Ljudi jel mi moze ko pomoci da me nauci kako da provalim sifru od yahoo maila cuo sam za neke fore pomocu javascripta...al ja to nist nekuzim...nije da zelim to zloupotrebiti nego mi je neki siptar ukro account od crossfirea i znam na kojem je mail plss pomozi te...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema drugog nacina.

Yap prijavi krađu yahoo računa i mislim da bi ti trebali vratiti nakon što potvrdiš neke detalje koje samo ti možeš znati ako ti je to aktivan račun (neki od pitanja koje možeš dobiti koja je zadnja poruka koju si dobio,nazivi foldera i tome slično)
Preporučujem ti detaljno očistiti računalo od moguće gamadi jer pretpostavljam da ako mu ti nisi dao detalje CF i Yahoo računa da ti je na računalu trojanac iliti tzv RAT ili keyloger.
Postoji mogućnost i da ti je korištenjem bruteforce programa provalio u tom slučaju ako vratiš račun postavi kompleksniju zaporku.
Neznam kako je na CF ali pretpostavljam da imaju službu koja se bavi tim stvarima pa pokušaj i kod njih da ti vrate račun. Otprilike je ista procedura kod svih, moraš dokazati da je to tvoj račun davanjem detalja koje samo
korisnik može dati.
Još jedan savjet, mnogi skidaju razne programe s yubito-a za varanje,skripte,botove da ne duljim znaj da ti je 99,99% svih pomagala vezano za igre na yubito zaraženo trojancima i keylogerima i sl i naravno kriptirano da ga ne otkrije tvoj AV.
Prijavi ukradeni account na način opisan u ovom linku.
Ne treba ti probijanje lozinke niti je pomoć za probijanje lozinke dozvoljena na forumu.