Koji web preglednik koristiti? zaključana tema

poruka: 62
|
čitano: 11.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji web preglednik koristiti?

pozz ekipo.. evo da vas pitam.. neznam baš puno web preglednika...sad koristim Operu,ali mi je več dosadila.. možete li mi preporučit neki dobar web preglednik...

hvala unaprijed

=)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koji web preglednik koristiti?
Moj odgovor na ovu temu je LoL...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
protjeran
bigboy98 kaže...

pozz ekipo.. evo da vas pitam.. neznam baš puno web preglednika...sad koristim Operu,ali mi je več dosadila.. možete li mi preporučit neki dobar web preglednik...

hvala unaprijed

imas vec 1000 tema o tome pa potrazi malo
Ili si tu doso provocirat

http://www.soundstream.com/
15 godina
neaktivan

znm da je smješno.... ali kad mi je dosadila opera... a internet explorer mi je pre spor

=)
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja preporucujem IE6... "extra ti je brz", "extra sigura"n, i sve stranice su optimizirane za isti...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 14:33 (EnlightenedPhoenix).
14 godina
protjeran

Evo pa sam vidi kakav ce biti omjer:

41 Firefox
9 Opera
44 Google Chrome
3 Internet Explorer
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da ću preč na Internet explorer ... može li se gdje pod opcijama složit da mi spremi otvorene kartice koje sam imo otvorene od prošlog puta...

=)
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

mislim da ću preč na Internet explorer ... može li se gdje pod opcijama složit da mi spremi otvorene kartice koje sam imo otvorene od prošlog puta...

Ako imas windows 7 upisi u google internet explorer 9 download

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
15 godina
neaktivan

xp imam

=)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
IE5 ili 6 ako možeš, izrazito siguran i ima čak 100/100 na acid3 testu, HTML 4 je fenomenalan na njemu, na ostalim browserima moš pokupit po prosjeku dnevno 3 virusa a sa njim čak 17.

HAHAHAH šala naravno, uzmi Firefox 4.0.1
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

Ma šta vi pričate,nemate pojma.Nemoj ih slušati! {#}

Probaj NCSA Mosaic! {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Google Chrome i to je to! :)

3 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lynx, ili za još veće perverznjake, nauči http protokol i telnet.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma koji Mosaic ...

Lynx za Windowse. {#}

Sad ozbiljno - pet "najvećih" ukratko :

• Mozilla Firefox - najproširiviji
  • Google Chrome (odnosno razvojna verzija Chromium) - najbrži
  • Opera - najopremljeniji out-of-the-box, najbrži na sporim konekcijama (Opera Turbo)
  • Apple Safari - sličan Chromeu, ali nikako da ostvari neki veći uspjeh na Win platformi
  • Microsoft Internet Explorer - ... teško je nešto izdvojiti - verzije 6 i 7 su najsporiji i najnesigurniji browseri, 8-ca je solidna, 9-tka je vrlo dobra, ali ne radi na XP-u

Osobno koristim Firefox kao primarni browser od verzije 0.8, dok povremeno instaliram Operu i Chrome da vidim što je novo. Safari i IE ne koristim.

EDIT: Pretekao me dj_beni dok sam pisao ostatak poruke... Očito smo imali isti komentar na pameti.

Lynx za Win 9x-XP Lynx za Win 9x-XP
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 15:50 (hrx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bigboy98 kaže...

možete li mi preporučit neki dobar web preglednik...

Probaj Chrome i firefox {#}

17 godina
Marko :D kaže...

Google Chrome i to je to! :)

Ne preporucam uopce, s obzirom na ovo kaj sam spomenul dole jer ima boljih alternativa a ne gubi se baš nista osim raznih gluposti to sigurno.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/predstavljen-chrome-10/91561.aspx?page=3&jumpto=1782632&sort=asc&view=flat

http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina

chrome instaliraj,,ja san proba sve i on mi pase,,al probaj i mozillu :)

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nema koji browser nisam isprobao chrome all the way.
ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome je otvorio sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.
a što se tiče tih 170 MB, nova verzija kad stigne folder stare baci u smeće i to je sve, čak i onaj 7 rar file baciš i chrome važe samo 80 MB. chrome ima uz to najjednostavije dodavanje bookmarksa, a adblock mu je top notch, ravan ff-ovom.

moj osobni stav: ima i najljepši izgled. ff najružniji.

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 17:47 (karakteran).
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
Moj PC  
10 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Koristite domace..{#}

17 godina
karakteran kaže...

ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.
a što se tiče tih 170 MB, nova verzija kad stigne folder stare baci u smeće i to je sve, čak i onaj 7 rar file baciš i chrome važe samo 80 MB. chrome ima uz to najjednostavije dodavanje bookmarksa, a adblock mu je top notch, ravan ff-ovom.

Kaj ti to znaci uopce,  da Firefox nije mogel otvorit dvije stranice a nakon Tweakanja( neka opaka generalka valjda) nije mogao otvorit nit jednu.{#}{#}

Ovakvu formulaciju nisam nikad cul, a koristim Firefox od pocetka ti si sve pobrkal i zamješal na Windowsima ko u lošem čušpajzu.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Croatian quality.

A poruka autoru teme: instaliraj sve aktualne browsere, prosurfaj i odluci sto ti najvise pase. Ja bih ostao na Operi, da sam ja na tvom mjestu. Ako ti je dosadio izgled, samo promijeni skin.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 17:54 (Pudge).
14 godina
rambox kaže...
karakteran kaže...

ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.

Kaj ti to znaci uopce,  da Firefox nije mogel otvorit dvije stranice a nakon Tweakanja( neka opaka generalka valjda) nije mogao otvorit nit jednu.{#}{#}

Ovakvu formulaciju nisam nikad cul, a koristim Firefox od pocetka ti si sve pobrkal i zamješal na Windowsima ko u lošem čušpajzu.{#}{#}

sta se tice brzine opcenite i svega podere chrome mozilu uduz i popriko ;)

17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Ja preporucujem IE6... "extra ti je brz", "extra sigura"n, i sve stranice su optimizirane za isti...

Hahahahaha, puknuo ti Hvala za ovo. Nadam se da nije ozbiljan.

EDIT:

I LOCK na temu čim prije jer ovo nema nikakvog smisla. Samo će se ekipa posvađati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 17:59 (ZC_Someone).
16 godina
protjeran
@rambox
grrrr...sad sam ti napisao opširanb post o tim siteovima koje FF 4.0 nije otvarao i pošaljem ga i ne objavi se :(
sad da ne pišem traktat opet jer mi se neda, svi koji su bili na tom topicu sjećaju se da FF nije mogao otvorit google body i neki yahoo sales. nakon tweakanja u about:config google se otvorio ali onaj yahoo nije. ie9 i chrome su ga otvorili.
btw pišem u ff jer nisam kući.
17 godina
zoharbizo kaže...

LoL

Ja se kladim da te zderem uzduž i popreko s firefox-om u zbog par puta boljeg hardware-a, a ne zbog browsera.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
14 godina
Hyperion kaže...
zoharbizo kaže...

LoL

Ja se kladim da te zderem uzduž i popreko s firefox-om u zbog par puta boljeg hardware-a, a ne zbog browsera.

isti hardware pametni pa cemo vidit sta ce bolje radit ;)

16 godina
protjeran
na mom os-u chrome jede ff.
14 godina

hyp svati jedan chrome radi na mojoj konfi bolje nego mozzila,,to sta ti imas 6 jezgri i sta ce mozzila radit na tvojoj konfi odlicno neznaci da je automatski mozzila najbolja...to znaci da ih moze bit sram jer joj triba takav pc da bi oderala chrome na dvojezgrenom compu,,pa nema svako konfu ko ti ;),,,sljedeci put prati o cemu je prica

0 0 hvala 0
17 godina

Chrome nekoristim jer mi nepaše, a to što je "brži" za 0.5 sekundi na istom hardware-u me tak boli briga.

Opera, Firefox i IE9 su mi prihvatljiviji,funkcionalniji i bolji.

Najslađe je što ja i dalje s bilokojim browserom brže otvaram browser i stranice od tebe sa athlonom x2 i Unknown hardom od 250GB.

Probao sam sve poznatije browsere i razlika u brzini je mizerna i neznam zašto se to tako veliča? Čovjek dobije dojam da firefox otvara stranicu 5min, a chrome munjevito brzo tj. za 10ms, a u stvarnosti to nije ni blizu tako.

Imam ja i laptop i na njemu koristim operu i firefox, također razlike gotovo da i nema.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 18:23 (Hyperion).
Moj PC  
2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice