Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.074
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Re: Lockerz
Bokyyy kaže...

svaka cast CroVandal !!
vidim RuskeGTT se uspenio, polako brate {#}

nego da vas pitam jel ste dobili confirmation mail sa zadnjeg redeema...ovim kretenima s lockerza treba godina dana da posalju pare...idioti nesposobni...smotani ko sajle!

ja se vise ni ne sjecam sta sam dobio...nista ne dolazi, nema redeema, malo su nas zapostavili...

16 godina
protjeran
Lockerz
bit ce uskoro jedan shop redeem ;)
Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

i za decale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pomoc

Je li ima koga da bi mi htio dati neke informacije o tome. Ako ima nek me kontaktira na mail fran.orsulic@gmail.com il na facebook FenoLino Pačalinka. Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Hocete jednu tuznu vijest?!

Lokcerz nema u planu prosirit broj podrzanih zemalja u shopu.Bar ne za ovu godinu!

Jbg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

i sta je tu novo? to se dalo naslutiti od kad su poceli muljati oko ostalih drzava...

nista novo...jadnici jedni...

gdje cu ja potrositi mojih >400000 ptz?

jel se isplati platiti nekoj firmi koja se bavi onim primanjem i slanjem na moju adresu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oce uskoro koji reedem za HR ?
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Lockerz
Ekipa,molim vas, pomozite mi. Na regional redeemu sam dobio 10$, dobio sam i potvrdu na mail, napravio paypal (imam ga vec odavno), ali mi novac jos nije legao? Poslao sam mail lockerzu, ali nema odgovora. Ne zelim ga povuc u stvarnu lovu, vec samo kupiti nesto s ebaya. Sta da napravim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skokan kaže...
Ekipa,molim vas, pomozite mi. Na regional redeemu sam dobio 10$, dobio sam i potvrdu na mail, napravio paypal (imam ga vec odavno), ali mi novac jos nije legao? Poslao sam mail lockerzu, ali nema odgovora. Ne zelim ga povuc u stvarnu lovu, vec samo kupiti nesto s ebaya. Sta da napravim?

mozda nisi stavio iste mailove za lockerz i za paypal...

a za kupit nes sa ebay-a moras imat spojenu karticu na paypal

15 godina
Lockerz

Stanje onih PTZ bodova ili sta vec to mi pise skroz dolje desno koliko imam?

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Stanje onih PTZ bodova ili sta vec to mi pise skroz dolje desno koliko imam?

da

15 godina
Lockerz

Hmm neznam jel se to meni cini ili ja imam 1188 Z i to mogu zamjeniti kad jos dobim nesto sitno bodova zamjeniti za pare na paypalu acc....ocu li stvarno dobiti te pare ili je to samo da mi uzmu bodove a ja dobim nogom u guzicu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Zasto nigdje nemogu zamjeniti PTZe za dolare na lockerzu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

moraš čekat reedem koji bude krajem mjeseca i onda zamjeniš ptz bodove za bilo koju nagradu, pritom da nagrade ne šalju, ali ti plate u protuvrijednosti na paypalu

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
16 godina

ficoo,

daj molim te procitaj prvi post.

kad ga procitas, onda ponovo procitaj ovaj.

15 godina
Lockerz

Ok procitao sam...jel bio vec neki reedem u skoro vrijeme ili se najavljuje jedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesu, isti su mailovi, mail i kartica su potvrdjeni, i imam spojenu karticu...
15 godina
Lockerz

Jel itko dobio ikad na ovom Bids? ja trenutno imam highest bid na jednoj stvari i vjerojatno ce tako i ostati{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Jel itko dobio ikad na ovom Bids? ja trenutno imam highest bid na jednoj stvari i vjerojatno ce tako i ostati{#}

Keep dreaming....

15 godina
Lockerz

Ma ja sam se samo salio da cu dobit nes{#} nego oce li meni doc kakva obavijest kad ce redeem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ako netko hoce prodat svoj acc ili ga trejdati za nesto nek se javi na pm!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

OMG! Od onih mojih 200$ dobio sam 11$.....jutros u 2 sata dosli mailovi na sva 4 account....jedan su zatvorili zbog tih njihovih sranja, nisam haxao nego je account bio neaktivan....na ovom sto sam uzeo hlace od 179$ su otkazali zbog laznih PTZa a isto tako nikad nisam haxao, neznam ni kako se mogu lazni PTZi nabit osim da pravim fake emails i pozivam ih....na ovaj jedan sam dobio 5.99$ isto neaktivan al eto approved je....i na ovaj jedan isto neaktivan je doslo 5$ approved....svi su neaktivni i niakd cheatovi nisu koristeni na njima...neki su dobili approved a neki cancelled a ne kontam zasto...jedino sto pederi nemaju novaca za hlace pa to moraju otkazat...a ove sitnice approved....a sa ovim svojim od 300k PTZ (primary account) nisam nista ni redeemao...

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

dakle tako rec ne isplati se ic na nagrade koje stoje vise od 30-40 dolara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

meni potvrdeno 15$ :)) polako pa cemo skupiti neke novcice :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Meni potvrdili na oba accounta po 20$ valjda če uskoro doći.

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Dear Lockerz Member:

We're writing about the May 12 Redemption. We've reviewed your order and have canceled fulfillment of your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation for our Terms of Service. We are deducting PTZ from your account as a penalty.

Please review our Terms and FAQs to ensure your future participation at Lockerz is a great experience. We appreciate your membership but we take strides to make Lockerz a fair and fun global community for everyone.

Thank you!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Meni su ovo napisali na adrese moja 2 acc:

Dear Lockerz Member:

Congratulations! Your PTZ Place order for PayPal $20 has been approved!

Check out more information below:

1. For all physical prizes, please allow up to 8 weeks for delivery.

2. If you won a Decalz pack, PayPal electronic card or Instant Z-List, you should receive your prize

within two weeks.

3. If you have a question about your order, please refer to your order number when contacting

Lockerz Support. Your order number is RED-MAY12-1090.

PLEASE NOTE: For PayPal winners, the designated amount will be sent only to a PayPal account associated with the email address of your Lockerz account. Unfortunately, if your PayPal account email address is different, Lockerz will not be able to fulfill your redemption request. Be sure to associate your Lockerz email with your PayPal account.

Thanks for your membership. We look forward to offering you more amazing products, new features, and even more ways to earn and use PTZ!

All our best,

The Lockerz Crew

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ja dobio cancelation za 5$ a za drugi account nisam dobio nikakvu obavijest

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Kolko cesto budu ti Redeemi i kolko vremena traju? Evo ja se jucer vratio na Lockerz i imam 5410 PTZ pa me zanima kolko je lako dobit nesto kad bude Redeem..

EDIT: I ima li shippinga za HR jer vidim da su vama dosle neke konzole..

a.k.a. T R 1 P L 3 X /// Prava internet zarada - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 // odesk.com //
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 17:23 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Viva la Lockerz :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice