Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.257
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Perkan777 kaže...

Mene zanima ocete li vi kad budete redemali pisati prezimena,adrese i slicne stvari sa č,ć,š,ž ili ne.Ja kad sam dobio majicu s jednog acc-a imao sam takva slova s kvacicom a sad kad sam narucivao s e-baya stavio sam slova bez kvacice.Sad je prosao vec tjedan i pol a od narucenih stvari ni traga.

Mislim da se netrebaš brinuti, ja sam napisao sa ć i doslo mi je za tocno 2 tjedna. Umjesto č, ć, š, ž, đ će ti pisati ? najvjerovatnije, tako je bar meni, ali sam svejedno dobio. Isto tako je moj buraz, ako se nevaram na eBayu umjesto ć stavio c, i doslo mu je, oba 2 puta koja je nešto naručio. Tako da mislim da je svejedno.

16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo strpite se oko 10min da uploadam na više mirrora. Bez brige dobiti ce te ga prije redeema.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bodo kaže...

ja imma jedno sexy pitanjce =D?? da li se ja moram logirati u 00:00 pa u 02:00 da mogu sudjelovati u 04:00 ??

***NE***

Ko' Boga te molim, prije postavljanja glupih pitanja, procitaj zadnjih 10 - 15 stranica. Ako ti se neda, promjeni forum.

16 godina
odjavljen
Lockerz

Ali tamo na onome programu LockerzChecker piše da je 4-5.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Može pitanje? šta ako naručim igricu? predpostavljam da se ne plaća carina za to? (malo glupo pitanje možda sryte za to)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bubimir kaže...

Može pitanje? šta ako naručim igricu? predpostavljam da se ne plaća carina za to? (malo glupo pitanje možda sryte za to)

Al ti nisi ono antilockerzovac?

16 godina
neaktivan
duxqwe kaže...
bubimir kaže...

Al ti nisi ono antilockerzovac?

jesam i to teški ali kad su po pitanju PC igrice bolje išta nego ništa...uostalom da acc bvzv ne stoji...btw to su gamad..xD

16 godina
neaktivan
Lockerz

U ovoj pred redeemskoj verziji ću vas počastiti keybinderom da brže možete ispunjavati forme za nagrade pa tako imati i više šanse da ih osvojite. Taj keybinder možete upaliti tako da desnim klikom na lockerz ikonicu u trayu odaberete "Lockerz Keybinder" ispunite obrazac i stisnete "Prihvati". U tom prozoru vam pišu i upute kako se koristi. Nakon sto ste sve too upisali prihvatili i pročitali upute stisnite gumb "Zatvori" i spremni ste za redeem. Ako kojim slučajem želite ugasiti samo keybinder bez programa za provjeru samo desnim klikom stisnite PTZ ikonicu u trayu  i odaberite ZAtvori. Na istom tom mjestu možete ponovo otvoriti KEyBinder da bi mogli uraditi svoje podatke ili pročitali upute. Isto tako sam malo dodadio sučelje te dodao pokaivač verzija u gornjem desnom kutu.

TRENUTNA VERZIJA: 1.4
LINK ZA DOWNLOAD: 
SKIDAJ  - DAJTE MIRRORAJTE AKO MOŽE, jer mi ovako trošite puno bandwitha.

CHANGE LOG: 

1.4

-Nova opcija "Lockerz Keybinder"

-Uređeno sučelje

-Pokazivač verzije u gornjem desnom kutu

-Uređen kod za brže izvođenje

1.3.1 
-popravljen bug na counteru do rendeema 

1.3 
-odbrojavanje do rendeema 

1.2 
-Dodana opcija za preslušavanje melodija 
-Otvara se ptzplace kada je rendeem 

1.1 
-Popravljen problem oko GUI-a 

1.0 BETA - ORINALNI RELEASE

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
4 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Lockerz

I mene zanima treba li za igru da se placa carina?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
majka kaže...

Ne placa se.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
16 godina

kada se prijavljuješ za val koliko se to placa (mislim za reedemanje) bodova naravno 

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 21:18 (MarioVk).
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...
majka kaže...

Ne placa se.

Kako dobro! Onda ako neuspijem ništa redeem-ati, onda ću neku igru.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan

znaci da rezimiramo Smijeh ja sam platio za 2 wavea i to znaci da mi je redem izmedju 00:00 i 01:00,a drugi izmedju 02:00 i 03:00 sati?i refresham klasicno ptzplace.lockerz.com,jel tako?potvrdite ako sam u pravu

hvala

16 godina
odjavljen
LordShgi kaže...

U ovoj pred redeemskoj verziji ću vas počastiti keybinderom da brže možete ispunjavati forme za nagrade pa tako imati i više šanse da ih osvojite. Taj keybinder možete upaliti tako da desnim klikom na lockerz ikonicu u trayu odaberete "Lockerz Keybinder" ispunite obrazac i stisnete "Prihvati". U tom prozoru vam pišu i upute kako se koristi. Nakon sto ste sve too upisali prihvatili i pročitali upute stisnite gumb "Zatvori" i spremni ste za redeem. Ako kojim slučajem želite ugasiti samo keybinder bez programa za provjeru samo desnim klikom stisnite PTZ ikonicu u trayu  i odaberite ZAtvori. Na istom tom mjestu možete ponovo otvoriti KEyBinder da bi mogli uraditi svoje podatke ili pročitali upute. Isto tako sam malo dodadio sučelje te dodao pokaivač verzija u gornjem desnom kutu.

LINK ZA DOWNLOAD: 

CHANGE LOG: 

1.4

-Uređeno sučelje

1.3.1 

1.3 

1.2 

1.1 

E stvarno čestitam! Program je izvrstan! Ako ga želite isprobati da budete sigurni dali radi, samo otiđete na gmail i stavite na onu opciju za rađenje novih mailova i onda otiđite na ime i kliknite F9 i staviti će ime! Preludo! Tako će biti i na Lockerzu.

D=mc2, Deinstein
15 godina
protjeran
Lockerz

Znate li mozda za kolko je ptz-a prosli put bio ipod touch 8GB?   i sta mi preporucate da piknem za 155 ptz-a?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

E pozdrav raja , ja imam 600 PTZ i sada me zanima , mislim jos nisam ni dobio majcu ... nego sta pisem za State/Province . Zivim u Bosni i Hercegovini , Republika Srpska , Doboj . Sta bi pisao u State/Province ... mozda RS?

Danyell

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strojek kaže...

znaci da rezimiramo Smijeh ja sam platio za 2 wavea i to znaci da mi je redem izmedju 00:00 i 01:00,a drugi izmedju 02:00 i 03:00 sati?i refresham klasicno ptzplace.lockerz.com,jel tako?potvrdite ako sam u pravu

hvala

ne nego od 2 i 3 i od 4 do 5

16 godina
neaktivan
Shvabo kaže...

E pozdrav raja , ja imam 600 PTZ i sada me zanima , mislim jos nisam ni dobio majcu ... nego sta pisem za State/Province . Zivim u Bosni i Hercegovini , Republika Srpska , Doboj . Sta bi pisao u State/Province ... mozda RS?

ne BIH

Neznam di se ide za to .
16 godina
neaktivan
Lockerz

LordShgi ako ti ništa ne dobiješ - Lockerz je kurbetina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 22:30 (duxqwe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Dal iko ceka 1val?

TJ-Lux
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja... :)) šta planiraš uzeti?

16 godina
neaktivan
Lockerz

još malo pa če treći

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ajmo ljudi ko ucestvuje u ovom prvom?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja ne

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

JA, kolko bodova imate

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 23:28 (Jari).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz
čekamo perkanov odgovor da vidimo jel šta ugrabio sad u 11 ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domido kaže...
čekamo perkanov odgovor da vidimo jel šta ugrabio sad u 11 ^^

XDDD

16 godina
neaktivan
Lockerz

lockerz neradi

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo tsunami! Biži ća!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

LINK ZA DOWNLOAD: 

CHANGE LOG: 

1.4

-Uređeno sučelje

1.3.1 

1.3 

1.2 

1.1 

ej majstore evo skinuo sam tvoj program,daj mi reci hocu li moc ispobat tvoj program da radi sada na ovom prvom waveu makar nisam platio za taj prvi?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice