Kako provjetiti povijest....

poruka: 5
|
čitano: 1.187
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Postoji li neki nacin da se provjeri u koje stranice se ulazilo putem mobitela ili racunara u slucaju da osoba obrise povijest pretrage putem googla???

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Kako provjetiti povijest....
Zanm da jednino na windows phoneu ima u microsoft edge pregedniku history koji je nepoveran sa googlovim historyem ,ak obrises jedan ne obrises drugi i obrnuto,a sad za komp i android/ios neznam
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...
Postoji li neki nacin da se provjeri u koje stranice se ulazilo putem mobitela ili racunara u slucaju da osoba obrise povijest pretrage putem googla???

Ček malo kad kažeš na google misliš na chrome ili sam google?

Jer brisanje povijesti browsera ne briše povijest google aktivnosti(naravno ako je osoba ulogirana). Google povijest se provjeri posebno:  https://history.google.com/history/

A ukoliko si mislio na brisanje te povijesti, ne jednom kad ju obrišeš više ne postoji način da dođeš do nje.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
12 godina
neaktivan

kako recimo istrazitelji prilikom zapljene laptopa od nekog ubice iscitaju sve stranice na kojima je bio bez obzira da li je ocistio povijest pretrazivanja?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Logovi od ISPa koji se čuvaju i do 6 mjeseci.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice