isuse koja govna...sad im je poceo jos jedan reedem s restockanim stvarima kao za one koji nisu stigli...koji cigani.... :@
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.391.372
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
isuse koja govna...sad im je poceo jos jedan reedem s restockanim stvarima kao za one koji nisu stigli...koji cigani.... :@
Lool sad sam vidio.Dostupni su svi macbookovi osim onog najeftinijeg.Kolko sam vidio sad se bas mogao ubrat ipod touch u roku od 10 min.
Lijepo,lijepo a kad bude nas redeem sve ode za 5 min!
Prodajem lockerz acc sa 1700 PTZ na broj 0996937262 ili u inbox
Prodaj na ebuy-u , tamo ljudi prodaju za 60 dolara, tvoj acc vrijedi 30 dolara :D
Nemogu vjerovati jos je ostao iPad.LOL
za koliko bi mogo pordat acc s 10834 boda i još jedan od 1639
Ja sam bio kupio nesto u shopu (ali na americku fake adresu) pa tako da ja mogu vidjeti sta ima.Mislim da mogu i uzeti ali necu probavat.Ipad je jos uvijek dostupan.
Ja sam bio kupio nesto u shopu (ali na americku fake adresu) pa tako da ja mogu vidjeti sta ima.Mislim da mogu i uzeti ali necu probavat.Ipad je jos uvijek dostupan.
ja bi uzeo na tvom mjetsu..sta sada?! ..ipak si potrosio pare u shopu.... umi, u najgorme slucaju vratit ce bodove :)
ja bi uzeo na tvom mjetsu..sta sada?! ..ipak si potrosio pare u shopu.... umi, u najgorme slucaju vratit ce bodove :)
E pa toga se i bojim da mi ne vrate bodove!!!Jer su rekli na pravilima da salju samo na americke adrese!!!
Nevjerujem.Jer oni koji su bilo sta uzeli u prvom restocku nemogu sad ni uci unutra a puno njih je uzimalo nesto bzvze.
Nevjerujem.Jer oni koji su bilo sta uzeli u prvom restocku nemogu sad ni uci unutra a puno njih je uzimalo nesto bzvze.
ehh sta bi dao da kod nas bude tako dugo, hehe
ehh sta bi dao da kod nas bude tako dugo, hehe
fkt su dubra.....kod nas nema sanse da uzmes nesto...a njima daju dva reedema koji traje 2 dana sveukupno......ja u zadnjih 4 mjeseca nisam vidio reedem....a kamolida sam uzeo nesto...a sad ga vidim i *urac
kolko traje jbt njihov reedem ?
jos traje haha. nemogu vjerovat...
jos traje haha. nemogu vjerovat...
kao nije se sve razgrabilo ? -.-
Pa to ti je SHOP
Ja mislim da ce ovaj specijalni redeem jos jednom restockat jel nema nikakve obavijesti da je gotov?!!!
"June General Redemption Update: We're rewarding all our members who participate on the site. All you have to do is earn 50 PTZ between June 1st and June 19th 11.59 p.m. EDT. Pretty easy, pretty sweet."
Zna li se o cemu se radi?
Pa to ti je SHOP
ma glupost, previse ptza treba za neke stvari, onak za nintendo dsi od 189$ treba oko 17 soma bodova
uzmite slušalice i gotovo =D
Stiglo s BeterZ-a :D
P.s.- namjerno je slika umanjena..ako zelite vecu pogledajte ju u temi BeterZ http://www.bug.hr/forum/topic/internet/beterz/41429.aspx?page=0&jumpto=1010247&sort=asc&view=flat
p.s.2-tamo su 3 slike, a ne jedna....
Stiglo s BeterZ-a :D
P.s.- namjerno je slika umanjena..ako zelite vecu pogledajte ju u temi BeterZ http://www.bug.hr/forum/topic/internet/beterz/41429.aspx?page=0&jumpto=1010247&sort=asc&view=flat
p.s.2-tamo su 3 slike, a ne jedna....
moj frend je dobio loptu xD
stigao mi prsten, kul, znaci nije fake :D
stigao mi prsten, kul, znaci nije fake :D
jel valja to kaj?