Gmail to sms

poruka: 26
|
čitano: 14.895
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Moze li me nekako gmail obavijestit o primanju e-mail na mobitel preko SMS-a.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gmail to sms

Podesi na mobitelu IMAP (dakle da primas mailove sa gmaila na mobitel)...

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Mozes li malo pojasniti?

Evo posto sam otvorio ovu temu imo bih jos par pitanja.Ovo bi radilo u suradnji sa https://www.changedetection.com/.Znaci kad bi se dogodila prom,jena izvjestilo bi me na email a sa email bih htio da mi dodje SMS.Ako netko zna jos neku slicnu stranicu ili gadget da provjerava neka me obavijesti?

Takodjer sam jucer dobio novi mob (LG KU990 Viewty Tele2 pretplata).Posto staroj netreba novi mob ja sam uzeo taj sebi i unutra stavio svoju karticu.Sad me *ebe internet.Nece mi ucitat stranicu iako sam dobio sve potrebne postavke od Tele 2.Zna li netko u cemu je problem.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Moze li pomoc ljudi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail to sms

Znam da ti ovo treba za lockerz :)

Evo kako bi ja to riješio.

Neka ti šalje email o promjeni stranice na Vip email, a onda namjesti u opcijama Vip-a da ti forwardira mailove na SMS. Naravno, ovo vrijedi ako si na Vip-u, ali vjerujem da i drugi operatori imaju slične opcije u ponudi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Eto ja sam u tele2 i napravio sam mail na njihovim stranicama ali nigdje ne vidim takvu opciju jbg.

A za vip sam pokusao preko tele2 ali ne mogu koristiti webmail a sve ostalo mogu.

Moze li netko potvrditi da se nemoze forwadirat e-mail sa tele 2 web maila.

Postoji li neki program koji bi to mogao rijesiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

Eto ja sam u tele2 i napravio sam mail na njihovim stranicama ali nigdje ne vidim takvu opciju jbg.

A za vip sam pokusao preko tele2 ali ne mogu koristiti webmail a sve ostalo mogu.

Moze li netko potvrditi da se nemoze forwadirat e-mail sa tele 2 web maila.

Postoji li neki program koji bi to mogao rijesiti.

Tele2 nema e-mail2sms gateway tako da ti preostaje samo neko rjesenje koje se placa..

Kod VIPa otvoris mail na stranicama i tamo imas opciju za obavijest na SMS..

A t-mobile ti da email adresu oblika 385<broj_moba>@sms.t-mobile.hr na koji kad posaljes poruku stigne u obliku SMS na mob..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 17:35 (nesto222).
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Ali mene zanima bilo kakvo.

Znaci VIP nemoze ako nisis njihov clan tele2 nema opciju e-mail2sms a za t-com neznam.

DAJTE MI BILO KAKVO RJESENJE.BILO DA SE PLACA ILI NE (iako bi vise volio da se ne placa)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Upravo sam zvao t-com(t-mobile) i rekli su da nazalost oni nemaju takvu uslugu.

Hmmm postoji li kakvo komercijalno rjesenje?Viče

Ustvari bilo kakavo!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail to sms

Postavi na mobitelu da ti skida mailove (IMAP) i stavi da provjerava svako malo i tocka!

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Postavi na mobitelu da ti skida mailove (IMAP) i stavi da provjerava svako malo i tocka!

Ali to bi mi trosilo puno prometa (ustvari ne bi).

Ajde probat cu s tim pa da vidim.

17 godina
Perkan777 kaže...

Upravo sam zvao t-com(t-mobile) i rekli su da nazalost oni nemaju takvu uslugu.

Hmmm postoji li kakvo komercijalno rjesenje?Viče

Ustvari bilo kakavo!!!!!!!!!!!!!

Ma ovi u korisnicoj sluzbi obicno nema pojma o nicem, lol..

Ono sto ti treba za T-mobile je ovo: http://www.t-mobile.hr/2/20-20-20-45-00.asp

I onda u GMailu podesis da ti prosljeduje poruke na taj email (ostavi kopiju u inboxu).. Na mob ce ti stici dio maila (160 znakova)..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 10:38 (nesto222).
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Ma meni samo da me obavijesti onda cu ja sam pogledat u inboxu.

Lol sta  tele2 nemaju pojma o tome.I mislio sam da ce tako biti.A nis probat cu ih ja kasnije nazvati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail to sms

Ako si na Simpi neće ti raditi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gmail to sms

A neznam jedino ti onda preostaje da napraviš mail na mobu i staviš opciju da ti svako malo pregledava dali ima pošte. Moj mob može u intervalima od 5 minuta pa sve do 24 sata a ako ti nitko ne bi osim toga slao mail, mislim da bi ti internet promet bio skoro pa zanemarivo mali(a i na tele2 net nije ni skup) jedino bi ostalo push al ak ti to ne radi onda i nemaš više drugih opcija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A googlova aplikacija za mob gmail ti ne pomaze?

Samo što bi svako malo trebao refreshat mail, ali staviš si npr program u pozadinu tak da ti je cijelo vrijeme otvoren, pa tu i tam provjeriš.

Ili ti baš želiš da čim ti stigne mail da dobiješ obavijest?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Evo sad cu vam reci u cemu je problem.

Ja i jos par mojih frendova smo napravili skriptu u vezi lockerza.Ona bi svakih 15 sec osvjezavala stranicu (za reedem (lockerz) jer trenutno pise more coming soon a kad krene redem doci ce screen da upise mail adresu i pass pa da mogu ubrati neku nagradu) jer bi redem bio bilo koji dan ili sat u ovom mjesecu.Sve bi to radilo preko hosta (s cron managerom) da mi ne spama mail ni da moram imati komp cijelo vrijeme upaljen.A kad bi se napokon screen promjenio meni bi dosla poruka na e-mail.Zato bi htio da mi automatski dodje obavijest na mob(netreba to biti cijeli mail nego samo obavijest) pa bih ja preko net-a na mobu pregledo inbox.SMS mi je praktican jer je mob cijelo vrijeme uz mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail to sms

Imap ti skida samo headere... dakle ne skida kompletan mail... nebi ti trebalo puno jesti prometa.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Moze malo pojasnjenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail to sms

Skida samo od koga je, kad je poslano i tako dalje, ne skida cijelu poruku...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Na iPhoneu je to automatski, samo se pojavi graj Gmaila broj poruka koje su stigle. A za ostale probaj pogledat na ovom linku...

http://www.makeuseof.com/tag/be-notified-by-sms-everytime-you-receive-an-email/

B-)
16 godina
protjeran
Naso sam odlican program Flurry mail ali je proble sto se servis ugasio.Zna li netko slican program?
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Naso sam odlican program Flurry mail ali je proble sto se servis ugasio.Zna li netko slican program?

ma fore je u tome da ti svi programi sto salju sms preko kompa rade na principu mailtosms, slabo koj program bi besplatno slao bas sms jer se naravno placa...

16 godina
protjeran
Gmail to sms

P daj bilo kakav makar da se placa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Evo otvorio sam mail kod vipa ali nigdje ne vidim opciju obavjestavanja na sms poruku.

Moze li pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gmail to sms

Napokon sam nasao jedan servis.Iako se placa prvih 5 poruka je besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice