Gmail - labeling

poruka: 4
|
čitano: 885
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gmail - labeling
pitanje

Imam 2 pitanja:

1. Je li moguće natjerati Gmail da mi ne prikazuje poruke koje su postavljene pod određi label u inboxu?
  2. Mogu li postaviti da mi automatski stavi taj i taj label na sve mailove od jednog pošiljatelja?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Gmail - labeling
prihvaćeno rješenje
Proz0r kaže...
  1. Je li moguće natjerati Gmail da mi ne prikazuje poruke koje su postavljene pod određi label u inboxu?
Trajno - ne. Takve poruke mozes arhivirat. Privremeno, da - u polje search upises:
-label:naziv_oznake
Proz0r kaže...

1. Mogu li postaviti da mi automatski stavi taj i taj label na sve mailove od jednog pošiljatelja?
Da. Koristi filtre.
16 godina
neaktivan
Gmail - labeling
autorov komentar

Thx, radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gmail - labeling
prihvaćeno rješenje
Proz0r kaže...

Imam 2 pitanja:

2. Mogu li postaviti da mi automatski stavi taj i taj label na sve mailove od jednog pošiljatelja?

Hvala!

1. označi poruku (kvačica) koja ima label i klikni gore "Archive" tipku. Poruka ti se arhivira pod "All mail" kategoriju, ali nosi etitketu (label)

2. pod "Settings" imaš "Filter", pa tamo zadaj parametre kakvim porukama (od koga, kome, koji naslovi) da Gmail automatski dodjeljuje određene etikete (labels) kad poruke stignu

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice