Facebook Poker, hackirani profil

poruka: 17
|
čitano: 12.510
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

u zadnjih mjesec dana mi je profil hackiran 3 puta.

Prvi put mi je sa Zynge Poker netko uzeo 2,5 milijuna chipova.  Slao mail Zyngi, ali oni tu nista nemogu -.-

Drugi put su mi ukrali 700k chipova isto na tom pokeru, pa sam promjenio password.

Zadnjih par dana sam dosta igrao poker da si vratim izgbubljene chipove, da bi danas primjetio da mi je nestalo oko 3 milijuna chipova koje sam zaradjivao nocima !

Poslije zadnje i najvece kradje mojih chipova mi je netko promjenio password tako da nemogu uci na svoj profil ! 

Kcer je usla na svoj Facebook Texas Holdem Poker i primjetila da mi fale ti svi chipovi i rekla mi, stvarno me razocarao Facebook.

Lozinku sam znao samo ja i nisam je koristio na drugi web portalima.

Imam li kakav virus ili keylogger ?

Molim vas za pomoc !

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moguće je da je password ukraden pomoću keyloggera, ali on se može vratiti pritiskom na forgot my password i na e-mail će biti poslan link za stvaranje novog passworda! No prije novog passworda najbolje je komp skenirati od virusa!

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je 100% keylogger.

Koristi forgoten password, i šifra će ti biti poslana na mail adresu, no tada NEMOJ ULAZITI U SVOJ MAIL PROFIL.

Prvo skeniraj PC od gamadi (najbolje u safe modu)

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma skeniro sam cijeli komp s NOD32 i nije pronasao nista, kod nas u kuci se koristi vise Facebook profila i samo je taj bio hackiran.

Kako smo napravili novi profil taj također nije hackiran. 

Zbilja mi je steta chipova jer sam ih dugo zaradjivao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Facebook Poker, hackirani profil
lg-viewty kaže...

Ma skeniro sam cijeli komp s NOD32 i nije pronasao nista, kod nas u kuci se koristi vise Facebook profila i samo je taj bio hackiran.

Kako smo napravili novi profil taj također nije hackiran. 

Zbilja mi je steta chipova jer sam ih dugo zaradjivao

hehe..a zamisli nekome kada izgubi 3M zastvarno.....hahah jooo..

raise your hands to the sky
15 godina
neaktivan

Ja sam ti imao isti problem..ja mislin da ti nije profil hakan...

jesi li ikome slao čipove..ako jesi to ti je zynga uzela zato što nikome nesmiješ više slat cipove..

to ti je neko njihovo novo s**** ilegal translaction chip

errando discimus
16 godina
protjeran
laki-cakija kaže...

Ja sam ti imao isti problem..ja mislin da ti nije profil hakan...

jesi li ikome slao čipove..ako jesi to ti je zynga uzela zato što nikome nesmiješ više slat cipove..

to ti je neko njihovo novo s**** ilegal translaction chip

istina, ima na netu 2m pritužbi na zyngu da im je uzela pare na pokeru

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan

ma nisam nikome prebacivao

15 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Pozdrav,

Prvi put mi je sa Zynge Poker netko uzeo 2,5 milijuna chipova.  Slao mail Zyngi, ali oni tu nista nemogu -.-

Drugi put su mi ukrali 700k chipova isto na tom pokeru, pa sam promjenio password.

Zadnjih par dana sam dosta igrao poker da si vratim izgbubljene chipove, da bi danas primjetio da mi je nestalo oko 3 milijuna chipova koje sam zaradjivao nocima !

Poslije zadnje i najvece kradje mojih chipova mi je netko promjenio password tako da nemogu uci na svoj profil ! 

Kcer je usla na svoj Facebook Texas Holdem Poker i primjetila da mi fale ti svi chipovi i rekla mi, stvarno me razocarao Facebook.

Molim vas za pomoc !

onda ako nikome nisi slao i promijenjena ti je lozinka onda ti je face hakan...jer na svim stranicama sam vidio da ZYNGA nikad nece tražit e-mail adresu.....

errando discimus
15 godina
neaktivan

E,jarane moj sreca ti je sto ti je uzelo tako malo cipova!!!

Meni je sinoc uzelo 102 miliona za 30 sekundi!

Samo vidis sa 102 miliona spade na 0 $!!!

Mozes mislit kako je meni!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
laki-cakija kaže...
lg-viewty kaže...

Pozdrav,

Molim vas za pomoc !

onda ako nikome nisi slao i promijenjena ti je lozinka onda ti je face hakan...jer na svim stranicama sam vidio da ZYNGA nikad nece tražit e-mail adresu.....

Zynga supportu sam slao sve potrebne podatke i izvjesca te kad sam zadnji put vidio svoje chipove, itd. itd.  Imas na Zynginoj stranici

16 godina
neaktivan

mislim da su ti hakirali email adresu preko tajnog pitanja, ako je do toga najbolje ti je staviti tajno pitanje npr. Gdje živim? i za odgovor staviš: npr. ime tvoje žene ili nešto potpuno suprotno od pitanja,

a mozda su ti je neko i upecao email i pass phishing

k1.c0
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 21:22 (k1c0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PRVO IGRAŠ KRIVI POKER DRUGO TO SE NE PRODAJE NA SVOJU RUKU TREČE PREBACI SE NA POKER STARS INEČEŠ IMATI NIKAKVIH TU SE ŽETONI PRODAJU PREKO NJIH POKER STARS ŠKVADRA TU KOD MENE U ZAGREBU IGRA I NEMA NIKAKVIH PROBLEMA OSIM PONEKI PAMETNJAKOVIĆ KOJI JE PRODAL NA SVOJU RUKU ZATO SE PREBACI NA POKER STARSCoolPOZDRAV JAVI

15 godina
neaktivan

102 miliona .. mos mislit e ... dobro da ti i prave pare nisu uzeli -.-' 

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To u prave pare?

Pffff

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Facebook Poker, hackirani profil

trebo si prvi put kad si izugbio cipove promjenit i HOTMAIL i PASWORD...

leonard
16 godina
neaktivan

Odgovaraš na post iz 2009. :\

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice