Pozz, naime radi se o chatu kojeg sam napravio, imam domenu, pa me zanima kad neko u pretrazivac napise Chat, da moj odma bude prvi za narancastom bojom, mislim da to moram platiti googleu, pa me zanima kako to kupiti, hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izguglaj Google Pagerank da vidiš što sve utječe na ranking stranica. Pošto bi ti da tvoj Chat ima visok pagerank morat ćeš vjerojatno dosta platiti pošto je to dosta česta riječ na Internetu i vjerojatno ima jako puno chatova koji imaju visok pagerank. Sretno :D
Pozz, naime radi se o chatu kojeg sam napravio, imam domenu, pa me zanima kad neko u pretrazivac napise Chat, da moj odma bude prvi za narancastom bojom, mislim da to moram platiti googleu, pa me zanima kako to kupiti, hvala :)
ako želiš biti prvi u plaćenom dijelu (obićno je iiznačen nekom bojom) ond akoristiš Google AdWords oglašavanje, a ako želiš isključivo bez oglašavanja biti prvi na SERP-u onda proguglaj SEO (ili plati nekome da se time pozabavi).
e sada, ako si "jedini" u toj branši ond apostoji velika mogučnost da brzo dođeš na prvo mjesto, a ako imaš ozbiljnu konkurenciju onda ćeš imati dosta posla i to može jako dugo trajati (preko pola godine ili možda i duže).
Naravno, i kada se pojaviš na prvom mjestu NITKO ne garantira (ili može garantirati) da ćeš tamo i ostati (i koliko dugo).
Ne može. Moja stranica je prva. Baš ću ti reći pa da ne budem više na prvom mjestu 
Šalu na stranu, kada upišem "chat" u Google, ne vidim stranice istaknute nekom bojom.
Pa ne vidim ni ja, znaci onda bi imao neke sanse ili, hvala ostalima na trudu :))
Pa ne vidim ni ja, znaci onda bi imao neke sanse ili, hvala ostalima na trudu :))
ako nema onda kreni sa google adwordsom.
kaže google da ti je average CPC za termin "chat" 1,45 kn. to je dobra cijena. čak i da malo podigne na 5 ili 6 kn brzo će "pasti", jer ima dosta pretraga na mjesečnoj bazi (opet google kaže 368.000 pretraga sa procjenom od 120 klikovova dnevno, što bi po googleovoj procjeni bilo 167 kn dnevno). ali to su neke okvirne vrijednosti, ti možeš staviti i da se troši 20 kn dnevno ako želiš.
sretno!
Zašto baš chat ? Stavi neko drugo ime po čemu bi bio specifičan.