Viva la Lockerz :)
Kako ti je dosao, zar ima shippinga za HR? Jesi morao platit carinu ili sl.?
Kupio sa shopa pa posto ne dostavljau u hrvtasku poslao rodbini.I oni ga danas donijel sa sobom naravno bez carine :)
Platio sam ga oko 40$ dobio popust i free shipping sa bodovima :)
Zna itko kad ce iduci redeem?
Jel salju redeemove u cro?
Evo ja skupio malo više od 9000 PTZ-a, pa me zanima kad bi otprilike trebao bit zadnji Redeem, kad je zadnji put bio i kakva je mogućnost da mogu ubost neki Paypal?
Evo ja skupio malo više od 9000 PTZ-a, pa me zanima kad bi otprilike trebao bit zadnji Redeem, kad je zadnji put bio i kakva je mogućnost da mogu ubost neki Paypal?
Malo teže je bilo ići na više od 20$ jer je server bio užasno spor svi su navalili ja sam jedva uspio na dva acc dići 20$.
Malo teže je bilo ići na više od 20$ jer je server bio užasno spor svi su navalili ja sam jedva uspio na dva acc dići 20$.
A sta vi svi imate multiaccove? :P Kolko ih ti imas? I kolko si skupio PTZ otprilike ak se smije znat :)
Da vecina nas ima multiacc zato sto se zna desiti ban pa da nepropustimo reedem :-) osobno imam 70k na jednom i pod 10k na drugim acc! ruske ima najvise 400k! bilo sto reedemas dobijes novace na paypal u protu vrijednosti!
A sta vi svi imate multiaccove? :P Kolko ih ti imas? I kolko si skupio PTZ otprilike ak se smije znat :)
Neznam za ostale ja sam napravio 2 na jednom 231783 a na drugom 79372.
Aha znaci mogu uzeti Xbox pa onda to zamijeniti za paypal vrijednost? BTW kolko si ti vec na Lockerzu pa si skupio tolko? Ja sam cuo za lockerz prije 2 god i bio sam malo na njemu al sam mislio da je scam i nazalost odusto :( A di bi sad bio da nisam :)
Aha znaci mogu uzeti Xbox pa onda to zamijeniti za paypal vrijednost? BTW kolko si ti vec na Lockerzu pa si skupio tolko? Ja sam cuo za lockerz prije 2 god i bio sam malo na njemu al sam mislio da je scam i nazalost odusto :( A di bi sad bio da nisam :)
Meni je ovo prvo što sam redeemo jer sam samo skupljo bodove pa sad ciljam na laptop u shopu.
Ako uzmes xbox(sto je jako tesko bez botova/nemoguce) lockerz ce ti sam uplatiti na paypal nemoras nista raditi posto vise nesalju predmete u hrvatsku vec samo daju paypal!
Ja sam sa onim botovima zaradio bodove u tjedan dana.Taklo da mozes reci da je acc star manje od mjesec dana xD
Oce li biti kakve obavijesti o tome kad ce redeem?
Mene zanima kakvog Lockerz ima profita od toga što besplatno daju proizvode (izuzev onog shopa), jer ne vidim reklame ni išta slično..
Mene zanima kakvog Lockerz ima profita od toga što besplatno daju proizvode (izuzev onog shopa), jer ne vidim reklame ni išta slično..
Sta mislis otkud ona pitanja?Otkud svi oni videji?
Jel ima koja stranica di se mogu prodat lockerz acc-ovi?
ebay njuškalo...
Koliko vremena otprilike traje jedan redeem?
cca15 minuta
cca15 minuta
A kako se doznaje za redeemove? I kada?
uglavnom ranije objave na onom tamo zidu ili kako se već zove na tvom lockerz acc, naprimjer napišu today is general redemtion
šta prodaješ?
šta prodaješ?
Ma razmisljam da bih prodao, ako ne uspijem sljedeci put nista redeemat....
Neznam za ostale ja sam napravio 2 na jednom 231783 a na drugom 79372.
Kako tako puno?
to nije uopce puno!
ima ljudi sa visestruko vise ptz-a
pozdrav
evo ja sam iz shopa probao narucit karte i danas su mi stigle na kucnu adresu
ja sam napisao svoju adresu ali posto ne salju u hr zemlju sam stavio njemacku i kad je stiglo u njemacku oni su poslali u hrvatsku
Gdje tocno ce mi doc obavijest kad je redeem na lockerzu? mislim si uzeti 10$ bar
pozdrav
evo ja sam iz shopa probao narucit karte i danas su mi stigle na kucnu adresu
ja sam napisao svoju adresu ali posto ne salju u hr zemlju sam stavio njemacku i kad je stiglo u njemacku oni su poslali u hrvatsku
Pic or it didnt happen!
BTW kakve karte?!