fail xD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.678
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam dobio mail za onih 25$ kao da moram jos dobit neki confirmation mail, pa dajte recite kako ste vi dobili 25$ na koji nacin, i nek neko pita laba kad ce redeem xD, i perkane daj plizz uploadaj onaj program drugi
perkane, opet si me razocaro... :P
mene sad nes zanima...ak ste vi redeemali 25$ i sad hocete nes kupit na ebayu ...kao prvo...cula sam da je to amazonov gift card...ili? kak to ide nis ne kontam :S ugl...nadalje...hocete kupiti nesto na ebayu...onda vam oni to isto moraju slat doma..znaci ISTO ide preko carine...kak se onda to placa? mislim pitam ovo jer ne znam da li da na sljed reedemu uzmem ipod ili 25 $...cak sam i razmisljala i o wii-u ...ali posto je 200$ to bi mi masno naplatili..pa sad..vi meni recite sta je bolje...i kak to ide sa tim gift card-ovima ..pls :)
Kao prvo amazon i paypal su potpuno razlicite stvari.Kad dobijes Amazon gift card to mozes potrositi samo na Amazonu a kad dobijes PayPal to je kao neka vrsta kreditne kartice.PayPal je najbolji nacin ako oces ista kupiti preko interneta.
Pa tako sa PayPalom mozes kupovati na E-bayu.Bit je u tome sto kad kupujes na e-bayu u cijenu ti odmah budu uracunate postarina i carina tako da ne placas nista dodatno.
BTW malo sam se shebo.Ja sam kupio onaj dock za ipod.ups.Cek koje kupio ono ipod sa lockerza pa da mu prodam.
hvala ti puno :) zbunilo me to kako ljudi kupuju na ebay-u sa amazon karticom ^^ zato sto nisam vidjela da ima i paypal kartica ...ma ugl...zbunjola sam xD
Imam jedan problem , kupio sam neki ipod prek ebay-a i napiso sve podatke točno osim kaj sam zaboravil broj kuće ali imam i prezime i broj telefona točno napisano.Što mislite hoče li doćo do mene?
Ja san kupil ipod prek ebay-a i napiso sam sve točno pod adresu sam kaj mi kraj ulice fali broj kuće.Sad neznam dal če mi doć.Što vi mislite?
trebao bi doći..
ako smijem znat koji je to ipod koji si narucio? dobio si 25$ ili vise od lockerza?
perkane, opet si me razocaro... :P
Hehe zasto.Btw evo nesto stvari sto sam kupio.I da drgi moj fail je taj sto sam kupio iPod touch 32 GB za 5$.Naravno to nije pravi nego je to kao neki kupon za nekakvu tombolu.Jbg sad sam barem naucio da treba uvijek citat ono sto pise mailm slovima(aj dobro pisalo je velikim ali mi se nije dalo citati).
Od moji 25 dolara ni traga ni glasa.Nisu mi oduzeli bodove niti su mi poslali kakav mail?Jel moguće da još procesuiraju naruđbe?
Od moji 25 dolara ni traga ni glasa.Nisu mi oduzeli bodove niti su mi poslali kakav mail?Jel moguće da još procesuiraju naruđbe?
NE, jer su napisali da su vec poslali sve paypal nagrade.
moja t je preporuka da ih kontaktiras na support mail
NE, jer su napisali da su vec poslali sve paypal nagrade.
moja t je preporuka da ih kontaktiras na support mail
Care,poslao sam negdje oko 10 mailova i nitko mi ne odgovora.Od redemption@lockerz.com pa do one Kathy Savitt.Otvorio sam račun na Pay Palu s mailom od Lockerza ništa od love,i plus još je restricted..
trebao bi doći..
ako smijem znat koji je to ipod koji si narucio? dobio si 25$ ili vise od lockerza?
naručil sam neku kopiju ipod nana
mene sad nes zanima...ak ste vi redeemali 25$ i sad hocete nes kupit na ebayu ...kao prvo...cula sam da je to amazonov gift card...ili? kak to ide nis ne kontam :S ugl...nadalje...hocete kupiti nesto na ebayu...onda vam oni to isto moraju slat doma..znaci ISTO ide preko carine...kak se onda to placa? mislim pitam ovo jer ne znam da li da na sljed reedemu uzmem ipod ili 25 $...cak sam i razmisljala i o wii-u ...ali posto je 200$ to bi mi masno naplatili..pa sad..vi meni recite sta je bolje...i kak to ide sa tim gift card-ovima ..pls :)
Kao prvo amazon i paypal su potpuno razlicite stvari.Kad dobijes Amazon gift card to mozes potrositi samo na Amazonu a kad dobijes PayPal to je kao neka vrsta kreditne kartice.PayPal je najbolji nacin ako oces ista kupiti preko interneta.
Pa tako sa PayPalom mozes kupovati na E-bayu.Bit je u tome sto kad kupujes na e-bayu u cijenu ti odmah budu uracunate postarina i carina tako da ne placas nista dodatno.
BTW malo sam se shebo.Ja sam kupio onaj dock za ipod.ups.Cek koje kupio ono ipod sa lockerza pa da mu prodam.
Ja sam kupio....tocno sam si msilio da ces nesto takvo napisati...xd....
p.s.-treba citati, a ne kupovati ko lud...
Nije istina. Ne plaća se carina na stvari vrijedne do mislim 160 kn. O onima koji ti otvaraju taj paket ovisi hoćeš li popušit carinu il ne, ugl na male stvari ne ide carina, a na velike i skupe će ti zapaprit da nećeš proći ništa jeftinije nego što bi prošao kupujući u hrvatskoj. Možda čak i skuplje
Je li itko dobio PayPal novac? Piše da su svima poslali, no ja u mailu nisam dobio ništa.
Očekivao sam nekakvu obavijest da moram otvoriti PayPal account ili da se na PayPal moram registrirati istim mailom kao i na Lockerz.com, no od toga ništa.
Nije valjda da su poslali na mail sa kojim nisam registriran na PayPal i da su mi novci propali?
Je li itko dobio PayPal novac? Piše da su svima poslali, no ja u mailu nisam dobio ništa.
Očekivao sam nekakvu obavijest da moram otvoriti PayPal account ili da se na PayPal moram registrirati istim mailom kao i na Lockerz.com, no od toga ništa.
Nije valjda da su poslali na mail sa kojim nisam registriran na PayPal i da su mi novci propali?
Dijelimo istu sudbinu,niti meni nije novac stigao.
PS:nisu ti novci propali,jer sam ja otvorio pay pal accaunt na svoj mail koji koristim za lockerz i nije mi nikakava lova stigla!
Kako ovih 25$ prenjet na karticu???
PS:nisu ti novci propali,jer sam ja otvorio pay pal accaunt na svoj mail koji koristim za lockerz i nije mi nikakava lova stigla!
Ja sam upravo kreirao promjenio mail adresu starom PayPal accountu koji je bio registriran u Hrvatskoj i kreirao novi sa istom mail adresom sa Slovenijom kao mjestom prebivališta. Nadam se da će ponovo poslati novce. Jesi slao pitanje na support? Bojim se da to neće pomoći.
Ja sam upravo kreirao promjenio mail adresu starom PayPal accountu koji je bio registriran u Hrvatskoj i kreirao novi sa istom mail adresom sa Slovenijom kao mjestom prebivališta. Nadam se da će ponovo poslati novce. Jesi slao pitanje na support? Bojim se da to neće pomoći.
Ma slao sam 10 mailova supportu i svima s Lockerza i dalje nema odgovora!
Nije istina. Ne plaća se carina na stvari vrijedne do mislim 160 kn. O onima koji ti otvaraju taj paket ovisi hoćeš li popušit carinu il ne, ugl na male stvari ne ide carina, a na velike i skupe će ti zapaprit da nećeš proći ništa jeftinije nego što bi prošao kupujući u hrvatskoj. Možda čak i skuplje
Nije istina.Ne placas nista za predmete u vrijednosti do 1000kn.
Do 300 Kuna se ništa ne carini.
Edit:Ispravakog neoćnog navoda od 1.1 ne carini se do 1000kuna
Da, ne plačaš ako ih osobno uvoziš. Ovako, pošiljkom se ne carine paketi do 160 kn, iznad da.
***PAYPAL GIFT CARDOVI I SLICNO***
Ko' prvo i prvo, Amazon card je iskljucivo za Amazon, a PayPal card za sve ostalo.
Ovako, ove pare sa 'gift - carda' nemozete dobiti na PayPal račun registriran na Hrvatsku.
Da bi potrošili pare sa PayPal accounta morate već imati registriranu karticu na njemu, i minimum oko 100kn, ako se ne varam.
I da bi primili uopće ikakve pare trebate platiti još oko 2 - 3 $, koristim PayPal za online kupnju, i sve lijepo piše.
Tako da mislim da mi sa ovim 'gift - cardovima' možemo rit obrisat. A Amazon koliko ja znam bi trebao raditi.
EDIT: Svima kojima novac nije stigao, to je zbog jednog od gore navedenih razloga.
meni jos nije jasno sta su napravili oni kojima je stiglo 25$ na koji nacin koja procedura je bila, meni skinuli bodove a od love ni traga
Evo ljudi, upravo sam postao Z-Lister pa da pitam jel trebam sad šta poslat lockerzu, šta napraviti ili samo čekati...?
Nešto me muči.Npr. paypal account mi ima drugačiju adresu i državu, a kod ebay stvari baš naročito piše da se šalje proizvod samo na paypal adresu.Sad da li to vrijedi za svaki proizvod ili...?
Nešto me muči.Npr. paypal account mi ima drugačiju adresu i državu, a kod ebay stvari baš naročito piše da se šalje proizvod samo na paypal adresu.Sad da li to vrijedi za svaki proizvod ili...?
Meni još nitko ništa nije poslao na paypal adresu. Čak i stvari kod kojih je eksplicitno navedeno da šalju samo na verificiranu paypal adresu (koju imam), uredno su stigle na eBay adresu :)
Ako želiš biti siguran, uvijek možeš pitati prodavača da li šalje na adresu koja nije vezana za paypal račun.
Kako se moze varati na lockerzu?