Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.372
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
CroPro kaže...

Imam par pitanja u vezi lockerza:

1. Kad nešto redeemam(npr. ipod) hoću li to 100% dobiti? Jer čuo sam da se od tih koji su redeemali tu istu stvar neko izvuče i samo on dobije taj ipod... Je li to istina ili...

2.Šta znači guarantee your prize?

1. ako uspijes reedemat ...ono upisat sve svoje potatke za vrijeme redemption i uzet....dobit ces ga 100%...osim ako si varo
2. to znaci da uzmes to i neku nagradu ovisno o vrijednosti si si zagarantiro

15 godina
neaktivan
Lockerzboy kaže...
CroPro kaže...

1. Kad nešto redeemam(npr. ipod) hoću li to 100% dobiti? Jer čuo sam da se od tih koji su redeemali tu istu stvar neko izvuče i samo on dobije taj ipod... Je li to istina ili...

1. ako uspijes reedemat ...ono upisat sve svoje potatke za vrijeme redemption i uzet....dobit ces ga 100%...osim ako si varo

Ako ću onda 100% dobit za šta mi onda služi taj guarantee your prize?

15 godina
neaktivan
CroPro kaže...
Lockerzboy kaže...
CroPro kaže...

Ako ću onda 100% dobit za šta mi onda služi taj guarantee your prize?

kaj ti mislis da reedmas kad se sjetis...sanse kod normalnog reedema da uzmes nesto su ti ko da na lotu dobis.....a kad uzmes guarantee onda imas nagradu neku 100%

17 godina
Lockerz

Kada i ako se shop otvori za sve nas hoce li se moci vrsiti placanje sa neverificiranog paypal racuna?

edis_S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja mislim da ce shop otvorit negdje na ljeto za nas, a placati ces moci preko credit card tj. preko paypala (account mora biti verifikovan)

NoThInG CaN't StOp Me !!!
15 godina
neaktivan

ima li itko dokaz da je išta od lockerza dobio? Naravno vi ljudi ovdje iz Hrvatske.

Nemojte spominjati majicu, jeb**š nju. Ako nitko nije ništa dobio a ova tema ima 340 stranica, onda ste stvarno u ku**cu

Kako do iPhonea 3GS - FreebieJeebies - još jedan scam ili ne?http://skrati.net/freebiejeebies ------- http://www.appleiphone3gs.org
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 14:42 (makisa).
17 godina
neaktivan
Lockerz
lol pa tema je puna dobitaka sa lockerza, od nas sa foruma bilo je dobitaka: ps3, ipod nano, ipod shuffle, ipod touch.... neznam vise ko je kaj dobio, ja sam dobio shuffle kad je jos bio 200ptza

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Upravo redeem Amerima, đubrad jedna pokvarena

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

hebem ti mater...kad je obicni reedem nikad ne dodem na vrijeme a sad reedem ovaj specijal i iste sekunde kad je doslo na facu da je poceo reedem ja vidim......-.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ajme ovaj redeem jos traje :D

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo slika od njihovog redemptiona (velika je 7,5 MB). Vidim dodali su nesto tehnike, LCD TV...

http://img704.imageshack.us/img704/6652/specialredemption.png

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam unutra.Jbt nemogu vjerovati kolko dugo traje.

BTW pod shiping imam i hrvatsku?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

reedem traje vec 11 sati..wow :OOOO .... steta, sta nemogu na njega....

@perkan..uzmi sta mozes, i stavi hrvtaska..ko ih je*e

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma smečad jedna -.-

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

2 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nemogu vjerovati, jos traje...samo sta ja nemogu uc...pise hi you have 3760 ptz, kliknem redeem only i pise this redeem is not for you...12 sati vec traje!!!

ima da stave i nama toliko dugi redeem

i cek cek, nemogu vjerovati da njima tako malo vrijede stvari, vidite ipod 64gb, 3375 ptz-a a nama je koliko, 3600 3800?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 12:38 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

nemogu vjerovati, jos traje...samo sta ja nemogu uc...pise hi you have 3760 ptz, kliknem redeem only i pise this redeem is not for you...12 sati vec traje!!!

ima da stave i nama toliko dugi redeem

dada haha.. mos mislit jedino ako odes zivit u Ameriku onda ces imat toliki reedem nama traje najvise 15 min i to ako imamo srece ma daj to su gamad!

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina
neaktivan
Lockerz

jbg ajmo mi neš smisliti Crockerz =D

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

2 0 hvala 0
17 godina
bodo kaže...

jbg ajmo mi neš smisliti Crockerz =D

U biti to nije ni teško napravit, samo moraš imati strašan marketing za reklamiranje (čak ni financiranje nije tako nemoguće)

15 godina
neaktivan
Lockerz
ma daj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

pa ukoliko mi netko zagarantira 10k+ članaova, ovo bi bila jedna jako isplativa investicija.

svatko tko zna nešto o Cpa i Affilate strukturama zna o čem pričam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

a vjerojatno su ostale jos one bezvezne stvari koje niko ne zeli uzet, al svejedno, jos traje, fasinantno :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Prodajem lockerz acc sa 1700 PTZ na broj 0996937262 ili u inbox

Sala

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
znas da je to protivno pravilima jelda? i da oni imaju uvid s koje IP adrese se prijavljujes.!?
www.gdi-zarada.ws
16 godina
neaktivan

dobro, i? kakve to veze ima, mozes ti otic u inozemstvo na put i prijavljivat se sa druge adrese.. a i sad mozes promijenit mail adresu, tako da te nista ne sprjecava da prodas account..

ak ima zainteresiranih, imam i ja jedan sa 4400ptz i 63 neodgledana filmica...

15 godina
protjeran
marko009 kaže...

dobro, i? kakve to veze ima, mozes ti otic u inozemstvo na put i prijavljivat se sa druge adrese.. a i sad mozes promijenit mail adresu, tako da te nista ne sprjecava da prodas account..

ak ima zainteresiranih, imam i ja jedan sa 4400ptz i 63 neodgledana filmica...

imas pravo mozes ic na put i promijeniti adresu. ali promijeniti ime i prezime i IP adresu mislim da bi im bilo sumnjivo... Kazem to u najboljoj namjeri kao savjet.

By the way tko je od vas ista dobio od ovog lockerza. Sistem se cini toliko blesav da samo oni koji su najvisi i koji imaju min 50tak prijatelja ispod sebe imaju mogucnost redeema. Ja ima mozda 200 bodova i nisam aktivan bas tamo jer je Time consuming za premalo novaca kad mlo pogledas. Zasto ne krenete na PTC i na affiliate programe na kojima se moze vise para dobiti i kupiti sebi ipod-a i nagrada koliko zelis??

www.gdi-zarada.ws
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja bio u skoli pa nisam mogao nista uzeti.Sad kad sam dosao razmisljao nesto uzeti a ono redeem gotov (barem vise nemogu uci a nista ne pise na hallwayu).

BTW ostali su 8jutros oko 10) filmici,one narukvice,ogrlice,baggu bag torbe,macbookovi od 9k pa nadalje te onaj neki televizor od 11k.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sneakerr kaže...

imas pravo mozes ic na put i promijeniti adresu. ali promijeniti ime i prezime i IP adresu mislim da bi im bilo sumnjivo... Kazem to u najboljoj namjeri kao savjet.

By the way tko je od vas ista dobio od ovog lockerza. Sistem se cini toliko blesav da samo oni koji su najvisi i koji imaju min 50tak prijatelja ispod sebe imaju mogucnost redeema. Ja ima mozda 200 bodova i nisam aktivan bas tamo jer je Time consuming za premalo novaca kad mlo pogledas. Zasto ne krenete na PTC i na affiliate programe na kojima se moze vise para dobiti i kupiti sebi ipod-a i nagrada koliko zelis??

bilo je nagrada dosta vrijednih, ljudi na forumu ce ti to potvrdit.. i slazem se da je sumnjivo ako sve odjednom promijenis, ali ja sam samo reko da je moguce, nije bas preporucljivo..

fora je da dodes pogledat filmice kad su bodovi poduplani, uzmes si nekih sat-dva i eto par stotina bodova.. a sto se tice pozvanih prijatelja, redeem ne ovisi o njima niti icem drugom doli sreci, da se zateknes u pravo vrijeme na pravom mjestu i brzini.. mozes fakeati mail adrese, al treba bit oprezan i pazit na svaku sitnicu..

15 godina
neaktivan
Lockerz

jbt ovim Amerima namijeste redeem boli glava... a nama 15 minuta maksimum...
hehe bilo bi dobro napravit CrockerZ...

BTW danas je tocno 3 tjedna otkad su mi poslali Baggu Bag i nije jos stigo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bokyyy kaže...

jbt ovim Amerima namijeste redeem boli glava... a nama 15 minuta maksimum...
hehe bilo bi dobro napravit CrockerZ...

BTW danas je tocno 3 tjedna otkad su mi poslali Baggu Bag i nije jos stigo...

Pa mojoj termosici je trebalo mjesec i pol da dodje?!

15 godina
neaktivan
Lockerz

jbg... onda

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice