oooooo sta ima raja :D
evo vratio se i ja ovdje , nisam ulazio na lockerz pa da vas pitam hocel ibit kakvih reedemova , imal ista od shopa i to ;)
oooooo sta ima raja :D
evo vratio se i ja ovdje , nisam ulazio na lockerz pa da vas pitam hocel ibit kakvih reedemova , imal ista od shopa i to ;)
pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD
pozz, evo i mene nakon nekog vremena ne brinite se ako nisam postao nemora znacit da nisam pratio forum i smijao se svim ovim njubarama i njihovim pitanjima, al ok pomozite im
jbt svaki dan se prijavljujem na lockerz i cekam zelenu slicicu "General Redemption is today!" al izgleda da je lockerz nesto zatajio xD
trebali smo iskoristit shop prije nego su ga usr*li. sad nema ni reedema ni shopa a i aukcije su drač
sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD
sorry za off topic ali jel ovo slucajno najkomentiranija tema na BUG foumu? xD vidim gro stranica a i dalje raste... nemrem vjerovat da sam pokrenuo temu s toliko stranica i komentara :D a ono kaj je najbolje je to da sam odavno odustao od lockerza i ne idem na to uopce vise xD
lol naravno da nije...ovo je prosjek
zmrla tema a zamrli redeemi na lickerzu xD
Nije bio ne u 7. mj.
Ajde da malo ozivim temu.
Dajem 3 primjerka captcha bypasa 3 ljudi koji se najbrze jave na pm!!!!Oni koji su ga platili nebojte se.PM-ajte me i vi pa cete dobiti update!
Razlika je u tome sto oni koji nisu platili nece dobiti poboljsanu skriptu (ociscen nepotreban dio koda).
Mozda dodam i animal bypass uskoro!
AJMO bump teme!!!!!!
EDIT: Oni koji nisu prije postali ovdje u ovoj temi i govorili da je lockerz scam nece dobiti primjerak bypasa tmana da bili prvi!!!!
Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D
Dali mogu zamijeniti te "PTZ" za pare na paypalu? :D
naravno da mozes, ali kad bude redeem
Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D
Onda pa skupljat dalje ptz :D a to svatko moze zamijeniti ili ako ti se posreci? :D
ovo drugo
nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno
Poklanjam acc od 14336 ptz
nadam se da će redemption ukoro imam 16000ptz i oću da upiknem ipod touch 64gb 4g ako mi se posreći naravno
pa neces ga dobit, dobit ces 350$ al ga neces moc reedemat kad uvijek imaju samo jednog....idi na najslabiji touch.
Znaci za ovaj ipod touch taj najslabiji je moguce dobiti?! :D
Ja sam dobio jos par stvari iz shopa ali mi se nedaju stavljat slike :))
BTW zatvorio sam account na lockerzu tako da sam gotov s njim!
a kak je sad na kraju za hrvatsku? salju ili ne u hrvatsku!?
Acc poklonjen :)
Ne salju!
dobš pare na paypal,i to hoću nezanima me nikakav ipod i te gluposti ja oću pare i niš drugo
Dada
Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?
Znaci dobim pare u protuvrijednosti onoga za kaj sam radil "BID"? ili kaj sam reedemal?
za oboje
Dada
usrecio si se sa par tisuca bodova -.-
Dada
Pa ruske jesi ziv.Jesi jos na lockerzu :))
Dada
da al ćemu teško bit to potrošit ;-)