Ja cu da obrisem ovih stotinjak prijatelja i odbijem 200 zahtjeva ostavicu samo ove koje znam i dodacu vas sa foruma posto imati 200+ nije korist nikad niko nece kliknuti na moje klipove.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.464
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gle ako gledas kratke filmice od frenda ti dobis 33ptza !!!
zasto dodajte me svi ili ja vas....
zasto dodajte me svi ili ja vas....
dodaj me graficka25@net.hr
da dobija se 33ptz za odgledan video kod nekog prijatelja. veoma dobro ali sad će ovi ameri i ostali koji stalno sjede za lockerzom nakupit hrpu bodova pa će biti teško na onom 24/7 uzet nešt.
iskreno, jesi li ocekivao nesto drugo od lokcerza
Redeemao 50$ PayPal ali kasnije vidio PS3 jos dostupan i htio sam se baciti kroz prozor na prvom katu ;(
Ne radi ti drugi link. Samo me zanima kolko je bilo iTunes cardova i kolko su kostali.
Steta sto je bilo samo za one koji su potrosili 100 dolara ili vise u shopu, ili oni koji su kupili wallpaper.
htio sam se baciti kroz prozor na prvom katu ;(
ne bi ti bilo nis...
vidim da nije bilo ipodova...odlicno
ima kakvih naznaka kada će doći shop za hrvatsku? neznam zašto je to uopće problem jer kad netko iz hrvatske reedema dobije proizvod a kad oćeš kupit u shopu onda ne šalju u hrvatsku. pa to mi nema smisla. ionako moramo plaćati carinu u oba slučaja
Steta sto je bilo samo za one koji su potrosili 100 dolara ili vise u shopu, ili oni koji su kupili wallpaper.
Za one koji su skupili 100 PTZ u shopu ili kupili UW.
htio sam se baciti kroz prozor na prvom katu ;(
ne bi ti bilo nis...
vidim da nije bilo ipodova...odlicno
Hehe zato i kazem.Da nije bilo iTouch bilo je nanoa i par konzola.
ima kakvih naznaka kada će doći shop za hrvatsku? neznam zašto je to uopće problem jer kad netko iz hrvatske reedema dobije proizvod a kad oćeš kupit u shopu onda ne šalju u hrvatsku. pa to mi nema smisla. ionako moramo plaćati carinu u oba slučaja
Trebao bi pocetkom sljedece godine.P naravno da ima razlike.Ti kad nesto kupis u shopu em ces platiti cijenu em ces platiti carinu pa ti se vise isplati kod nas uzeti.Ali ne razumijem ni ja sta rade kad cemo svejedno platiti carinu?!
ali recimo da kod njih u shopu kupiš ps3 bez popusta ptz-a opet ćeš ga platit jeftinije nego u hrvatskoj čak i uz carinu.
ali recimo da kod njih u shopu kupiš ps3 bez popusta ptz-a opet ćeš ga platit jeftinije nego u hrvatskoj čak i uz carinu.
To je.Ali ipak kad vec nesto kupujem nebih htio placati jos i carinu na sve to!
PS3 160 GB Lockerz 299.99 $=1588+365(carina)=1953
PS3 160 GB kod nas (technomax)=2700
Jel se Decalzi plaćaju jedan dolar ili su besplatni?
Jel se Decalzi plaćaju jedan dolar ili su besplatni?
placa se...ma i taj fwb isto prevara takva...kao vise bodova k*rac placas dolar za nis... -.-
Da ali nemas garanciju za neke druge stvari se vise isplati
ako ima netko tko bi preko mene gledao video clipove neka se javi na pp. i ja ću njemu gledat ali do maks 5min da su. i to ovi noviji clipovi osim fwb i hallowen jer sam to već odgledal.
mislim da se ima garancija koja vrijedi svugdje
To je.Ali ipak kad vec nesto kupujem nebih htio placati jos i carinu na sve to!
PS3 160 GB Lockerz 299.99 $=1588+365(carina)=1953
PS3 160 GB kod nas (technomax)=2700
nisam bas pratio lockerz stanje dugo vremena PA STA Lockerz SHOP vrijedi za HR???
naravno da ne
Vi ste meni zabavni ;)
ti si meni debil...
Bas si mi zabavan
citaj red iznad svog posta, ne trebam se ponavljati...
od kud ti to? ja sam pogledao frendu jedan, dobio sam K u usta, a on je dobio 2 ptz...
i jedno pitanje za one koji znaju gdje je to...
trazim ono gdje je pisalo koliko ptz-a nosi svaki filmic, ovisno o minutazi...dakle bilo je 1-3min 3-6 6-9 ili tako nesto...svaki vrijedi drugacije...
tko nasao ili zna, neka napise, hvala
Šta ti oćeš dečko? Hehe. Jesi mislio na ovo http://www.lockerz.com/ultimateWallpaper
hvala bre, to!
od kud ti to? ja sam pogledao frendu jedan, dobio sam K u usta, a on je dobio 2 ptz...
nisam kupio ultimate wallpaper a po filmicu od frenda dobijem 33PTZa.
pa vi brijite sto hocete ;)
TO je zato jer gledas halloween filmove.
evo moj e-mail zuka1923@hotmail.com
Mislio sam da ću nešto ugrabiti sa 6000ptz-a na 24/7 redeemu, ali još je gore. Ništa ispod 25000 LOL
Btw ne kužim baš kako funkcionira taj fwb, ali znam da mi svaki video daje 50 ptz
evo moj e-mail zuka1923@hotmail.com
Mislio sam da ću nešto ugrabiti sa 6000ptz-a na 24/7 redeemu, ali još je gore. Ništa ispod 25000 LOL
Btw ne kužim baš kako funkcionira taj fwb, ali znam da mi svaki video daje 50 ptz
Ja imam 60000 PTZ pa opet nista!Ja se drzim shop&UW redeema jer oni donose vlike novce!!!
Nisam pratio, je li došao shop u hrvatsku? (vjerovatno nije)
Također ako možeš objasni mi fwb