Isuse perkan SHVATI. Mi smo u UTC +1 a onu UTC -5. Sto daje razliku 6. A 6 sati plus 18 je 00:00.
Evo ti i link:
http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?day=25&month=2&year=2010&hour=18&min=0&sec=0&p1=179&p2=281
Isuse perkan SHVATI. Mi smo u UTC +1 a onu UTC -5. Sto daje razliku 6. A 6 sati plus 18 je 00:00.
Evo ti i link:
http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?day=25&month=2&year=2010&hour=18&min=0&sec=0&p1=179&p2=281
My mistake
Ti znas citati. Ono dolje je za GMT a mi smo u GMT+1, Citaj red iznad.
živio ti nama pa ti čekaj u 23:00
My mistake
... Inace ako ko zna kako napraviti Automatic Update na 3.5 .NET-u nek se javi, tak da netrebate skidati stalno sve.
ev ja znam... taj bi program morao raditi sam za sebe tj. morao bi ga uploadati cjelo vrjeme na istu stranicu i isti link! i taj program bi morao refreshirati i taj tvoj link. pa kad bi se nešto promijenilo da ti izabi poruku. kao npr. Dostupna je nova i bolja verzija LockerzCheckera. Želite li je downloadati? ili slično. nadam se da sam pomogo :)
vi koji ste redeemali....imate koji dobar autofill za preporucit?
bok dećki ... hahhahahahaha
samo ne kuzim zasto je prvi val zadnji a treci val prvi ...
Zato da oni koji su uzeli sva 3 imaju najvece sanse, lijepo u 18:00 h u Americi/00:00 h kod nas, niko jos nece zaspat.
A mi ostali, obicni smrtinici lijepo u 04:00 h se dizat. U prijevodu, ko' je uzeo sva 3 je privilegiran.
ja imma jedno sexy pitanjce =D?? da li se ja moram logirati u 00:00 pa u 02:00 da mogu sudjelovati u 04:00 ??
mogu sav video opet gledat i dobivat bodove OMG je to neki bug
mogu sav video opet gledat i dobivat bodove OMG je to neki bug
to se i meni dogodilo ima 5 minuti.. ali kad pogledas video pise da je vec pogledan
btw kad ce bit 4. val za nas koji nismo ni jednu sansu uzeli
u petak na subotu ili
u petak na subotu ili
Za general redemption se ne zna vrijeme nego samo datum (sutra).Mislim da ce biti negdje sutra navecer oko 20-00
Imam jedno pitanje.
Kako narediti firefoxu da ne sprema cache tj. da za odredjenu stranicu ne sprema cache (exception).
ti očito neznaš. Prevrti koju stranicu prije.
Aj šuti i surfaj po lockerzu..
Oprosti ako sam bio bezobrazan, ali ne možeš ovako razgovarati.
Da si ovdje imalo čitao vidio bi da se ovih 200 i nešto stranica moglo svesti na manje od 100 da ljudi čitaju.
čujte ljudi, a da kažemo adminu da skresa kojih 50 stranica, jer ova tema je puna "smeća" a to zauzima prostor
ne nek zatvori ovu temu i da otvorimo novu i kada poćnu ista pitanja , prepucavanja ili glupa pitanja odma ban !! =D
Evo ljudi ko oče malo zaradit ima jedna stranica, klika se na reklame, svaka reklama 0.1$, 7 reklama dnevno,30 dana u mj,to vam je 21$ da ništa ne radite,a može bit i puno više,isto ko i lockerz,par min dnevno posla.Odete na link i registrirate se i neka klikanje počne.
nije reklama,samo dajem priliku da ljudi zarade,nisam reko da netko to mora uzet.
nije reklama,samo dajem priliku da ljudi zarade,nisam reko da netko to mora uzet.
a i da si rko nebi niko..
hvala :)
OK, ne sudjelujem previše u temi, no - general restock može biti bilo kada od 25-og do kraja mjeseca, right?