pozz ekipo.. evo da vas pitam.. neznam baš puno web preglednika...sad koristim Operu,ali mi je več dosadila.. možete li mi preporučit neki dobar web preglednik...
hvala unaprijed
pozz ekipo.. evo da vas pitam.. neznam baš puno web preglednika...sad koristim Operu,ali mi je več dosadila.. možete li mi preporučit neki dobar web preglednik...
hvala unaprijed
hvala unaprijed
imas vec 1000 tema o tome pa potrazi malo
Ili si tu doso provocirat
znm da je smješno.... ali kad mi je dosadila opera... a internet explorer mi je pre spor
Ja preporucujem IE6... "extra ti je brz", "extra sigura"n, i sve stranice su optimizirane za isti...
Evo pa sam vidi kakav ce biti omjer:
| 41 | Firefox |
|---|---|
| 9 | Opera |
| 44 | Google Chrome |
| 3 | Internet Explorer |
mislim da ću preč na Internet explorer ... može li se gdje pod opcijama složit da mi spremi otvorene kartice koje sam imo otvorene od prošlog puta...
mislim da ću preč na Internet explorer ... može li se gdje pod opcijama složit da mi spremi otvorene kartice koje sam imo otvorene od prošlog puta...
Ako imas windows 7 upisi u google internet explorer 9 download
xp imam
Ma šta vi pričate,nemate pojma.Nemoj ih slušati! 
Probaj NCSA Mosaic! 
Google Chrome i to je to! :)
Lynx, ili za još veće perverznjake, nauči http protokol i telnet.
Ma koji Mosaic ...
Sad ozbiljno - pet "najvećih" ukratko :
Osobno koristim Firefox kao primarni browser od verzije 0.8, dok povremeno instaliram Operu i Chrome da vidim što je novo. Safari i IE ne koristim.
EDIT: Pretekao me dj_beni dok sam pisao ostatak poruke... Očito smo imali isti komentar na pameti.
Google Chrome i to je to! :)
Ne preporucam uopce, s obzirom na ovo kaj sam spomenul dole jer ima boljih alternativa a ne gubi se baš nista osim raznih gluposti to sigurno.

http://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php
chrome instaliraj,,ja san proba sve i on mi pase,,al probaj i mozillu :)
nema koji browser nisam isprobao chrome all the way.
ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome je otvorio sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.
a što se tiče tih 170 MB, nova verzija kad stigne folder stare baci u smeće i to je sve, čak i onaj 7 rar file baciš i chrome važe samo 80 MB. chrome ima uz to najjednostavije dodavanje bookmarksa, a adblock mu je top notch, ravan ff-ovom.
moj osobni stav: ima i najljepši izgled. ff najružniji.
Koristite domace..
ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.
a što se tiče tih 170 MB, nova verzija kad stigne folder stare baci u smeće i to je sve, čak i onaj 7 rar file baciš i chrome važe samo 80 MB. chrome ima uz to najjednostavije dodavanje bookmarksa, a adblock mu je top notch, ravan ff-ovom.
Kaj ti to znaci uopce, da Firefox nije mogel otvorit dvije stranice a nakon Tweakanja( neka opaka generalka valjda) nije mogao otvorit nit jednu.

Ovakvu formulaciju nisam nikad cul, a koristim Firefox od pocetka ti si sve pobrkal i zamješal na Windowsima ko u lošem čušpajzu.

Croatian quality.
A poruka autoru teme: instaliraj sve aktualne browsere, prosurfaj i odluci sto ti najvise pase. Ja bih ostao na Operi, da sam ja na tvom mjestu. Ako ti je dosadio izgled, samo promijeni skin.
ff nije mogao otvoriti dvije stranice, nakon tweakanja nije mogao otvoriti samo jednu, a chrome sve. čak je i pisalo na google body koristite google chrome.
Kaj ti to znaci uopce, da Firefox nije mogel otvorit dvije stranice a nakon Tweakanja( neka opaka generalka valjda) nije mogao otvorit nit jednu.

Ovakvu formulaciju nisam nikad cul, a koristim Firefox od pocetka ti si sve pobrkal i zamješal na Windowsima ko u lošem čušpajzu.

sta se tice brzine opcenite i svega podere chrome mozilu uduz i popriko ;)
Ja preporucujem IE6... "extra ti je brz", "extra sigura"n, i sve stranice su optimizirane za isti...
Hahahahaha, puknuo ti Hvala za ovo. Nadam se da nije ozbiljan.
EDIT:
I LOCK na temu čim prije jer ovo nema nikakvog smisla. Samo će se ekipa posvađati.
LoL
Ja se kladim da te zderem uzduž i popreko s firefox-om u zbog par puta boljeg hardware-a, a ne zbog browsera.
LoL
Ja se kladim da te zderem uzduž i popreko s firefox-om u zbog par puta boljeg hardware-a, a ne zbog browsera.
isti hardware pametni pa cemo vidit sta ce bolje radit ;)
hyp svati jedan chrome radi na mojoj konfi bolje nego mozzila,,to sta ti imas 6 jezgri i sta ce mozzila radit na tvojoj konfi odlicno neznaci da je automatski mozzila najbolja...to znaci da ih moze bit sram jer joj triba takav pc da bi oderala chrome na dvojezgrenom compu,,pa nema svako konfu ko ti ;),,,sljedeci put prati o cemu je prica
Chrome nekoristim jer mi nepaše, a to što je "brži" za 0.5 sekundi na istom hardware-u me tak boli briga.
Opera, Firefox i IE9 su mi prihvatljiviji,funkcionalniji i bolji.
Najslađe je što ja i dalje s bilokojim browserom brže otvaram browser i stranice od tebe sa athlonom x2 i Unknown hardom od 250GB.
Probao sam sve poznatije browsere i razlika u brzini je mizerna i neznam zašto se to tako veliča? Čovjek dobije dojam da firefox otvara stranicu 5min, a chrome munjevito brzo tj. za 10ms, a u stvarnosti to nije ni blizu tako.
Imam ja i laptop i na njemu koristim operu i firefox, također razlike gotovo da i nema.