Kolaps društvenih mreža

poruka: 3
|
čitano: 721
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kolaps društvenih mreža

Danas mi se desio kolaps društvenih mreža. Facebook mi stalno izbacuje poruku da se ubrzo vraća kada želim da se logujem, potom se vratim nazad i uđem na Facebook najnormalnije, ali sada neće.

Instagram mi cijeli dan izbacuje "oopsan error occurred". Ne mogu da se ulogujem u svoju adresu od Instagrama, kaže da ne postoji profil. Srećom, mogu da se ulogujem na ostale emailove i YouTube kanal. Generalno mi kompjuter radi vrlo sporo, učitava prozor vrlo dugo. Obrisao sam sve kolačiće, historiju nisam. Zna li netko što da radim? 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kolaps društvenih mreža

...znam...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kolaps društvenih mreža

Nisi zanimljiv.

EDIT: Dobio sam kod da povratim Facebook profil, ali mi ga ne registruje, stalno ponavlja da ispravan kod pošaljem.

Nekim čudom sam se ulogovao kada sam tražio svoj profil, ali opet ne da da uđem.

Evo par puta sam uspio da uđem isto kao i danas, ali mi još uvijek izbacuje da nešto nije u redu i da se vraća za pet minuta.

Mogu ući na Facebook, ali kada izlazim mi izbaci poruku da rade na otklanjanju problema.

Što se Instagrama tiče, probao sam napraviti novi profil, ali ne može.

Sad sam pročitao da Facebook i Instangram imaju tehničke probleme i da su moguće poteškoće u korištenju. Valjda je do toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2019 0:45 (zombie).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice