Firefox 4.0 beta
- poruka: 2.401
- |
- čitano: 599.300
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
pa imas slike.. i nije of ako je prica o mozilli
nije prica o mozili.. imas gore slike sa ie9 i chrome 10xxxx na kojima je doticni problem!
Kontaktirajte Domagoj-a ili bilo koga ko bi znao reći čija je greška pa da se to onda reši.
ipak je problem do foruma tj. browsera! (potvrda od danny-hr)
...ispricacam se ako sam koga uvrijedio!
Mogu li podesit Firefox da mi ostavi zabilješke otvorene kada kliknem na neku bez ovog dodatka?
Mogu li podesit Firefox da mi ostavi zabilješke otvorene kada kliknem na neku bez ovog dodatka?
crtl+b nadam se da misliš na to.
Ne, mislio sam na onaj padajući izbornik.
Jučer sam ekstraktal metro 2033 a poslije toga AvP, i za vrijeme te radnje radnje mozilla trza i smrzava se, prebacim se na operu, radi ko beba.Nakon toga instaliram igru tj za vrijeme instalacije, surfam na mozilli i opet ista priča, pokrenem operu radi sve super.Jel ima ko taj problem?tnx
Jučer sam ekstraktal metro 2033 a poslije toga AvP, i za vrijeme te radnje radnje mozilla trza i smrzava se, prebacim se na operu, radi ko beba.Nakon toga instaliram igru tj za vrijeme instalacije, surfam na mozilli i opet ista priča, pokrenem operu radi sve super.Jel ima ko taj problem?tnx
A kaj još i gledaš flash i neznam kaj radiš.Zato kaj imaš ssd i i5 ne znači da nemora malo zatrzat.Daj upali još i photoshop i 3d rendering sve u isto vrijeme i odi na youtube i seruckaj ovdje.
evo jedan koristan style za one koji su na laptopu
http://userstyles.org/styles/45652/firefox-4-autohide-navigation-bar-alternative
koristim to i dobro radi, nema bugova

kod mene ima, ali se ne obazirem na to
I kod mene ima. Ali me isto boli kara jer ionako ništa ne komentiram.
Ma meni ne smeta jer ionako tamo skoro i ne idem, ali sam prijavio da se ispravi ako je do Firefoxa.
Nema ni kod mene tog buga. Koje su ti ekstenzije instalirane? Jesi li probao pokrenuti u safe modu pa vidjeti pojavljuje li ti se i dalje taj problem? Ovako je veoma cudno da se nekima pojavi a nekima ne. Jel se stranica sigurno otvorila do kraja? Kakvu konekciju imas?
Problem je do hardverske akceleracije tj. Direct2D.
Razer_Copperhead, može link do buga koji si prijavio?
Molim pomoć... kako da si povećam stranicu u firefoxu 4 ? U starom 3.6 scrollom povečam i zapamti mi, tu moram na svakoj stranici svaki put povečavat, . Hvala !!
Ma svaka čast...sada radi ko urica, dosta me namučio.. HVALA!!!
imas gore puce HVALA pa mu klikni na to :)
Kad idem skinuti novi Flash Player ili Hitmana Pro pojavi mi se poruka ''...could not be saved because you cannot change the contents of that folder''. Kako to riješit?
Ma jesam i radi, ali bih htio da mi skida gdje je skidalo i do sada. Sve je radilo prije dva tri dana kako spada i odjednom mi ovo počme prikazivat. Zašto?
Ma jesam i radi, ali bih htio da mi skida gdje je skidalo i do sada. Sve je radilo prije dva tri dana kako spada i odjednom mi ovo počme prikazivat. Zašto?
E, to ti ne bi tocno znao zasto,ali evo ti jedan sveznajuci LINK pa potrazi
Ma sve sam to istražio...