Facebook zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.956
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Facebook

Ja imam facebook al nisam baš ovisnik....a vi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook

Molimo Vas da odgovarajte jel imate face i jel ste ovisni ili ne!!!

Facebook logo Facebook logo
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Facebook
mokro more kaže...

ja sam prije pušio travu i vukao speed, ali nisam baš ovisnik, danas samo pijem... a vi
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
Facebook

Nisam na njemu nit sam ovisnik o facu(kako cu bit kad i nisam na njemu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nisam ja imam 12 god...juče mi rođ. bio

16 godina
neaktivan
mokro more kaže...

Da, imam. Ovisan all the way. Jesi happy?
Jer znanje treba da bude besplatno.
16 godina
protjeran
markoal kaže...

Nisam na njemu nit sam ovisnik o facu(kako cu bit kad i nisam na njemu)

je je bolje je tako face uništava mozak
17 godina
neaktivan
Facebook

imam i ja facebook i mislim da nisam ovisinik al kad sam na internetu uvijek svratim,pa

malo vidim šta ima,a pošto sam svaki dan na internetu znači da sam svaki dan na facebooku u

bokte......jesam ovisnik sam!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook

Bolje skupi ekipu i ispricajte se uz pivicu nego tipkas po facebooku!

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tako je...

Najludji su mi likovi koji sve sta rade je slikaju se za face, odu na put, samo se slikaju, odu van, slikaju se...LOL da bi im frendice i frendovi mogli komentirat kak "preeeekuuuul" izgledaju
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
F1-IVO kaže...

Tako je...

Najludji su mi likovi koji sve sta rade je slikaju se za face, odu na put, samo se slikaju, odu van, slikaju se...LOL da bi im frendice i frendovi mogli komentirat kak "preeeekuuuul" izgledaju
 Slažem se s vama oboicom... Ima toga i u mojoj školi,svi masovno kad bude informatika ili prazan sat navale na PC za ići na taj facebook kako da djelu suho zlato tamo... Ja nemam facebook i na to sam PONOSAN!!;)))))))))
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
17 godina
neaktivan
mokro more kaže...

nemam facebook niti me ne zanima, a vidi se i iz siga
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Facebook

Nemam i nema te stvari koja če me netjerat da ga napravim.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

Nemam "fejs" jer me nimalo ne zanima.Glupo mi je kada ljudi izađu vani, sjednu u kafić i nakon

10 min. počnu slikati ko ludi da bi svi na "fejsu"  mogli  vidjeti kako je njima bilo vani te noći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

imam facebook i bilo onako zanimljivo prvi misec a sad nako navratin svaki dan-dva.najgori su oni koji komentiraju prekjut i te gluposti

evo jedan mali vic Šetaju dva luđaka i započnu razgovor. Kaže prvi: - Stvarno ne razumijem kako su ljudi prije mogli živjeti bez sve ove tehnologije. Na to će drugi: - Vidiš da nisu, svi su pomrli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mokro more kaže...

jel ti to nama zapovjedaš? obični 12 year old attention whore, za takve je i napravljen facebook... nema te stvari koja bi me natjerala da si napravim profil tam...
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Facebook

Tema uopće nema neki cilj. Govoriti dali je netko ovisan ili nije nema svrhe. A i neki su krenuli offtopičariti i vrijeđati tako da temu ključam.

CLOSED!

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice