evo upravo je bio redeem i sve otislo XD....uzeo sam nekak 25$ na paypalu....
e je** ga...
evo upravo je bio redeem i sve otislo XD....uzeo sam nekak 25$ na paypalu....
e je** ga...
Ja taman iso gasit program kad ono on zazvonio.Ja odoh tamo i uletio prvi,odem na ipod touch i s*ebah se sa imacro-om.NIje mi sve ispunio kako treba.Sad razmisljam uzeti u shopu nesto jeftino nekoj rodbini u Americi tek tolko da sudjelujem na redeemu.
A je*ote taj Lockerz više. Već od 10. mjeseca ništ nisam uspio ugrabiti.
nisam ocekivao redemption...a dobro...bit ce valjda jos prilika
Da li vi mozda znate kad ce biti onaj special redemptuion?Negdje sam vidio ali neznam gdje da ce biti u ponedjeljak!?
jel neko na reedemu pokupio šta pametno ?
jel neko na reedemu pokupio šta pametno ?
Nitko nista "pametno".Samo je netko cini mi se uzeo 25$.
jbt kad ce vise taj shop za int. -.-
ćim dođe šop uimam ili one bijele velike sluške ili onaj sat po 180 doalra
Ja sam usao 20 sec nakon pocetka reedema, i niceg vise nije bilo osim iMac-a i paypal kupon od 25 dollara... btw kad cu ja taj kupon dobiti i kako?
Ja nasao neku adresu americke tvrtke i na nju narucio najeftitniju stvar koju sam nasao.Sad mogu sudjelovati u jos jednom redeemu.Yihaaa
e a koja je svrha ovog?
Nesto sam istrazivao u vezi Lockerza pa evo nesto.
Ovo vam je sluzbeni twiter Kathy Savitt.Na njemu budu zanimljive informacije!!!
A evo nesto o Taryn Southern onoj voditeljici na Lockerzu.
A sta je to ustvari?
Ljudi ja mislim da ću vjerojatno prestati s Lockerzom jer sam sad nedavno osvojio Gameplay 1. Nagradu PC, na njihovoj nagradnoj igri pa mi ništa više ne treba.
Ljudi ja mislim da ću vjerojatno prestati s Lockerzom jer sam sad nedavno osvojio Gameplay 1. Nagradu PC, na njihovoj nagradnoj igri pa mi ništa više ne treba.
hehe aj lijepo čestitam, ak ćeš šrestati i ak ti niš ne znaći je bi mi dao svoj acc ?? ak bi aj mi pošalji na pm =D
Ja nasao neku adresu americke tvrtke i na nju narucio najeftitniju stvar koju sam nasao.Sad mogu sudjelovati u jos jednom redeemu.Yihaaa
haha zajeb..
"...Hey , Guys ( International ) :
- If You Bought Any Thing On SHOP With U.S Mailing , You need To PUT Same Adress In Special Redemption"
znaci isto na tu tvrtku moras XDDD
haha zajeb..
- If You Bought Any Thing On SHOP With U.S Mailing , You need To PUT Same Adress In Special Redemption"
kakav zajeb...hahah
haha zajeb..
kakav zajeb...hahah
OMFG hebat cu im majku.Odose djaba 500 ptz-a.OMG koji kreteni.To je sve zbog onoga kad smo mi international team dobili redeem pa sad vracaju amerima.Koji fegeti.
a lolcina...
jos mi nije dosao prsten, poslali su ga vec odavno kao sve manje vjerujem da ce doci...mjesec dana je proslo
3 tjedna je max trebala trajat dostava nakon kaj sam dobil shiping confirmation!
jel ovaj mjesec bio redeem ?
ako nije dal ce bit danas ?
jos mi nije dosao prsten, poslali su ga vec odavno kao sve manje vjerujem da ce doci...mjesec dana je proslo
3 tjedna je max trebala trajat dostava nakon kaj sam dobil shiping confirmation!
Ne beri brigu.Mojoj termosici je trebalo mjesec i pol da dodje.
nije ni meni baggu bag stigo a u petak ce biti tacno 3 tijedna...
e ljudi ja nekuzim nek za svaki ovaj video dobijem 8 bodova pa skpit cu max 5000PTZ jbt kako neki ljudi uzmu imac od 14000....da li lockerz brise stare videove
Većinu ih ne briše, mislim da ti po godinu dana skupljaju.
Također može biti da su skupili bodova na shopu
ja čekam majicu već 3-4 mjeseca :D
Imam par pitanja u vezi lockerza:
1. Kad nešto redeemam(npr. ipod) hoću li to 100% dobiti? Jer čuo sam da se od tih koji su redeemali tu istu stvar neko izvuče i samo on dobije taj ipod... Je li to istina ili...
2.Šta znači guarantee your prize?