postovanje. slucajno sam skontao dobar program cg5 za menjanje ip adrese. i setim se da BBC tv watch online britanski
nisam mogao gledati, jer kaze niste drzavljanin UK, samo za njih. i sa tim programom kao sto znate
promenim ip u UK lokaciju, udjem ponovo na BBC i gledam sve kanale. u USA znam za Spotify i Netflix, nisam isprobao.
e posto me to bas radoznalo ponelo, ja vise za nista drugo ne znam a da mi je da znam ima li gde
lista sta sve mozee?? u kojim drzavama? znaci ono USA, pa sta je sve samo dozvoljeno u USA, i ja
promenim ip adresu i isporobavam to i testiram:) ne znam nista drugo osim te tri stvari,
a kad vec mogu menjati ip, da mi je sto vise togaaa, ne bitno koja jos zemlja,
sve sto moze i sto je zanimljivo, msm valjda ste shvatili.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da tu ekipa vecinom zna za CyberGhost, iako vecina koristi holu cini mi se jer
imaju vise servera, sto se tice restricted contenta, uglavnom ovo sto si naveo, a mi u
hrvatistanu imamo srece pa jos uvijek mozemo bezbrizno (uglavnom) skidat filmove i igrice
do mile volje bez da nas itko ista pita. To tako nece biti uvijek pa i ne razbijaj glavu sto
bi mogao s tudom IP adresom vec razmisljaj sto bi mogo sa svojom :)
Inace ja sam netflix platio jedan mjesec pa preko hole gledao, fora je al nisam razvio
naviku onako pogledat svako malo kaj tamo ima pa sam prekinuo pretplatu, no nekome
tko voli serije npr je dusu dalo, i netko tko stalno partija uz dobre filmace.
Inace, dosta si nejasno napisao tu poruku