Pozdrav svima.....Imam sljedece pitanje:Na koji nacina povecati proj vewsa na nekom videu na youtubu......Ja sam cuo da ima neku plugin,ali neznam koji...Ako netko zna,neka mi objasno......Hvala svima na razumijevanju i pomoci........
Nitko ne zna?
A majko mila nikad gluplje teme u životu nisam vidio
Žalim te!!!
Pozdrav svima.....Imam sljedece pitanje:Na koji nacina povecati proj vewsa na nekom videu na youtubu......Ja sam cuo da ima neku plugin,ali neznam koji...Ako netko zna,neka mi objasno......Hvala svima na razumijevanju i pomoci........
A koji je to video ako smijemo znati?
ZAŠTO?
Evo ovako daj mi link od video i ja ti shakiram da bus imao jedan view vise.
ZAŠTO?
Pa da ti povećamo broj "viewsa"
Probaj staviti neki interesantan video koji će ljudi htjet pogledat. Vjerojatno ti pomogne takav pristup ;)
Napravi 345656 YT accaunata, i sa svakim pogledaj video
I onda isto toliko puta udaraj glavom u zid izgovarajući ove riječi: "I'm stupid, I'm stupid, I'm stupid..."
Btw, koji video? Nešto tipa PrincessOzana? :D
hvala vam.....ali mozete li mi objasniti na koji nacin i sta mi treba?
pa stavi link od videa da ga pogledamo i imat ćeš par viewsa više
Ne postoji nikakav program koji može varati na youtubeu. Čuo sam da ovdje korisnik @Black Hacker bio napravio neki program kojim povećava gledanost na youtubeu no ne znam je li to točno.
Odi na videe Justina Biebera i napiši ovo Justin Bieber gets hit by car--"link od videa"
Ovo neka spdrnja ili?
Ovo neka spdrnja ili?
Mislim da je ozbiljan
Odi na videe Justina Biebera i napiši ovo Justin Bieber gets hit by car--"link od videa"
Ko još to klika... A da, zapravo, fanovi Biebera bi i mogli
ja mislim da je bio negdlje an internetu program.. koji simulira da je neko gledo video.. jer ti ne moras biti registriran an youtube da pogledas video...
i da mjenja non stop ip adrese i da kao gleda taj video..
googlaj malo
ma znam....trazio sam vec,ali nisam nista nasao.....
Snimi video kako se ubijaš, mislim da će postati hit na jubitu
No daj baci link od videa... Da dobiješ par viewsa više....
stavi link od videa u bug forum birc i ovdje i dobićeš par viewsa
omg atention w**** alert! run for your dear life!
...i da, hocemo link na video.
Malo je offtopic, ali znate li mozda zasto jedan moj video ima par mjeseci stoji na isti broj views: 375 i ne mice se nikako...
I nemojte reci da nitko nije pogledao -.-
Malo je offtopic, ali znate li mozda zasto jedan moj video ima par mjeseci stoji na isti broj views: 375 i ne mice se nikako...
I nemojte reci da nitko nije pogledao -.-
Znam da će te ovo rastužiti, pokušaj ostati smiren...
Nitko nije pogledao...
Jao, evo ja sam ga pogledao 10 puta sa druge IP adrese, daljnja nagadanja?
Is this real life ?
Probaj ovaj hack: stiskaj F5, ali budi izlogiran iz accounta.