Koristim Minefield i kad ocu nekom vidjeti "Moj PC" ucitava ali nista ne pokazuje.
Jel i vama tako?
Koristim Minefield i kad ocu nekom vidjeti "Moj PC" ucitava ali nista ne pokazuje.
Jel i vama tako?
Jel i vama tako?
na ff svakome ocita "Moj PC" osim na tvome profilu...
- zaključak: sam si napisao Učitavanje... zato nemoj trollat po temi!!!!
jedini ko trola trenutno si ti. Ja ne mogu otvoriti Ruske-u, Danny-u, Lazarusu (koji se eto ocigledno sprdaje )...
jedini ko trola trenutno si ti. Ja ne mogu otvoriti Ruske-u, Danny-u, Lazarusu...
samo kod njih piše učitavanje... ... i na ff i na chrome-u!!! - razmisli!
Nije do njih, mozda zato jer mi je u jednoj temi Ruske PrintScreenao svoj PC, i otvaraju se normalno kod nekih ljudi (recimo i meni se prije Danny normalno otvarao, a sad nista), ali se tima neki drugi ljudi ne otvaraju normalno, kao ja recimo i onda prestani oftopičarit i krivo optuzivat ljude kad je stvar u forumu.
EDIT: Da budem argumentativan evo Ruske-ov MOJ PC
Prije nesto vise od mjesec dana mi je kod tebe bilo samo Učitavanje... jesi to ti bio stavio ili? Znam da se negdje o tome raspravljalo, oko Učitavanja...
Ja sam stavio
P.S
I ja sam popusio ovu foru samo se ne sjecam gdje...
Znam samo da nekima zaista nece otvorit (Ruske, neki novi lik u AC: B temi...), a neki ocigledno sprdavaju, ali prije ti nije bilo 404
Ja sam stavio
P.S
I ja sam popusio ovu foru samo se ne sjecam gdje...
Brisi 1 tocku.
Samo jedno pitanje, jesi i ti stavio učitavanje... sam ili ti je zaista tako?
Samo jedno pitanje, jesi i ti stavio učitavanje... sam ili ti je zaista tako?
Ako pitas mene zaista je tako a ako pitas njega on je sam stavio.
Za njega znam da je sam stavio. Tj. skuzio sam kad sam vidio 404, i Učitavanje .... (greska razmak + tocka)
Evo na IE9 ucitava i meni i Danny-u i svima drugima bez problema :(.
A meni ni IE9 neće ni Chrome.
Meni ide dobro i sa IE8 i IE9
Meni ide dobro i sa IE8 i IE9
dokaži da radi!!... daj screenshoot!!!
evo moji dokazi:
3 browsera.. problem kod istih ljudi... samo je poruka drugacija (f1-ivo - "Loading... Please wait...")!
Nije problem sisko93 nego Malada, Danny_HR, i tako dalje i blize
ni meni njih ne otvara na FF 4.0
Joj daj molim te klikni na moj pc pa ces vidjet da i meni pise Ucitavanje...
Zato jer sam ja tak napisao i stavio kao i oni nije to nikakav bug ili neznam sta (neki tu jedu govna i trollaju)
Meni se cini da smo problem mi koji imamo poduzi popis.
Ja tebe ne kuzim sto hoces rec. Maladi i Danny-u normalno pise moj PC, pogledaj jednostavno slike povise tako da je to je bug
EDIT: Ali vidim da sisko tupi po svome iako ima slike od nekoliko ljudi.
Ja tebe ne kuzim sto hoces rec. Maladi i Danny-u normalno pise moj PC, pogledaj jednostavno slike povise tako da je to je bug
EDIT: Ali vidim da sisko tupi po svome iako ima slike od nekoliko ljudi.
Nevjerujem nikome...
Prije ce bit da se klinci okupili pa sad tu nest izvode
Meni se cini da smo problem mi koji imamo poduzi popis.
nije u tome problem... pogledaj moj "Moj PC" koji sam bez veze našvrljo samo da provjerim hoceli pisati to famozno "učitavanje..." pa ces vidit da nije u tome stvar
i dalje nikome ne vjerujem dok ne dobijem odgovor privatog pitanja od danny-hr! (jbg - takav sam)
...i svi zajedno smo presli u veliki OFF! ..
pa imas slike.. i nije of ako je prica o mozilli