Reedem je sutra,danas će nas samo nafilat s pričama kako se on bliži da nakupe više posjeta na stranicu jer kao što i sami znate Lockerz svakoga dana tone dublje i dublje što se tiče posjećenosti,moj iskren savjet naspavajte se,odradite školu a tek sutra negdje oko ponoći sjednite za računalo(jer reedem nikad nije od 22.00-23.59) i čekajte do 3 ujutro i ugrabite nešto.Sretno svima
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.134
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo vidim da nikome ne ide bas bidanje pa da vam kazem par stvari o tome.
Sustav bidanja s otpocetka drasticno prmojenio.Sad imamo dvije skupine VIP (High rollers) i General (za clanove do 10 000 ptz-a).Zbog botova iskuljucena je opcija multi tabinga jer se s njom najcesce botalo.
Znaci nakon sto refreshate stranice trebate odmah otici na jedan prdmet i upisati captchu jer vam nece automatski bidati na najvecu vrijednost nego ce bidati 5 ptz-a na onu vrijednost koju vi vidite!
Ako ima jos nekakvih pitanja slobodno pitajte!
Molim te odgovori na ovo..
Bid i reedem su dvije različite stvari?
Zanci ako bidam ne trebam čekati reedem.. A reedem se pojavi a onda moramo birati..
Reedem je sutra,danas će nas samo nafilat s pričama kako se on bliži da nakupe više posjeta na stranicu jer kao što i sami znate Lockerz svakoga dana tone dublje i dublje što se tiče posjećenosti,moj iskren savjet naspavajte se,odradite školu a tek sutra negdje oko ponoći sjednite za računalo(jer reedem nikad nije od 22.00-23.59) i čekajte do 3 ujutro i ugrabite nešto.Sretno svima
ja sam ionako svaku noc do 3-4 na kompu...jedino kad imam bas ranije ujutro fax u 8 onda idem oko 2-230 spavat :)
Za tvoju informaciju prije redeem skoro nikad nije bio poslije ponoci.Uvijek je bio oko 23.To znaju ljudi koji su kepmali prije sa mnom na chatu (haha kako nas je max zabavljao xD).Tek otkad su promjenili tech centar je redeem poceo biti kasnije!
Evo vidim da nikome ne ide bas bidanje pa da vam kazem par stvari o tome.
Sustav bidanja s otpocetka drasticno prmojenio.Sad imamo dvije skupine VIP (High rollers) i General (za clanove do 10 000 ptz-a).Zbog botova iskuljucena je opcija multi tabinga jer se s njom najcesce botalo.
Znaci nakon sto refreshate stranice trebate odmah otici na jedan prdmet i upisati captchu jer vam nece automatski bidati na najvecu vrijednost nego ce bidati 5 ptz-a na onu vrijednost koju vi vidite!
Ako ima jos nekakvih pitanja slobodno pitajte!
Molim te odgovori na ovo..
Bid i reedem su dvije različite stvari?
Zanci ako bidam ne trebam čekati reedem.. A reedem se pojavi a onda moramo birati..
Da bid i redeem su razliciti.
Redeem ti je ovo sto cekas a "bid" ti je 24/7 Auction
zasto vise nema chata?
Najbolji checker? Anyone?
PLEASE?!?!?!?
Najbolji checker? Anyone?
PLEASE?!?!?!?
LRC Free
Perkane a da možda otvoriš dimdim i da se opet zabavljamo bilo bi nam puno lakše čekati reedem nego ovako.
Perkane a da možda otvoriš dimdim i da se opet zabavljamo bilo bi nam puno lakše čekati reedem nego ovako.
Ok otvoriti cu ga oko 10!
dimdim?
Ako je od 1PM do 6PM kod njih, to je od 19 do 00 kod nas. Kakvih 3-4 sata?
Perkane hvala ti puno.Ekipa najjača zabava na netu počinje u 22.00 Navratite!
Zabavlja vas DJ MAX i atraktivne hostese
ak je tako barem znamo da neće bit u 3 u noći kao prošli put. ja mislim da će počet u 1 .
Aha, nisam uopce gledao ovaj PST. Uvijek je bilo EST (njhovo vrijeme +6), a ovo je +9
Aha, nisam uopce gledao ovaj PST. Uvijek je bilo EST (njhovo vrijeme +6), a ovo je +9
+9? Nije +8?
Zasto netko ne stavi LRC Pro na warez napokon?!?!
Ne znam, ja bih ga htio kupiti al nemogu, tako da...
nauci citati prosle postove i usput sto je hwid!
P.S propustiti cu reedem nazalost ali uvjek postoji drugi put!
nauci citati prosle postove i usput sto je hwid!
P.S propustiti cu reedem nazalost ali uvjek postoji drugi put!
Reedeem je večeras?
Večeras il možda sutra.
Preporučam svima da ne idu za ipod, ipad, macbook... jer će svi ić za to i na kraju ćete ostat bez ičega.
Vidjet cemo.. ovako imam pitanje adresa ,ime i prezme ide bez č,ž,š,ć ? tipa Augusta Senoe 15 (pravo: Augusta Šenoe 15) to kad upisujem shiping info u my account i za autofill?
Jao, baš sam htio uzeti ipod nano
Što mislite što možemo uhvatiti, a da je kvalitetno i dobro?
Ciljaj na nesto sta najbolje mozes prodat kod nas ;)
Dobra ideja.. ;D
Al tu možeš dobro proći i preko bidova.. :D
Dobra ideja.. ;D
a mozes samo sta je zajebano 24/7....ja se nadam sony blu rey ono sranje il neki shuffle
Uzmi PayPala 25$ i napravi ko i ja... Kupi LRC Pro :D
Dobra ideja.. ;D
a mozes samo sta je zajebano 24/7....ja se nadam sony blu rey ono sranje il neki shuffle
Što misliš oće li dosta ljudi ići na nokiu ili htc?
Dobra ideja.. ;D
Što misliš oće li dosta ljudi ići na nokiu ili htc?
Iskreno mislim da nebi trebalo previse,jel svi ciljaju za apple mackbook i ipad,poslije toga ipodove...tako da ce vecina ljudi bit usmjereno na te nagrade...em da mozda i na shuffle nece bit puno ako ce ciljat na ove malo bolje applove(ali isto tako treba znat da i oni razmisljaju ko mi ) :D