Mislim da vam je to 19h
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.795
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako je tocno u 15.00 sati je. Uvijek je bilo +6
deleted

J*b* mi se za tvoje raspoloženje. Tema nije "Kako se osječate nakon žutog kartona?" nego "Lockerz"
deleted

Nesto sam nacuo da bi redeem trebao biti sutra.
Čuo sam da je redeem u 9.00am prema kalifornijskom vremenu, neznam dal je ovo pouzdano ali nadam se da je
imam frendicu u SAD-u, ona je iz Ilinoisa i od tamo je 7 sati razlike tj. kad je kod nje 8 ujutro kod nas je 3 popodne, a sad vi izracunajte kolko je vremenslih zona do New Yorka pa to oduzmite, tak da mislim da ce mi LC javit :D
EDIT: iso malo istrazivat, ak je onda je kod nas u 3 popodne
Čuo sam da je redeem u 9.00am prema kalifornijskom vremenu, neznam dal je ovo pouzdano ali nadam se da je
imam frendicu u SAD-u, ona je iz Ilinoisa i od tamo je 7 sati razlike tj. kad je kod nje 8 ujutro kod nas je 3 popodne, a sad vi izracunajte kolko je vremenslih zona do New Yorka pa to oduzmite, tak da mislim da ce mi LC javit :D
Opet kazem redeem nece biti tako rano.
Sa 90% sigurnoscu mogu reci da je sutra.Napominjem da sam samo prenio poruku od LAB-a.
ajd nek svi kažu koji su zbog markacacica dobili neku vrstu opomene od admina? ja sam dobio žuti karton , a ak sam ja t odobio onda bi njega trebao admin banati !
ajd nek svi kažu koji su zbog markacacica dobili neku vrstu opomene od admina? ja sam dobio žuti karton , a ak sam ja t odobio onda bi njega trebao admin banati !
Ja nisam ništa dobio ali sam ga opet prijavio zbog današnjeg bezveznog upada.
na kakvom simulatoru se to konfigurira? gdje to ima za skinut?
ili se mora na reedemu to napravit,netko je spomenuo da se reedem mora žrtvovat kako bi se to složilo
proslo je 3 sata, redeema nema, ceka se dalje :)
a ni nece tak skoro, ja jos dobivam 3x PTZ
na kakvom simulatoru se to konfigurira? gdje to ima za skinut?
ili se mora na reedemu to napravit,netko je spomenuo da se reedem mora žrtvovat kako bi se to složilo
Na simulatoru će te sjebat ono što piše kolko ti je sekunda prošlo, najsigurnije bi bilo to napraviti na redeemu.
Malo je čudno da nema nikakvih novih obavjesti od lockerza mislim da je ipak danas redeem.
Malo je čudno da nema nikakvih novih obavjesti od lockerza mislim da je ipak danas redeem.
Zato jer najvjerojatnije nije.Oni ne rade nedeljom.
zna li neko kad ce lockerz biti u mogucnosti poslati paypal money na hrvatsku?
To je pitanje svih pitanja, navodno kad hrvatska uđe u europsku uniju jer sad bi to kao kršilo neki naš zakon.
To je pitanje svih pitanja, navodno kad hrvatska uđe u europsku uniju jer sad bi to kao kršilo neki naš zakon.
ma nek popuse svi ovi nasi saborski kreteni i evropska unija...nek udje vise i hrvatska sta im je to toliko tesko jbt !!!
ajde da se vratimo ontopic- upravo su stavili jos videa, izgleda da nece biti nista od redeema danas :(
ajde da se vratimo ontopic- upravo su stavili jos videa, izgleda da nece biti nista od redeema danas :(
Znači i sutra se j**** na kompu cijeli dan.
hehe, ja sam vec uvjezbao, ako mi LC pocne zvonit, sve najbrze rute po stanu do laptopa xD
omg je*** ih u videa pa kao da gledas kratki filmic ili seriju malkom u sredini xDD pa ovi videi preko po sata..oni stvarno nisu normalni
hehe, ja sam vec uvjezbao, ako mi LC pocne zvonit, sve najbrze rute po stanu do laptopa xD
a jel to sigurno, da me ne banaju
prosli redeem me niko nije banao, a poceo je zvonit, samo bio sam prespor :( i taman sam skoro upecao torbu za staru, no dok je ona dosla i odabrala koji oce, osla baba s kolacima xD
prosli redeem me niko nije banao, a poceo je zvonit, samo bio sam prespor :( i taman sam skoro upecao torbu za staru, no dok je ona dosla i odabrala koji oce, osla baba s kolacima xD
hvala, onda vjerojatno radi
Nece te banati 99,99% ako koristis moj program.
tek sad sam skuzil da si ti napravil taj program....jesam glup -.-
BTW. hvala legendo :D
Nece te banati 99,99% ako koristis moj program.
A jel ima ono da lažira ip?
Nope, ali napraviti cu nesto slicno samo moram server kupiti jer bez servera nemogu. Sutra idem kupiti.