Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.801
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

deleted

Nist lol
deleted

isss pa tema je puna dobitaka, ipod touch, ipod nano, termosica, PS3, ja sam dobio ipod shufflei neznam ko je sve kaj dobio, uglavnom dobivalo se
isss pa tema je puna dobitaka, ipod touch, ipod nano, termosica, PS3, ja sam dobio ipod shufflei neznam ko je sve kaj dobio, uglavnom dobivalo se
a vidis da je frajer idiot...
deleted

Posaljem ti sliku netbook dok doodem doma sutra...
evo ja sam napravio imacros sebi, predlazem da i vi to napravite jer program upisuje i drzavu...
instrukcije:
znaci samo ga konfigurirate na simulatoru i obrisete u edit onaj url od tog simulatora i kad budete na redeemu stisnete play i on u 1 sekundi ispuni sve cak i drzavu!
ja sam vam to govorio i za prošli reedem ali me niko nije slušo -.-
deleted

hvala legendo
steta sto se nemoze komentirat video na lockerzu...svasta bi ja tu napiso
uhh ovaj imacros je zakon samo neznam zasto mi se cini da to nebu radilo na pravom redeemu
deleted

lockerz je nova vrsta droge, meni su skinuli 7000 bodova pa eto sad imam 3000 s accountom koji ima smao 8 poziva znaci nije z-list, nemozes se skinut s toga XD
Ajde ako smo ti smetali vidio si kako se zove tema i onda nisi niti trebao dolaziti tu s glupim komentarima, za takve ko ti ima tema http://www.bug.hr/forum/topic/internet/lockerz-scam/37547 pa se tamo tješite jer ste ljeni za bilo kaj, i to što ljudi na ovom rade ne znači da nemaju drugi posao nego si žele nešto više priuštiti od onoga što se može u ovoj državi s prosječnom plačom.
Ono bezveze trošimo vrijeme.. bolje da pokušavamo nešto stvoriti a ne trošiti vrijeme na obilazak foruma i propovjedima o scam-ovima.
E lockerz-asi mala caka probajte ukucati samo prvu rijec captche i potvriti :D
to ne radi uvjek, to kad se dogodi možeš bilo kaj napisati i prihvatit će.
daj prekini vise,,,,ako ti se nesvidja sidji s ove teme jbt,,,,nemam nista protiv tebe nego me nervira to sto pokusavas neke ljude odvesti s teme a jako dobro svi znamo da lockerz nije scam!
deleted

to ne radi uvjek, to kad se dogodi možeš bilo kaj napisati i prihvatit će.
Koliko sam ja primjetio zavisi od prve rijeci ako je neka dugacka rijec prolazi a ako je neka kratka tipa THE, SEE, SOON nece da radi :D
Od svega kaj si naveo da svi imaju ja imam jedino internet. I daj se stvarno makni jer mi ideš na K***C kad tak moram reći. Nažalost u ovoj državi za tvoju informaciju najbolje i dobro plačene poslove imaju samo oni s osnovnom školom i li nepotpunom osnovnom školom (malo se raspitaj za obrazovno stanje naših saborskih zastupnika).
Ovo je moj zadnji offtopic jer za razliku od ovog uskoka ima mi pametnijeg posla.
e ljudi de nek se neko raspita za redeem ko je vec dobar s tim LABovima ili s onom katty sawitt, mozda nam kazu koji minut ranije kad pocinje redeem
stari moj kako je ovaj markocacak glup ko k. covjece ako imas sta protiv lockerza odskakuci u duzim skokovima odavde...ja osobno nisam imao nikakve koristi jos od lockerza, ali kad imam vremena pogledam filmice i skupljam bodove za jedan dan kad budem skupio dovoljno za redeemat nesto...ovaj redeem je iznimka, naravno da cu probat ubost nesto...a nakon njega vidjet cemo dali ce biti isti PTZi ili ce povecati vrijednost...kako god, kad budem skupio za nesto sta zelim onda cu pokusati ubost si to...vidim po netu a i ovdje u ovom topicu da ljudi dobivaju i ne mislim da je scam...u ladici mi stoji 1000kn spremni za carinu tako da cim dobijem imam s cime platiti...
a ti ako ti se kenja od ovog topica jednostavno odleprsaj od njega i bavi se onime cime se ti inace bavis (moguce nicime, osim kenjanjem po forumima) a lockerz ostavi nama...
kako netko kaze ebay da je bio scam, pa nije, i ja isto kupio par puta i sve 5...pouzadnije nego da kupis od nekog hrvata koji ce ti prodati nesto sta ne valja...
chill people!
Čuo sam da je redeem u 9.00am prema kalifornijskom vremenu, neznam dal je ovo pouzdano ali nadam se da je
Čuo sam da je redeem u 9.00am prema kalifornijskom vremenu, neznam dal je ovo pouzdano ali nadam se da je
To je onda 15:00 kod nas?
To je onda 15:00 kod nas?
mislim da je 18h, na windowsima ima -8.00 Baja Californija