesto krivo shvatio :S
ne kuzim ovo ...kako se mogu natjecati jedn drzava i ostatak svijeta....logicno je da ce ostatak svijeta pobjedit kad ima (bubnutcu) 15 puta vise stanovnika u ostatku svijeta...mozda sam nesto krivo shvatio :S
Tako bi trbalo biti.Ali to je iapk Lockerz kojemu se sjediste nalazi u SAD-u.Pa sad sam prosudi sta im je isplativije.
SAD ima 305000000 stanovnika, a ostatak svita skoro 6 milijardi, ali racunaj koliko ih koristi lockerz... valjda su racunali i vidili da je tu negdi
Pa oni najbolje znaju. TO se da otkriti s 2 MYSql querya.
Kad kinezi navale ameri će bit goli ku*** naspram cjelog svjeta.
Kad kinezi navale ameri će bit goli ku*** naspram cjelog svjeta.
haha
Pa oni najbolje znaju. TO se da otkriti s 2MYSql querya.
S jednim :)
Kako 1? Pa jedan da izlista USA memberse a drugi da izlista sve ostale. MIslim mozes ti samo jedno pa oduzmes od ostaloga ali ovak je lakse.
Kako 1? Pa jedan da izlista USA memberse a drugi da izlista sve ostale. MIslim mozes ti samo jedno pa oduzmes od ostaloga ali ovak je lakse.
nije lakse.....ovako se dvoje ljudi "muči" a ovako jedna
LockerZ je down, izgleda da se nesto desava.
da tshirt ide u povijest a ja je jos nisam dobio (zlister prije 4 mjeseca)
Meni nece reproducirat nijedan od ovih novih videa neka likica kaze This content is currently not available
Mogel buš za desetak min. Imao isti problem.
valjda ce proraditi do kraja dana
I prije i prije...
Meni jos uvijek ne radi.
Meni jos uvijek ne radi.
ni meni ne radi
Meni jos uvijek ne radi.
ni meni ne radi
meni normalno radi..... to vam je radi mozille ajde te preko Chromea
nece ni na chromeu
nece ni na chromeu
hmh probaj ocistit cache, meni je sve Ok
nece ni na chromeu