Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.380.280
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

oooooo   sta ima  raja :D

evo vratio se i ja ovdje , nisam ulazio na lockerz pa da vas pitam  hocel ibit kakvih reedemova , imal ista od shopa i to ;)

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im {#}
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lockerz
Bokyyy kaže...

pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im {#}
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD

trebali smo iskoristit shop prije nego su ga usr*li. sad nema ni reedema ni shopa a i aukcije su drač

16 godina
upravo sam dobio mail...

Dear Lockerz Member:

Congratulations! Your 24/7 auction order has been approved.

You should receive your AlertPay code via email within 5 business days. It will be the cash equivalent of the MSRP of your prize, as determined by Lockerz--this is non-disputable.

Thanks for being a member of Lockerz. It’s members like you who are helping us build the best site around. We look forward to offering you more amazing prizes, new features and even more ways to earn PTZ!

All our best,

The Lockerz Crew

a nisam na lockerzu bio 2 ili 3 dana..mislio sam da je spam pa sam otisao na lockerz i pogledao koliko imam ptza i vidim da mi fali 1200 ptza...sad nemam pojma sto sam dobio..al drago mi je :)....ovo je vec 2 put da dobivam na lockerzu
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
Lockerz

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dj_chapz kaže...

sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD

lol naravno da nije...ovo je prosjek

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Lockerz
Ljudi,nešto nam zamrla tema :D...Nisam dugo bio prisutan na ovoj temi a i uopće na lockerzu,jel bio redeem u 7. mjesecu?
Straight Edge

0 0 hvala 0
16 godina
nije bio
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan
Lockerz

zmrla tema a  zamrli redeemi na lickerzu xD

Nije bio ne u 7. mj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ma ja sumnjam da će bit reedem do 9.mj
16 godina
protjeran
Lockerz

Ajde da malo ozivim temu.

Dajem 3 primjerka captcha bypasa 3 ljudi koji se najbrze jave na pm!!!!Oni koji su ga platili nebojte se.PM-ajte me i vi pa cete dobiti update!

Razlika je u tome sto oni koji nisu platili nece dobiti poboljsanu skriptu (ociscen nepotreban dio koda).

Mozda dodam i animal bypass uskoro!

AJMO bump teme!!!!!!

EDIT: Oni koji nisu prije postali ovdje u ovoj temi i govorili da je lockerz scam nece dobiti primjerak bypasa tmana da bili prvi!!!!

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tuga000 kaže...

Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D

naravno da mozes, ali kad bude redeem

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Lockerz

Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tuga000 kaže...

Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D

ovo drugo {#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
Lockerz

nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno {#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Poklanjam acc od 14336 ptz

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka94 kaže...

nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno {#}

pa neces ga dobit, dobit ces 350$ al ga neces moc reedemat kad uvijek imaju samo jednog....idi na najslabiji touch.

14 godina
neaktivan
Lockerz

Znaci za ovaj ipod touch taj najslabiji je moguce dobiti?! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam dobio jos par stvari iz shopa ali mi se nedaju stavljat slike :))

BTW zatvorio sam account na lockerzu tako da sam gotov s njim!

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

a kak je sad na kraju za hrvatsku? salju ili ne u hrvatsku!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Acc poklonjen :)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tuga000 kaže...

Ne salju!

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
15 godina
tuga000 kaže...

dobš pare na paypal,i to hoću nezanima me nikakav ipod i te gluposti ja oću pare i niš drugo{#}{#}

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
Luxy2501 kaže...

Dada {#}

14 godina
neaktivan
Lockerz

Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tuga000 kaže...

Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?

za oboje

15 godina
FiCoO kaže...
Luxy2501 kaže...

Dada  {#}

usrecio si se sa par tisuca bodova -.-

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
FiCoO kaže...
Luxy2501 kaže...

Dada {#}

Pa ruske jesi ziv.Jesi jos na lockerzu :))

Prodajem Origin account!!!Jeftino!!!BF:BC2,FIFA 2011,NFS HOT PURSUIT,DRAGON AGE 2 I JOS MNOGO TOGA!!!!Samo 250 kn (popust za uplate preko paypala) http://img580.imageshack.us/img580/2521/11230275.
15 godina
RuskeGTT kaže...
FiCoO kaže...
Luxy2501 kaže...

Dada {#}

da al ćemu teško bit to potrošit ;-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice