Facebook hakiranje profila

poruka: 5
|
čitano: 3.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Facebook hakiranje profila

Pozdrav,nisam siguran koliko je "legalno" ovo sta tražim ali zelio bih hakirati profil jednog clana šire familije,jer doticni nenormalno mnogo vremena provodi na istome,toliko da je zanemario kompletno svoje normalno funkcioniranje medju familijom i općenito. Radi se o starijoj osobi..skoro 70 godina znaci. Kako bih ja to mogao napraviti da mu rastimam profil ,njemu i svima da ucinim dobro? Nikad se nisam bavio necim slicnim ali ovo je vec preslo granice ukusa..

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Facebook hakiranje profila
Ako je taj profil "raštiman" jel ne može onda ta ista osoba napraviti novi profil? Ne razumijem, pa makar danas napraviš novi profil ili 100 kroz par minuta?
Dakle što se dobije "raštimavanjem" tog profila?

Ako se osobi nastoji pomoći, onda zasigurno ima drugačiji način. A razgovor je pod broj 1.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samarzija kaže...
Ako je taj profil "raštiman" jel ne može onda ta ista osoba napraviti novi profil? Ne razumijem, pa makar danas napraviš novi profil ili 100 kroz par minuta?
Dakle što se dobije "raštimavanjem" tog profila?

Ako se osobi nastoji pomoći, onda zasigurno ima drugačiji način. A razgovor je pod broj 1.

Volio bih nemas pojma koliko da taj problem mogu rijesiti razgovorom. Razgovor kao opcija nazalost ne pali, jer se radi o visestrukim psihickim poremećajima medju kojima je jedan od njih i narcisoidnost (dakle nesto tipa svi vi ste krivi osim mene i mojih postupaka).

Napravio bih nesto tipa da se vise ne moze uc na taj profil ili slicno,da se poremeti. Ne znam je li moguce napraviti takvo sto?

Samo rokaj!
4 godine
bloodsucker kaže...
Volio bih nemas pojma koliko da taj problem mogu rijesiti razgovorom. Razgovor kao opcija nazalost ne pali, jer se radi o visestrukim psihickim poremećajima medju kojima je jedan od njih i narcisoidnost (dakle nesto tipa svi vi ste krivi osim mene i mojih postupaka).

Napravio bih nesto tipa da se vise ne moze uc na taj profil ili slicno,da se poremeti. Ne znam je li moguce napraviti takvo sto?

Ponekad je malo nasilje prema hardveru iz raja izašlo...

Polupaš toj osobi mobitel, pc ili preko čega već ulazi na društvene mreže..

Osim toga uvijekpostoji lite pristup.

Zamoliš da i ti nešto napišeš na tom profilu, i onda počneš pisati gadarije, vrijeđaš, prijetiš.... i bez brige, netko će taj profil prijaviti i ode profil vrit...

合氣道 Paradoxically, the ability to be alone is the condition for the ability to love.
14 godina

ako je osoba starija, mozda koristi lagane lozinke? jesi probao upast s nekim random lozinkama?
1234.....

Ime+godište

Itd itd

sigurno nema 2FA ili tako slicno tome.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2023 11:00 (zeryx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice